Манікюр на квадратні нігті - ідеї дизайну

Цей варіант запиливания натуральних або нарощених нігтьових пластин відноситься до найбільш популярним серед жінок. Акуратна квадратна форма нігтів виглядає естетично. Вона актуальна в будь-якій обстановці, підходить під всі види дрес-коду або зовнішнього вигляду. Нігтьова модель «квадрат» коротке або середньої довжини зручна в повсякденному носінні.

Особливості манікюру на квадратні нігті

Нейл-арт у вигляді «квадрата» підходить для нігтьових пластин різної величини і форми, крім широких. Це ідеальний варіант для коротких і середньої величини нігтів. Якщо пластини довгі, то краї краще зробити плавними. Так вони не будуть втрачати геометричний ефект, згортаючись всередину. Різновиди квадратного манікюру:

  • строгий «квадрат» з чіткими куточками – непрактична форма, т. к. гострі краї чіпляються за одяг, часто ламаються;
  • м'який з округленими кінцями під кутом 45 градусів – універсальна варіація, яка сприяє зняттю зайвого навантаження з нігтів, запобігання розшаровування або поломки;
  • манікюр квадратно-овальної форми– лаконічний варіант, який підходить для нігтів будь-якої конфігурації;
  • скошений «квадрат» – екстравагантна модель, яка доречна під певний зовнішній вигляд або відповідний випадок.

Актуальні тенденції

Модний дизайн квадратних нігтів залежить від багатьох факторів. Перш за все враховують образ жінки, форму рук і нігтьових пластин, її переваги або побажання і т. п. Крім перерахованих індивідуальних факторів, дотримуються актуальних тенденцій на поточний момент.

Затребувані напрями нейл-моделювання в цьому сезоні:

  1. В моду знову повертаються довгі нігті напівквадратної, овальної або прямокутної форми.
  2. Колірна палітра диктується часом року, в тренді переливаються і перламутрові відтінки.
  3. Раніше модним залишається манікюр в голлівудському стилі з виділенням одного або декількох нігтів, місячний і французький нейл-арт, з ефектом димки, кракелюр або подвійні.
  4. Популярні техніки – це художній розпис, етнічні мотиви, прості візерунки або геометричні малюнки, наклейки, квіти, стемпинг, колор блок.

Ідеї манікюру на квадратні нігті

Короткий або манікюр середньої довжини допускає використання як ніжних, так і яскравих кольорів лаку (червоний, рожевий, зелений, синій, блакитний, фіолетовий, чорний і т. д.). Довгі нігті краще покривати світлими пудровыми, пастельними, нюдовыми, приглушеними відтінками. Однотонні колірні рішення згладжують агресію чітких кутів і довжини.

Манікюр на довгі нігті квадратної форми

На таких нігтьових пластинах виходить самий ефектний нейл-арт. Оригінальний манікюр на довгі квадратні нігті, варіанти:

  • Викладка з блискучих смужок – яскравий і вишуканий нейл-арт.Скотч-стрічки бувають всіляких квітів. З них створюють найрізноманітніші візерунки.
  • Фотоефект – унікальне оформлення.Під гель-лак на один або кілька нігтів викладаються фотоподложки. Популярні слайдери з зображенням знаменитостей сучасності або минулих епох.
  • Дизайн з блискавками – епатажна версія нігтьового декору. На основу чорного або будь-якого іншого насиченого кольору наноситься золота або срібна речова блискавка з собачкою в застебнутому або розстібнутому вигляді.

На середні нігті

Це універсальна величина нігтьової пластини, що відкриває величезні простори для оформлювальних ідей. Манікюр на нігті середньої довжини:

  • Розписний нейл-арт дозволяє досягти вишуканого мистецького результату. Малюнок виконується на прозорому полі основної частини базового покриття, окресленому так званої рамкою. Це чорні смуги, які наносяться в області прикореневої зони і по лінії зрізу.
  • Бульйонна викладка виробляє ефект 3D. Аксесуари у вигляді перлів надають манікюру урочистість. Бульонки бувають самих різних відтінків і поєднуються з безліччю квітів гель-лаку.
  • Декор зі стразами виглядає дорого, підходить для вечірніх або урочистих заходів. Манікюр прикрашається кришталевими вставками або камінням Сваровскі, що імітують розкіш діамантів.

Ідеї для коротких нігтів квадратної форми

Такий «квадрат» – самий примхливий розмір для нейл-моделювання. Варіанти манікюру на короткі нігті:

  • Класичний френч на квадратних нігтях виглядає витончено і вишукано. Базове покриття виконується пігментом пастельних відтінків від бежевого до світло-коричневого. Тонка усмішка промальовується білим лаком по лінії зрізу, м'яко окреслюючи квадратну форму.
  • Пастельний горошок.Цей варіант нейл моделювання поєднується з французьким манікюром або виконується звичайним способом шляхом поєднання неяскравих відтінків гель-лаку.
  • Матовий колаж – оригінальне оформлення нігтів.Особливістю нейл-арту є комбінація кількох кольорів на деяких нігтики в бархатистому або глянцевому виконанні.

Дизайн нарощених квадратних нігтів

Варіанти нейл-моделювання на штучних нігтьових пластинах:

  • Скошений «квадрат» – виглядає цікаво і сміливо.Цей варіант призначений тільки для нарощених нігтів. Виконується в широкому колірному спектрі. Щоб підкреслити скошений край, його виділяють за типом французького манікюру.
  • Акрилова ліпка – ефектний і креативний нейл-арт.На великому просторі нарощеної тіпси або гелю можна створювати справжні витвори мистецтва.
  • Покриття нігтів лаком-хамелеоном здивує оточуючих. Він змінює свій колір залежно від освітлення.

Відео

МАНІКЮР НА КВАДРАТНІ НІГТІ ФОТО / ДИЗАЙН НІГТІВ

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!