Зміцнення нігтів акриловою пудрою під гель лак покроково

Колись популярне нарощування вийшло з моди, змінившись трендом на натуральні нігті, покриті гель-лаком. Однак похвалитися ідеальною нігтьової пластиною здатні не всі дівчата, тому процедура її моделювання не втратила попит повністю. Салони краси пропонують манікюр з акриловою пудрою, але кому це підійде?

Для чого потрібна акрилова пудра для нігтів

Даний полімерний матеріал належить до групи акрилатів і використовується в сучасній процедурі нарощування як один з компонентів моделює суміші. При з'єднанні зі спеціальною рідиною (мономером) вона утворює щільну масу, яка твердне на повітрі. На відміну від гелів lead-лампу акрил не вимагає.

У продукту 3 основних призначення:

  • ремонт тріщин;
  • моделювання пластини;
  • об'ємний дизайн.

Акрилова пудра для зміцнення нігтів і для нарощування – один і той же продукт, але з метою ремонту часто використовується прозорий варіант. Для повноцінного нарощування потрібні камуфляжі: пудра тілесно-рожевого відтінку, яка перекриває повністю нігтьову пластину, але збігається з її природним кольором аж до нюансів подтона. Такий крок роблять, щоб коригувати довжину ложа. Те ж можна виконати біогелем, але його доведеться висушити через лампу.

Пудра для манікюру дає наступні переваги:

  • Створюється сполучний шар між нігтем і декоративним покриттям (лак, гель-лак), що сприяє збільшенню терміну його носіння.
  • Нігті стають міцними, щільними.
  • Заповнюються мікротріщини, за рахунок чого поверхня вирівнюється.

Як користуватися акриловою пудрою для зміцнення нігтів

Спосіб роботи вибирають, виходячи з поставленої задачі. Якщо розглянути уроки, розповідають, як зміцнювати нігті акриловою пудрою, можна побачити, що тут переважно в хід йде камуфлює матеріал. При подальшому нанесенні гель-лаку можна взяти будь-яку кольорову пудру, а для ремонту часто використовують прозору. Засіб, що перетворює сипкий продукт в пластичну масу, теж не одне:

  • Мономер. Рідина з яскраво вираженим ароматом, що застосовується при нарощуванні. Максимально міцно тримає пудру.
  • Клей. Поставляється в наборах, що пропонують домашній ремонт нігтя акриловою пудрою. Аромат менш їдкий, вартість продукту і обсяг флакона нижче, але моделювати пластину не можна.

Як зміцнити нігті акриловою пудрою під гель лак

Спочатку потрібно придбати не тільки розглянуті вище продукти, але і знежирювачах, у ролі якого часто виступає звичайна рідина для ліквідації лаку, бондер – засіб, що сприяє зчепленню, і топ, який легко замінити біогелем. З інструментів – кисть з ворсом колонка (оптимальні 6 або 8 номер), пилка (120 і 180 грит), баф. Якщо виконується зміцнення нігтів акриловою пудрою під гель лак, зрізати кутикулу не можна. Майстри радять ознайомитися з докладними уроками, перш ніж експериментувати самостійно.

Технологія підготовки до роботи з акрилом:

  1. Підрівняти довжину грубої пилкою, залишивши вільний край.
  2. Зняти блиск більш м'якою пилою (180 грит).
  3. Пластину знежирюють будь-яким обраним засобом, сушать.

Як наносити акрилову пудру на нігті? Якщо планується тільки створення проміжної плівки для ремонту або зміцнення:

  1. Мономер або клей синтетичної пензлем розподіляють по пластині.
  2. Ніготь відразу ж опускають в баночку з прозорою акриловою пудрою, виймають, сушать.
  3. З шкіри зайві частинки струшують віялової пензлем.
  4. При зміцнення нігтів акриловою пудрою під гель-лак покриття накладають відразу ж, а при роботі зі звичайним лаком знадобиться додатково шар гелю в якості бази.

Якщо ви маєте намір крім зміцнення коригувати форму, довжину, виконайте такі кроки:

  1. Мономер злити в маленький стаканчик (продаються в магазинах для майстрів манікюру, ціна в межах 50 р.), занурити туди кисть, віджати про бортик.
  2. Кінчиком набрати пудру, формуючи кульки, укласти його на пластину.
  3. Розрівняти, створюючи апекс (найвища точка).
  4. Відпрасувати площиною кисті, висушити.

Як зняти акрилове покриття

Майстри попереджають модниць: ніколи не намагайтеся відірвати штучний матеріал. Біогель доводиться обпилювати, для акрилу існує спеціальна рідина, в яку потрібно занурити нігті на чверть години (час залежить від товщини шару), а потім зішкребти їх паличкою. Якщо такий засіб знайти не вдалося, спиляти акрилове покриття пилою на 100/120 грит, але робіть це акуратно, інакше є ризик пошкодити рідну пластину.

Ціни

У салонах краси та майстрами-приватниками процедура проводиться за бюджетною ціною – трохи дорожче шелаку: 1000-1400 р. Самостійна робота обійдеться дешевше, хоча разове вкладення буде істотним: ціна баночки пудри відомих американських виробників – 450 р. за 21 г, ціна мономеру значно вище – 900 р. за 118 мл Набори для ремонту – 1100 р.

Відео

Ознайомившись з роликами від професіоналів, запропонованими в даному блоці, ви зумієте вирішити, чим зміцнити нігті під гель лак – акрилом або біогелем, як правильно підготуватися до цієї процедури. Майстри розкажуть, як досягти акуратного і довговічного манікюру, можна укласти на акрилове покриття звичайний лак, пояснять, як уникнути головних помилок жінок в шкарпетці штучного матеріалу і його зняття.

Зміцнення нігтів акриловою пудрою - як продовжити час шкарпетки гель-лаку?

Зміцнення нігтів акриловою пудрою

Відгуки

Ірина, 24 рокиДля зміцнення нігтів акрилова пудра під гель лак підходить ідеально! Купила собі недорого домашній набір (близько 1000 рублів), користуюся вже рік. Моїм ламким і не отрастающим абсолютно нігтям процедура сподобалася. Роблю тонкий шар, суходіл, відразу накладаю гель лак. Манікюр зберігається майже місяць (низька швидкість росту), вільний край, через декілька місяців, не ламається.
Олена, 29 роківПереглянула купу уроків, як робити зміцнення нігтів акриловою пудрою під гель лак, закупилась необхідним, експеримент почала з сестри. Пластина здорова, довга, але погано тримає будь-яке покриття. Акрил змусив повірити в його чудодійність: навіть звичайний лак «жив» довше. Хочу спробувати ще скорегувати форму пластини і освоїти дизайн.
Інга, 20 роківПеріодично (коли готова терпіти запах) роблю у майстра акрилове зміцнення камуфляжем. Потім покриваємо гелем, і 3 тижні ношу звичайний лак – не сколюється, не стирається. Іноді додатково прошу об'ємний дизайн (ліплення), але тоді відразу після зміцнення наносимо гель лак. Крута процедура і ціна низька – трохи дорожче звичайного шелаку. Тільки запах неприємний дуже.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!