Еко слім для схуднення - склад і дію препарату

Препарат Еко слім для схуднення являє собою шипучі таблетки, у складі яких містяться корисні речовини і вітаміни групи В. Біологічно активну добавку рекомендують використовувати разом зі звичайним раціоном, щоб добитися зниження ваги. Дотримання правил прийому препарату, прописаних в інструкції, допомагає за короткий час добитися потрібного ефекту.

Що таке Еко слім

Офіційна назва кошти Eco slim. Як стверджують офіційні розповсюджувачі препарату, він є добавкою для схуднення, на 100% складається з натуральних рослинних інгредієнтів. Після початку прийому у людини знижується апетит, бажання робити часті перекуси. Кількість споживаної їжі і калорій після використання Еко слім скорочується і відбувається поступове схуднення, безпечне для організму.

Eco slim для схуднення при вживанні зі звичним раціоном за 1 місяць знижує вагу на 15-18 кг, а при зміні способу харчування – на 20-25 кг. Основна втрата маси тіла відбувається за рахунок використання організмом жирових запасів. До прийому Еко слім потрібно обов'язково пройти обстеження у терапевта, дієтолога і гастроентеролога для виявлення хвороб, службовців протипоказанням. Лікар так само допоможе розрахувати кількість кілограмів на тиждень для безпечного схуднення.

Склад Еко слім для схуднення

На відміну від багатьох засобів, призначених для схуднення, добавка, що складається з вітамінів, витяжок з рослин і речовин природного походження. Інгредієнти підібрані спеціально, щоб при невеликій кількості споживаних з їжею калорій забезпечувати людини необхідною енергією на день. Склад таблеток Еко слім:

  1. Група вітамінів В – 2, 5, 6, 12. При звичайному харчуванні надходять в організм разом з висівками, хлібом, кашами. Допомагають налагодити роботу ШЛУНКОВО-кишкового тракту, надають відчуття насичення.
  2. Екстракт гуарани, кофеїн, вітамін РР, янтарна кислота, таурин – забезпечують гарний настрій і заряджають енергією.
  3. Хітозан, що видобувається з хітину, заповнює шлунок клітковиною, не даючи з'їсти зайве.
  4. Ель-карнітин бере участь в обміні речовин, прискорюючи його.

В якості допоміжних компонентів в Еко слім були використані – підсолоджувачі, стабілізатори, регулятори кислотності. Вони не впливають на основні якості препарату і потрібні для того, щоб поліпшити його смак. Популярністю серед жінок користується Еко слім з ягідним смаком, в який виробники додали ідентичні натуральному барвник і ароматизатор.

Як діє Еко слім

Унікальне поєднання компонентів забезпечує ефективну дію Еко слім. Як і інші засоби для схуднення, він спрямований на зниження апетиту і заміну речовин, одержуваних з їжі, на більш корисні, але менш калорійні. Після першого прийому худне відчуває ефект, який виражається у вигляді припливу сил. Як відзначають багато жінок, що випробували дію Еко слім, пропадає бажання перекушувати між прийомами їжі і їсти шкідливі продукти.

Ще одна позитивна дія – повноцінна очищення ШКТ від токсинів і шлаків. Вони виводяться з організму через травну систему. За це властивість відповідає хітозан, який здатний як губка притягувати отруйні речовини. Стілець нормалізується, кишечник прочищається, зайві кілограми йдуть разом з канцерогенами, накопиченими роками.

Eco slim – інструкція по застосуванню

Починати застосування Еко слім рекомендується після того, як проведена лікарська консультація та встановлено, що у людини немає хвороб, які є протипоказанням для прийому. Дієтологи радять строго слідувати інструкції, прикладеної до Еко слім, і не перевищувати встановлену дозування. Вона розрахована, виходячи із середньої маси тіла, і може незначно змінюватись з урахуванням бажаного результату.

Як правильно приймати Еко слім для схуднення

Безпечна дозування Еко слім, зазначена в анотації, становить до 3 шипучих таблеток за добу. Препарат розфасований по 10-20 таблеток, тому на 1 місячний курс знадобиться 3-6 упаковок. Рекомендується приймати добавку в такому порядку:

  1. Розвести таблетку 200 г рідини – води, морсів, компоту, мінеральної води без газу. Температура не повинна перевищувати 40 градусів, не можна розводити в молоці і кефірі.
  2. Випити під час їжі або відразу після.
  3. Протягом доби пити не менше 2 літрів води, щоб шкідливі речовини вимивалися з організму.

