Омбре на каре

Модні тенденції в світі зачісок та фарбування не стоять на місці, пропонуючи дівчатам різні техніки зміни кольору волосся. Якщо комусь здасться, що забарвлення можна зробити на пасмах довгі або середньої довжини, тоді руйнуємо міфи, розповідаючи про ефект омбре на коротких волоссі.

Як робити омбре на коротке волосся

Зовсім недавно в салонах краси стали використовувати нову техніку фарбування омбре, яка з'явилася кілька років тому і спочатку стала популярною серед зірок, а потім завоювала любов всіх інших дівчат і жінок. Суть фарбування в тому, щоб зробити плавний перехід від власного кольору локонів до світлого або темного. Такий спосіб преображення хороший тим, що не змінює образ кардинально, а лише додає свіжі нотки і робить стрижку більш повітряним і легким.

Зараз дуже модними стали короткі стрижки, а особливо каре або боб-каре. Що можна ще зробити з коротким волоссям? Техніка омбре ідеально підходить такий класиці, з чим погодиться більшість стилістів по всьому світу. При чому виглядати така зачіска буде дуже стильно.

Омбре на темне коротке волосся

Перехід кольору на темному волоссі додасть свіжості і новизни в образ, а зачіска з прямими або прямі кучерявими пасмами буде виглядати чудово. Крім того, шевелюра не потребує підфарбовування, адже коріння залишаються наближеними до натурального кольору. Так що повернутися до свого первісного вигляду ви зможете в будь-який момент, якщо зістригти або відростити світлі кінці.

Омбре на каре особливо підійде тим власницям темного пасм, хто хоче візуально збільшити об'єм зачіски. При виборі відтінку для фарбування обов'язково проконсультуйтеся зі стилістом. Брюнеткам можна зробити класичний варіант фарбування – темний колір коренів, плавно переходить в більш світлий. Сміливі дівчата можуть сподобаються яскраві кольори – червоний, оранжевий – до того ж, ці відтінки чудово виглядають на короткій стрижці.

Плавний перехід кольору – техніка, що вимагає навичок перукаря, тому не варто виконувати фарбування в домашніх умовах самостійно. Тут важливо отримати плавний перехід від темного до світлого відтінку, що і є відмінною рисою цього способу фарбування.

Омбре на короткі світле волосся

Що стосується світлих локонів, то тут все трохи складніше. З-за того, що таку забарвлення вибирають ті, хто хоче трохи освіжити свій образ шляхом освітлення, то на світлих прядках такий ефект вже буде мало помітним. Блондинкам доводиться робити протилежний перехід від світлого біля коренів до темних кінчиків. Тут важливо не перестаратися і вибрати кінцевий колір всього на 2-3 тони інтенсивніше, інакше вийде повна несмак.

Плавне освітлення русявих пасм буде виглядати нітрохи не гірше, ніж темні. Крім того, такий ефект значно подовжує обличчя, що підійде власницям круглої форми. При фарбуванні важливо не пересушити прядки, а після процедури не забувайте, що вони потребують ретельного зволоження і живлення, інакше кінчики не будуть виглядати красивими і здоровими.

Омбре на каре подовженого типу

Часто можна побачити дівчат з подовженим каре. Ця зачіска давно завоювала популярність у красунь і зручна тим, що ззаду пасма зістригати більше, ніж спереду. Створюється візуальний ефект подовження стрижки. Плавне освітлення або затемнення на такій зачісці буде виглядати особливо добре, так як можна по різному обіграти прядки біля самого обличчя і зробити акцент на його перевагах.

Темні волосся

Омбре на подовженому каре власницям темного локонів допоможе зробити зачіску більш легкої, повітряної. Підійде така забарвлення тим, у кого темна від природи або засмагла шкіра. Текстурувати прядки і виділити їх допоможе спрей з морською сіллю. Градієнт в даному випадку необхідно робити дуже плавний, щоб не було видно кордонів різних кольорів.

Світлі волосся

Так само як і з темними, світлі прядки подовженого каре можна освіжити за допомогою такої фарбування. Ваш стиліст порекомендує, що буде краще - освітлити або затемнити їх. Пам'ятайте, що колір переходу повинен відрізнятися від вашого природного всього на 2-3 тони, не більше. Затемнені кінчики на каре з подовженням окреслять межі стрижки, виділять особа, тому власницям круглої або квадратної форми потрібно бути обережніше при виборі відтінку.

Дізнайтеся більше про омбре на коротких волоссі.

Відео: фарбування омбр в домашніх умовах

Омбре в домашніх умовах

Фото: каре з омбре

Відгуки

Наталя, 26 роківДовго вирішувалася на своє перше в житті фарбування і вибрала техніку плавного переходу. На моїх витких темному волоссі вийшло просто шикарно! Це і заслуга майстра. Дуже красивий, плавний перехід від каштанового до яскраво - рудого. Зараз виглядаю як зірка з картинки. Подовжене каре на омбре виглядає абсолютно по-новому, так що всім рекомендую.
Мілана, 32 рокиМені завжди подобалося розглядати ці плавні переходи на зачісках у зірок шоу бізнесу. З моїм каре я думала у мене нічого не вийде, поки не зустріла майстра, який втілив мрію в реальність. Часу витратили не мало, три години просиділа, однак результат того коштував.
Арсеній, 35 роківДуже часто приходять дівчата з короткими стрижками і скаржаться, що на їхньому волоссі нічого неможливо зробити. Таку думку помилкове! Головне, звернутися до хорошого майстра. Наприклад, градієнт техніка буде просто відмінно виглядати на каре з подовженням. Так що не потрібно боятися і тим більше соромитися.
Олена, 43 рокиФарбувалася так двічі. Майстер мені зовсім не сподобався: дуже різким був перехід від темного до світлого кольору. У підсумку я виглядала так, наче сама себе пофарбувала, при цьому незрозуміло, що і хотіла зробити. Другий раз мені пощастило. Зробили дуже красиво, використовували хорошу, стійку фарбу. Так що порада: перш ніж робити омбре на подовженому каре, знайдіть хорошого майстра!
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!