Як клеїти слайдери на нігті

Яка сучасна леді не мріє про довге гарний манікюр? Робота цілої індустрії спрямована на досягнення бажаного, а в нейл-арте з'являються нові модні тенденції. До них відноситься слайдер-дизайн, який передбачає, що художні зображення наносяться на нігті за допомогою наклейки. Її спеціальний склад надовго фіксує картинку, а деякі техніки нанесення «переводилки» дозволяють легко зробити модний нейл-арт в домашніх умовах. Дізнайтеся, як наклеїти слайдери на нігті.

Що таке слайдери на нігті, і які бувають види

Термін «слайдер» запозичений з англійської, в перекладі це поняття означає «ковзати» або «сповзати». Перед нанесенням готового дизайнерського малюнка на підготовлену нігтьову пластину картинку із зображенням необхідно зрушити з основи. Якщо вас хвилює, як користуватися слайдер-дизайном для нігтів – потрібно більш детально вивчити питання. При уявній простоті зробити модний манікюр своїми руками буде непросто.

Щоб прикрасити нігті за допомогою наклейки, виберіть один з трьох видів. Сучасні техніки нанесення поділяють в залежності від типу слайдерів, які можуть:

  • покривати весь ніготь;
  • мати прозору основу;
  • відрізнятися щільним малюнком.

Слайдери на весь ніготь

Ці етикетки наносяться на всю поверхню нігтя. Декоративне зображення фіксується за рахунок щільного прилягання основи до базового покриття і завдяки прозорого лаку поверх слайдера. Техніка нанесення не обмежує використання будь-яких відтінків лаку для нігтів, а триматися «переводілкі» буде довше, ніж в інших випадках. При виборі цього слайдер-дизайну по завершенню процедури манікюру поверхню нігтя буде повністю покрита декоративним зображенням.

На прозорій основі

Слайдери з основою з прозорої плівки виглядають ефектно при певних умовах. Прозора підкладка обмежує варіанти використання, оскільки цей вид не підходить для лаків яскравих відтінків, а тільки для світлих або білих, для яких спочатку створювалися. Зате наклейки на прозорій підкладці допомагають створювати оригінальні композиції на будь-яку тематику, що робить манікюр помітним.

З щільним малюнком

Для використання слайдера з щільною основою необхідно ретельно підготувати ніготь. Перевага цього виду наклейок полягає в безмежному просторі для експериментів, їх часто використовують для френч-манікюру і як заміну ручного розпису. Однаково добре наклейка буде виглядати на світлих, так і яскравих відтінках лаку. Поєднання з додатковими елементами декору у вигляді блискіток, страз робить цей вид слайдерів таким популярним.

Як працювати з перекладними слайдерами: інструкція

Для нанесення слайдера необхідно зробити основу, в якості якої можуть виступати лак, базове покриття, шелак, штучне покриття (гель, акрил). Володарки натуральних нігтів можуть скористатися найпростішою технікою, якщо ж вони наращены, важливо врахувати деякі нюанси. Ви легко зробите своїми руками модний манікюр з використанням переказних наклейок, якщо будете слідувати пунктам цієї інструкції:

  1. Технологія нанесення залежатиме від основи, тому спочатку виберіть наклейку, а потім відтінок лаку.
  2. Перед головною процедурою зробіть манікюр, щоб привести нігті і руки в ідеальний стан.
  3. Для нанесення слайдера в домашніх умовах під рукою необхідно мати: пінцет або апельсинову паличку, пушер, ватяну паличку, прозорий лак-закріплювач.
  4. В залежності від виду наклейок і бажаного малюнка виріжте фрагменти для створення ефектного манікюру.
  5. Перед нанесенням слайдер занурюють у воду на 40 секунд, а потім акуратно відокремлюють від основи.
  6. Помістіть малюнок на ніготь, залиште до повного висихання і покрийте прозорим лаком.

Швидкий малиновий манікюр з водними наклейками. Слайдер дизайн нігтів | Water Decals Nail Art

Як наносити слайдери на звичайний лак

Нанесення слайдера на звичайний лак – це доступна техніка навіть для початківців, вона не вимагає особливого досвіду. Початковий етап передбачає вибір слайдера, підготовку нігтя і нанесення базового шару, що однаково як для натуральних нігтів, так і покритих гелем або акрилом. Якщо ви робите свої перші кроки в слайдер-дизайні, дочекайтеся висихання другого шару лаку перед нанесенням наклейки.

  1. Щоб відтінок вийшов виразним, звичайний лак незалежно від кольору необхідно наносити поетапно в два шари.
  2. Візьміть стікер, з допомогою палички або пінцета нанесіть його на ніготь клейкою стороною.
  3. Для фіксування наклейки, видалення нерівностей і бульбашок повітря пройдіться по поверхні нігтя ватною паличкою.
  4. Щоб слайдер тримався щільно і не зіпсував манікюр, нанесіть поверх наклейки прозорий лак-закріплювач.