Перевищення рекомендованої дози не призводить до хорошого результату. Зате у багато разів підвищується ризик отримати передозування. Коли потрібно більш швидке схуднення, ніж обіцяє препарат, краще обмежити вживання жирних, борошняних і солодких продуктів. Фізичні навантаження під керівництвом фітнес-інструктори допомагають наблизити потрібний результат.

У чому користь Еко слім

Всі компоненти, що містяться в добавці, входять у список речовин і вітамінів, необхідних для людського організму щодня. Таке поєднання було підібрано невипадково – ці інгредієнти об'єднує здатність впливати на жирові клітини, розщеплюючи їх. Користь таблеток Еко слім:

  1. Поліпшується метаболізм в організмі.
  2. Зникають жирові відкладення.
  3. Знижується холестерин і цукор крові.
  4. Підвищується опірність до вірусів.
  5. Почуття голоду проходить після невеликої кількості їжі.
  6. Сповільнюється розвиток атеросклерозу.
  7. Виводиться зайва рідина з організму.
  8. Нормалізується рівень гормонів.
  9. Людина відчуває поліпшення настрою і прилив сил.
  10. Зміцнюється нервова система.

Ціна Еко слім для схуднення

Зараз з'явилася можливість дізнатися, скільки коштують таблетки Еко слім і купити їх в інтернеті. Для цього потрібно звернутися на офіційний сайт дилерів і замовити доставку поштою. Висока вартість пояснюється тим, що в складі Eco slim використані натуральні інгредієнти. Ціни по Москві і Санкт-Петербургу залежать від кількості таблеток і форми випуску, багато розповсюджувачі пропонують продаж кошти зі знижкою з акції.

Найменування, кількість

Ціна (рублів)

Eco slim 20 таблеток

1700

Eco slim зі смаком ягід 20 таблеток (акція)

1300

Eco slim 10 таблеток

990

Побічні ефекти

Виходячи зі складу, всі компоненти безпечні для вживання. Шкода Eco slim принесе, якщо перевищити дозу, зазначену в інструкції. Після повернення до колишньої кількості таблеток, що вживаються в день, організм приходить у норму. При передозуванні спостерігаються побічні дії:

  • нудота;
  • запаморочення;
  • погіршення роботи ШКТ – запор або пронос;
  • порушення всмоктування інших лікарських препаратів і оральних контрацептивів.

Протипоказання

Якщо підходити до прийому без фанатизму, то протипоказання препарату Еко слім мінімальні. Медики радять не вважати біологічно активну добавку ліками, що дозволяє лікувати хвороби, це може призвести до ускладнень. Не можна вживати засіб:

  • вагітним;
  • годуючим;
  • людям з алергією на активні речовини;
  • дітям до 14 років.

З обережністю потрібно починати прийом жінкам і чоловікам:

  • з гіпертонією, яка не має встановленої причини;
  • у період гострих шлунково-кишкових розладів;
  • при порушеннях роботи нирок та видільної системи.

Відео: Шипучі таблетки для схуднення Еко слім

Еко Слім (Eco Slim) для схуднення. Огляд шипучих таблеток.

Відгуки

Аліна, 25 роківКористуюся Еко слім другий тиждень, але вже є результат – скинула 4,5 кг. На відміну від реальних відгуків у мережі, де пишуть, що можна їсти і знижувати вагу, я вирішила обмежити себе в солодкої і солоної їжі. Для мене це рекордна кількість кілограмів за такий короткий період.
Ольга, 32 рокиБула змушена звернутися до засобу для схуднення, щоб поправити здоров'я. Лікар сказав, що поки не схудну на 25 кг, ні про яке зниження гормонів говорити не доводиться. Подруга порадила купити Еко слім, вона сама скинула за один курс 13 кг. Ціна мене влаштувала, користуюся вже 1,5 місяці, до досягнення результату залишилося 6 кг.
Єгор, 37 роківСам би не зважився купити собі засіб, але сестра запропонувала худнути за компанію (вона скинула 11 кг). Здійснювали покупку через інтернет-аптеку, варто ліки не дешево, але ціна доступна в порівнянні з більш дорогими добавками. При моїй вазі 97 кг, хотілося зменшити його до 65, а це більше 30 кг. Поки досяг результату мінус 18 кг.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!