Жовтий манікюр - дизайн нігтів для літнього сезону

З наближенням теплого сезону хочеться прибрати подалі весь свій похмурий гардероб і запастися яскравими сукнями, новою зачіскою і красивим манікюром, тим більше, що рукавички скоро підуть в ящик до наступної зими. Одним із трендів цього року є жовтий. Цей колір ще не раз зустрінеться не тільки на показах у будинках мод, але і у вигляді лаків на столах у майстрів манікюру.

Манікюр в жовтому кольорі

Яскравий, сонячний колір буває в абсолютно різних відтінках: від ріжучого очей, до м'якого пастельного. Універсальність в тому, що він підходить будь-якій довжині і формі нігтів. Якщо правильно підібрати відтінок, можливо прикрасити яскравим літнім манікюром навіть найдовші нігті. Більш яскраві тони підійдуть власницям середньої довжини і правильної форми. Якщо не хочете привертати увагу, то варто вибрати приглушений відтінок і покривати їм можна короткі нігті, круглої або квадратної форми.

Дизайн оформляється різними способами:

  • класичний варіант, де всі нігтики одного кольору;
  • градієнт, який переходить від нігтя до нігтя;
  • градієнт, який робиться на кожному ноготке;
  • манікюр з декоративними елементами у вигляді страз або спеціальних наклейок;
  • манікюр з малюнками;
  • ахроматичный нейл-арт, який включає в себе асиметричні елементи, дотс (горошок), скошені форми нігтів, різні текстури лаків, у тому числі цукрові.

Важливо не помилитися при виборі відтінку лаку, тому що не кожен з них настільки універсальний, що підходить кожному типажем. Так, наприклад, блондинкам зі світлою шкірою більше підійдуть теплі відтінки (гірчичний, шафрановий, лимонний), а шатенкам можна сміливо покривати нігті більш холодними кольорами, наприклад, лаймовим. Золотисті тони підійдуть жінкам старшого віку, причому їм варто відмовитися від яскравих, кислотних лаків. Нехай такі експерименти ставить молоде покоління.

Дизайн жовтих нігтів

Для виконання манікюру в жовтому кольорі важливо ретельно підготувати поверхню нігтів і шкіри навколо. Для цього знадобиться пилочка та щипчики для видалення кутикули. Щоб процедура проходила якісно та безболісно, важливо зробити ванночку і нанести на волосся спеціальний розчин, який пом'якшить її і зробить податливою при роботі з інструментами обрезающими. Далі нігтя надається форма: овал, прямокутник, гострі кігтики та інші.

Форму нігтів потрібно вирівняти, зробити симетричною, адже лак цього кольору, який би відтінок ви не вибрали, все одно буде дуже яскравим, що приверне загальну увагу до вашого манікюру. Якщо поверхня все одно залишається нерівною, то відмовтеся від перламутрових лаків, тому що вони відразу ж виявляють кожну нерівність на поверхні нігтика. Придивіться до звичайних глянцевим кольорам або варіантами манікюру з наклейками, стразами або малюнками.

Матовий жовтий манікюр

Дуже популярними серед модниць стали матові гель лаки Шелак, які добре виглядають тільки на ідеально підготовлених нігтики. Перш ніж покривати їх, переконайтеся в тому, що всі вони однієї довжини, всі нерівності рельєфу усунені. Отже, як зробити однотонний манікюр матовим лаком жовтого кольору:

  1. Підготуйте лаки, рідина для зняття, ватні палички. Обезжирьте нігтьові пластини спеціальним засобом.
  2. Нанесіть захисний шар, який живить нігтики поживними речовинами і допоможе основного покриття триматися довше.
  3. По черзі нанесіть матовий лак, а потім дайте йому висохнути. Час сушіння залежить від фірми виробника покриття.
  4. Акцентні нігтики (це можуть бути безіменний палець або мізинець) покрийте прозорим глянсовим лаком для додання дизайну родзинки.

Жовтий френч

Класика ніколи не набридає і буває абсолютно різних кольорів. Так і френч, який увійшов в моду вже багато років тому можна сміливо поєднувати з цим яскравим кольором. Чим світліше ви виберете тон основного лаку, тим ніжніше буде виглядати весь ваш манікюр з жовтим лаком. Як зробити:

  1. Підготуйте нігтики до нанесення покриття.
  2. Спочатку нанесіть захисний шар і дайте йому повністю висохнути.
  3. Прикладіть трафарет так, щоб кінчики залишилися відкритими.
  4. Акуратно пофарбуйте кінчики нігтів жовтим лаком, а іншу частину пластини залиште безбарвною або пофарбуйте в ніжно-рожевий.
  5. Як тільки лак висохне, закріпіть результат прозорим глянсовим покриттям на всю пластину.

Зі стразами або блискітками

Якщо хочеться свята, то цілком можна обійтися красивим манікюром з блискітками, кристалами або стразами. При чому жовтий колір буде особливо виграшно дивитися в оточенні яскравих декоративних елементів, тому що як ніколи краще підходить на роль основного фону. Можна поєднувати його з іншими кольорами: голубим, зеленим, червоним, фіолетовим, але головною умовою залишається одне – блискітки або стрази повинні бути на нігтиках в одному стилі.

