Ідеї яскравого манікюру на літо

Манікюр кольоровими лаками – це тренд нейл-арту майбутнього весняно-літнього сезону. Для відпустки на морі, наприклад, підійдуть соковиті і яскраві кольори – оранжевий, червоний, зелений. Манікюр з різними кольорами на нігтях підходить дівчатам, дівчатам, жінкам.

Поєднання кольорів в манікюрі

До нанесення лаку вибирають форму нігтьової пластини. Потім важливо підібрати підходящу гаму лаків. В іншому випадку навіть цікавий різнобарвний манікюр з різноманітними елементами стане надто помітним. Навесні і влітку 2019 року в тренді будуть новинки дизайну нігтів в соковитих,насичених відтінках. Підійдуть модницям також геометричні малюнки.

Існує кілька типів поєднання гам:

  • монохромний;
  • комплементарний;
  • триадический;
  • ахроматичний.

Монохром простий у застосуванні. Він передбачає відтінки або малюнки, виконані в рамках однієї гами: манікюр в рожевому кольорі не може включати в себе жовті або сині тони. Комбінуйте улюблені відтінки в стилі омбре – від зеленого оксамиту до салатового або від блакитного до темно-синього.

Комплементарний багатобарвний дизайн передбачає вибір двох яскравих відтінків з протилежних гам. Такий варіант гарний, підходить для пляжних прогулянок. Ідеї комплементарного манікюру – фіолетова база з чорними лініями, поєднання персикового і блакитного.

Креативним дівчатам підійде триадическое поєднання. Триколірний манікюр використовує кольори з відтінками, які знаходяться на однаковій відстані один від одного в колірній таблиці. Прикладом поєднання трьох відтінків в манікюрі може бути об'єднання жовтого-червоного-синього або фіолетового-помаранчевого-зеленого.

Ахроматична гамма – це два контрастні кольори. Один є базою, а другий створює цікаву композицію. Ахроматичний вид підходить для гелю, звичайного лаку, будь-якої довжини і форми пластин. Добре поєднується чорний і білий кольори, поєднання червоного з чорним.

Варіанти манікюру з різними квітами

Манікюр може бути незвичайним і стриманим. Комбінований манікюр прикрашає довгі і короткі нігті. Варіантів малювання і оформлення багато: класичний френч або неформальний манікюр – будь-яке рішення буде модним у цьому сезоні, це видно по фото. Манікюр різними лаками підбирають під стиль, сезон, подія.

Французька

Універсальний варіант манікюру з різними квітами. Стриманий френч підходить для офісу або будинку, красиво виглядає на руках. Лінію на кінчиках пластини можна зробити яскравою. Кольори «усмішки» можуть бути однаковими. Є варіант різних на всіх нігтях. Для вдалого поєднання краще вибирати з однієї гами: білий -рожевий, темно-зелений -салатовий.

Місячний

Дизайн універсальний, підходить для власниць середньої довжини нігтів або вузькою нігтьової пластини. Сама «місяць» може бути темніше або світліше основного тону, прозорою. Допускаються різні форми місячного манікюру, оформлення з каменів або в стилі битого скла.

Градієнтний

Плавним переходом омбре складно когось здивувати, але переливається градієнт не виходить з моди. Перехід можна оформити у вигляді розмитих ліній, бути різким і чітким. Можливе оформлення кутового або вертикального градієнта. Для переходу використовується спеціальний спонж, вибирається один колір від світлого до самого темного відтінку.

Світлофор

Відповідає своїй назві. Стиль передбачає використання контрастних кольорів,гам. Застосовні тільки яскраві насичені: жовтий, зелений, синій і червоний. Різнокольорові нігті допускають не тільки глянсове покриття, але і матове, дзеркальне, 3D.

Смугастий

Для такого дизайну підійдуть контрастні кольори. Красиво виглядає біла основа з фіолетовими смугами, чергування червоної і чорної смуги. Товщину і напрямок смужок вибирають будь-яку. Це рішення допоможе подовжити ніготь, надати пальчикам витончену форму.

Омбре

Передбачає плавний перехід з одного кольору в інший. Вони підбираються в одній гамі: червоний, бордо, червоний оксамит, як варіант. Крім звичного горизонтального переходу можна експериментувати з вертикальним або кутовим градієнтом.

Горох

Горошок можна виконати за допомогою зубочистки чи аплікатора. Основний лак прикрашається різнокольоровими яскравими точками (білими на червоному, чорними на білому, зеленими на жовтому і т. д.). Прикраса нагідок кружечками або кульками виглядає оригінально і завзято.

Мармеладний

Райдужний яскравий манікюр. Стиль підійде для літнього відпочинку або вечірок. Переважання помаранчевих або інших яскравих відтінків робить манікюр незабутнім. Використовуються як первинні, так і похідні кольори. Для додання виду посипання цукровою поверхню покриття роблять шорсткою, як мармелад. Такий ефект створюється піском, пудрою або блискітками.

Мозаїка

Оформлення в стилі мозаїки завжди доречно, підходить для свят. Кількість кольорів в мозаїці обмежується тільки фантазією. Перехідний вид виглядає ефектно, тут легко використовувати контрастні відтінки: чорний з білим або золотим, червоний з синім або зеленим.

З кольоровими каменями і стразами

Прикраса нігтя камінням, стразами підійде для свят, вечірок, весіль. Розмір і кількість каменів, візерунок потрібно вибирати виходячи з базового відтінку або довжини. Камені укладаються спеціальною паличкою з закріпленням лаком. Родзинкою будь-якого манікюру стане ефект «бите скло», виконується спеціальними блискітками.

По фен-шую

Популярний дизайн передбачає фарбування нігтів в кольори, які підходять конкретно вам за східним канонам. Існує думка, що візерунки, що прикрашають два або три пальці руки, приносять щастя, удачу або грошову прибуток. Подвійний або потрійний набір, гамма відтінків – можна підібрати свій варіант.

Веселка

Цей дизайн допускає використання семи яскравих,соковитих відтінків. Це літній манікюр, він підійде для різної форми і довжини нігтя. Варіантів чергування або переходів багато відтінків. Поздовжні лінії, поперечні, подвійні і градієнт – всі прийоми будуть доречні в наступному сезоні.

Один контрастний ніготь

Основа - приглушений тон. Вибір відтінків необмежений, але важливо витримати ідею – контраст або загальна тональність. Модниці часто прикрашають нігтик картинками, забарвлюють в лимонний, пінк. Виграшний варіант – золотий на фоні білих або чорних інших.

Відео

Ідеальні КОЛІРНІ ПОЄДНАННЯ для МАНІКЮРУ ФОТО

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!