Буст-ап для волосся

Об'ємна чистий шевелюра відразу змінює зовнішність дівчини, роблячи її виразною. Щоранку представниці прекрасної статі чаклують над своєю зачіскою, щоб виглядати на всі 100%. Чи є способи створити об'єм біля коренів на більш тривалий час? Процедура Буст-ап – непогане рішення!

Що таке Буст-ап

Ви хочете отримати стійкий об'єм волосся біля коріння на 6 місяців? При цьому пасма не будуть піддаватися жорсткій обробці температурою або агресивними хімічними речовинами. Олена Глінка, професійний перукар, пропонує новий спосіб наведення природної краси. Що таке Boost up для волосся? Це особлива техніка створення прикореневого об'єму за допомогою спеціальних косметичних засобів.

Майстер обробляє нижні пасма, а верхні не чіпає. Хоч процедура і називається завивкою (флиссингом), волосся залишаються прямими, а їх обсяг збільшується. Скільки тримається результат? Професіонали стверджують, що мінімум півроку. Пасма виглядають густими, сильними, здоровими, тому процедура особливо рекомендована власницям тонких і рідкого волосся. Буст-ап зберігається після миття, укладання, намокання під дощем, такий обсяг не боїться вітру і підвищеної вологості.

Технологія виконання Буст-ап для волосся

Тривалість процедури становить близько 2-3 годин, і краще довіритися професіоналу. На волосся наноситься активна суміш, в якій головним діючим компонентом є цистамин хлоргідрат – органічна речовина з будовою, схожим на людський волос. Продукт вважається безпечним навіть для ослаблених пасм. Професіонали працюють з якісними складами (Pall Mitchel, Iso Option). Однак якщо є пошкодження структури, краще спочатку пройти курс відновлення.

Буст-ап на коротке волосся

На дуже коротких пасмах процедура не виконується, оскільки ефект може бути непередбачуваним. В інших випадках Буст-ап для коротких волосся середньої довжини має позитивні результати. Майстер буде стосуватися тільки прикореневу зону, тому алгоритм процедури практично однаковий для різної довжини пасом. Готуватися до биозавивке не треба, тільки не рекомендується мити голову перед сеансом (хоча ви можете зустріти і зворотне твердження). Проведення Буст-ап проходить в сім етапів:

  1. Верхні пасма відділяють від основної маси волосся – їх не зачіпають в ході процедури.
  2. Прикореневу зону накручують на спеціальні бігуді або шпильки. Це самий тривалий і копіткий крок. Майстер повинен мати високу ступінь професіоналізму. Важливо не задіяти самі корені і кінчики. Обробляється 6-15-сантиметрова зона від прикореневого відстані.
  3. На накручені пасма наносять спецраствор. Не допускається попадання активного складу на корені і шкіру голови – це небезпечно.
  4. Локони загортають в алюмінієву фольгу.
  5. Час витримки – 5 хвилин.
  6. Бігуді або шпильки знімають, голову добре промивають спеціальним шампунем і обробляють кондиціонером для волосся. Шампунь повинен бути без сульфатів (без SLS).
  7. Роблять укладку. Для цього використовують фен – завитки необхідно добре розгладити, щоб не залишилося заломів.

Процедура Буст-ап для довгого волосся

Єдина різниця в даному випадку – довжина оброблюваних волосся. Майстер зачіпає близько 15 см пасма. Інші дії залишаються такими ж. Тривалість процедури значно збільшується в залежності від кількості волосків. Якщо у жінки довгі і густі пасма, вона може просидіти в салоні до трьох-п'яти годин. Ціна процедури Boost up обсяг сильно залежить від цих показників. Щоб завивка не втратила свій зовнішній вигляд раніше часу, варто мити голову шампунем без сульфатів, бажано тієї ж торгової марки, що і активний склад.

Можна зробити прикореневій обсяг волосся Boost up самостійно

Процедура Буст-ап для волосся теоретично може робитися і в домашніх умовах. Однак виконати її складно, особливо непідготовленій людині. Ви зіткнетеся з такими труднощами:

  • Самостійно ви будете накручувати пасма дуже довго, і руки сильно втомляться.
  • Важливий момент – кількість і якість спеціального складу. Знайти професійний засіб не так вже й легко, а в якому обсязі наносити його на волосся, майстер орієнтується на місці.
  • Не менш кропітка процедура – зняття шпильок, і зробити це треба максимально швидко і безболісно.
  • Останній етап, укладання, теж вимагає певного рівня майстерності.

Якщо ви готові до таких труднощів, можете сміливо створювати обсяг своїми руками. Дотримуйтесь алгоритмом, вказаною вище. Як прибрати Буст-ап з волосся, якщо результат вам не сподобається? За один раз позбутися стійкого обсягу можна, звернувшись в салон краси. Перукарі зроблять хімічне або кератиновое випрямлення локонів. В домашніх умовах звернути результат практично неможливо. По мірі росту волосся обсяг поступово спаде, але форма зачіски буде змінюватися не в кращий бік.

Має мінуси процедура

Щоб не завдати собі шкоди і не отримати задовільний результат, ознайомтеся з протипоказаннями. Це:

  • вагітність, годування груддю, менструація (обсяг може швидко впасти);
  • алергія на компоненти активного складу;
  • прийом гормональних засобів, сильних ліків;
  • надмірне випадіння волосся, ослаблений імунітет;
  • пасма, пофарбовані хною і басмою або.

Волосся після Буст-ап можуть стати ламкими, тьмяними і млявими. Не виключена ймовірність того, що вони будуть набагато сильніше сплутуватися, аж до утворення ковтунів. Випадання пасм – теж часте явище після біозавивки. Ще кілька суттєвих мінусів: мала кількість професіоналів у цій галузі, висока вартість процедури (від 3500 рублів), складність корекції результатів, дискомфорт під час створення Буст-ап.

Фото Буст-ап: до і після

Привабливий результат, який ви бачите на власні очі, завжди надихає більше теоретичних оповідань. Подивіться на представлені фото – різниця очевидна. Навіть «прилизані» пасма після Буст-ап красиво піднімаються, немов над ними довго чаклував майстер. Виглядає зачіска дуже природно, і найприємніше, що такий ефект зберігається кілька місяців.

Відео: процедура для створення об'єму біля коріння

Boost Up (Буст Ап) Прикореневій обсяг для волосся

Відгуки

Оксана, 30 роківМені дуже сподобалася біозавивка. Перукар все зробив на вищому рівні. Волоски на місці, не випадають, зберігається гарний обсяг. Пасма не так швидко брудниться, блищать, переливаються на сонці, стали швидше рости. Не треба шкодувати грошей на якісну процедуру, тоді й ефект буде приголомшливим і довготривалим.
Оленка, 25 роківЯ робила Буст-ап близько року тому, вийшов кульбаба!!! У мене волосся легкі, ще й пофарбовані під блонд. Результатом незадоволена зовсім. Почала шукати способи, як позбутися від проблеми. Майстер нічого путнього не порадила, тільки часте ламінування, яке доводилося робити щотижня цілих три місяці! Потім пасма, що відросли, і я їх зрізала.
Ніка, 31 рікМоя думка про процедуру двояке. Як тільки зробили, я натішитися не могла більше ніяких тривалих укладок вранці, а виглядаєш завжди свежачком. Коли локони почали відростати, мій захват зійшов на немає. На голові у коренів виглядає прилизано, а ближче до середини об'ємно. Дуже негарно. Укласти нормально таку «красу» складно.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!