Градієнтний жовтий манікюр

Одним з найбільш красивих варіантів жовтого манікюру залишається градієнт, який можна виконати у всіляких варіаціях: вертикальному, горизонтальному, по діагоналі. Тим не менш, він залишається одним з найскладніших, тому що виконання вимагає особливої обережності та ретельного підбору кольорів. Він робиться з допомогою губки, змоченою в гарячій воді. Градієнт може бути ніжним, ледве помітним, або, навпаки, дуже яскравим і кричущим. У градієнті можна поєднувати навіть непоєднуване: жовтий з блакитним, сірим, коричневим. Головне – це виконати плавний перехід без видимих меж.

Градієнтний дизайн сам по собі виглядає дуже красиво, але якщо вам належить відправитися на торжество, то ви цілком можете додатково прикрасити різними елементами декору у вигляді намистин, блискіток або страз. Головне, щоб елементів не було занадто багато і нігтики не виглядали переобтяженими. В ідеалі, робиться акцент на безіменному пальці, який прикрашається стразами по всій поверхні, а решта нігтики вкриваються ніжним градієнтом.

Місячний манікюр

Ще один гарний варіант жовтого манікюру – місячний. Назва таке йому дали тому, що внизу нігтьової пластини малюється дугу, що повторює обриси нігтя. Домагаються такого рівного ложе за допомогою спеціального круглого трафарету. Такий дизайн в жовтому кольорі можна сміливо робити як повсякденного, якщо ви і самі не проти перебратися в яскраві вбрання.

Особливістю такого манікюру є те, що в ньому можна з допомогою поєднання кольорів домогтися певного настрою. Класичний варіант називають той, де лунка пофарбована в білий або прозорий колір. Жовтий у цьому дизайні поєднується з помаранчевим, блакитним, чорним. Червоний буде занадто яскравим, але в залежності від відтінку можна підібрати і його. Не бажано використовувати для місячного дизайну синій і коричневий, тому що вони зіпсують весь настрій жовтого лаку.

З малюнками

Одним з популярних напрямів залишається манікюр зі всілякими малюнками. Їх роблять спеціальним пензликом або з допомогою готових етикеток. В тому чи іншому випадку, така майстерність вимагає особливих навичок і краще всього, якщо ви довіритися професіоналам, які швидко виконають задуманий дизайн. Жовтий красиво поєднується з квіточками, листочками, усмішками, але пробуйте і прості варіанти: смужки або навіть горошок.

Манікюр з малюнком виконується в кілька етапів:

  1. Готується нігтьова пластина.
  2. Наноситься захисна база.
  3. Нігтик покривається основним кольором, поверх нього наноситься зображення за допомогою кистей, зубочисток, голок або інших інструментів.
  4. Ніготь просихає. Висихання буде довгим. Далі малюнок коригується, якщо це необхідно і покривається прозорим закріплює шаром.

Поєднання жовтого з іншими тонами

Як вже було сказано, жовтий можна поєднувати практично з будь-яким кольором в залежності від того, який відтінок виберете. При правильному підході сонячний манікюр буде виглядати навіть у найсміливіших поєднаннях з чорним, червоним або синім, хоча майстри намагаються обходити стороною. Перш ніж приступити до нанесення вибраних лаків, спробуйте зобразити майбутній дизайн на аркуші паперу. Це допоможе уявити, як будуть виглядати ваші нігтики.

Жовтий з чорним

Класичне поєднання кольорів, яке, тим не менш, для жовтого манікюру краще не вибирати, чи використовувати дуже акуратно. Чорно-жовтий виглядає на нігтях дуже яскраво, і при цьому грубувато, мабуть із-за темного кольору. Якщо хочеться просто розбавити жовтизну, то можна зробити акцент у вигляді тонких смужок на одному-двох нігтики. Вибирайте манікюр жовтий з чорним, якщо впевнені в дизайні і те, що він підійде вашого гардеробу.

З синім

Синьо-жовте сполучення – одне з тих, яке потрібно робити дуже обережно або взагалі відмовитися від нього. Не всі відтінки синього будуть виграшно виглядати з жовтим, а такий контрастний дизайн підійде не до всього наявного гардероба. Якщо розглядати поєднання з блакитним, то існує багато прикладів красивого дизайну, в тому числі і градієнти. Невдалий манікюр синій з жовтим виправляється шляхом додавання декількох страз.

З оранжевим

Це один з найбільш вдалих поєднань жовтого лаку. Оранжевий теж є сонячним, річним відтінком, так що створити з цих двох кольорів красиву композицію на нігтиках буде не так вже складно. Важливо тільки ретельно підібрати відтінки: якщо ви вибираєте лаймовий, то і помаранчевий повинен бути з ним в одній гамі. Не варто експериментувати, якщо у вас пастельний жовтий і яскравий помаранчевий кольори. Краще вибрати персиковий, пастельні відтінки.

З червоним

Це поєднання допоможе прикрасити нігтики рівно також, як і зіпсувати загальний вигляд. Як і чорний, червоний колір залишається одним з найяскравіших, так що використовувати лак потрібно акуратно і добре підбирати відтінок. Тим не менш, градієнти з червоним виходять дуже органічними і сміливими і чудово виглядають на нігтиках середньої довжини.

Відео

Кішка на нігтях - Дизайн нігтів на Хеллоуїн / Жовтий манікюр

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!