Як правильно наносити слайдер дизайн. Огляд слайдерів.

Під гель-лак

Зробити манікюр з переказним зображенням під гель лак вийде і вдома. Відміну від салонної процедури буде полягати тільки в наявності у майстри спеціальних інструментів і досвіду, який допомагає швидше виконати процедуру. В іншому немає ніяких перешкод. Щоб зробити модний манікюр, навчитеся, як зробити слайдер-дизайн для нігтів під гель лак з цієї інструкції:

  1. Ретельно обробити кутикулу, зняти пилою глянсовий шар.
  2. Додати нігтьовій пластині бажану форму, протерти ніготь знежирюючим засобом.
  3. Нанести гель-лак, просушити його в лампі, а після цього помістити слайдер – весь фрагмент – клейкою стороною. Дочекатися повного висихання.
  4. На фінішному етапі рекомендується накладати зверху прозорий шар лаку, який збереже наклейку і одночасно ще щільніше зафіксує її.

Слайдер дизайн під гель лак. Як зробити?

При нарощуванні

Якщо спочатку використовується нарощування, з наклейками теж не повинно виникнути труднощів:

  1. Після манікюру, коли змодельовані нігті, злегка пройдіться по поверхні пушер і змахніть пил.
  2. Завершіть Процедуру нарощування нанесенням готового малюнка, але тут потрібна точність, оскільки рухати картинку на акриловому покритті не можна.
  3. При нарощуванні гелем, нігті обов'язково просушіть в лампі, щоб потім зверху приклеїти готову картинку.
  4. В іншому техніка нанесення буде стандартною, а на фініші потрібно буде закріпити слайдер прозорим лаком або топом, якщо це нарощування гелем.

Слайдер-дизайн на нарощені нігті. / Sticker nail art on acrylic nail

Чому слайдери можуть швидко злазити або відшаровуватися

Як користуватися слайдер дизайном для нігтів, щоб він не відшаровувався або швидко не злазив? Є дві основні причини, які призводять до появи таких неприємних явищ: порушення технології або неякісний матеріал. Щоб уникнути відшаровування, при нанесенні наклейки акуратно пройдіться по її поверхні ватною паличкою, розрівнюючи і видаляючи нерівності. Переказний малюнок краще клеїти на висохлий другий шар лаку.

Слайдери відшаровуються або швидко злазять в тих випадках, коли не покриті зверху топом або прозорим лаком. На довговічність перекладної картинки впливає плівка-основа, еластичність, товщина наклейки і наскільки добре просушена базова основа. Виконання останньої умови допомагає надійно зафіксувати слайдер і виключити варіант, коли картинка починає «повзати».

Відео-уроки по нанесенню слайдер-дизайну на нігті

Бажаючим освоїти техніку слайдер-дизайну навіть не обов'язково виходити з дому. Змістовні майстер-класи з рекомендаціями професіонала, докладними інструкціями і наочними прикладами камера у відео-уроці. З їх допомогою ви зможете дізнатися: як зробити дизайн слайдер для нігтів, що означає фольгований манікюр або слім, наскільки складно наносити переливаються картинки. Покрокове освоєння техніки нанесення слайдера і доступні пояснення, які допоможуть уникнути поширених помилок – незаперечні переваги представлених нижче відео-уроків.

Як вирізати слайдер дизайн рівно по нігтю

Щоб зробити манікюр бездоганним, вирізуйте слайдер рівно по нігтю. Як наклеїти слайдер дизайн на весь ніготь, якими інструментами рекомендують користуватися досвідчені майстри нейл-арту? Відповіді на питання, пов'язані з технікою нанесення слайдера рівно по нігтю, ви отримаєте в відео нижче. З практичними наочними радами ви швидше освоїте техніку слайдер-дизайну, навчитеся правильно вирізати картинки.

Як використовувати наклейки для нігтів? Інструкція

Як робити дизайн слайдер з водними наклейками

Водні наклейки допомагають створити не менш ефектний манікюр, ніж слайдери на клейкій стрічці. На світлому фоні вони виглядають більш виграшно, а завдяки міцності і легкості переміщення по поверхні нігтя, слайдер-дизайн з водними наклейками увійшов до числа популярних і улюблених технік серед майстрів. Зручною у застосуванні ультратонкої плівки віддають перевагу ще й тому, що вона здатна триматися на нігтях до трьох тижнів. Відео-урок нижче допоможе вам навчитися робити слайдер-дизайн, використовуючи водні наклейки.

Манікюр з водними наклейками (слайдер дизайн на весь ніготь) | Water Decals Nails

Фото робіт з наклейками слайдер-дизайну

Різноманітність слайдерів для нігтів здатне здивувати навіть людей з багатою фантазією. Майстерність професіоналів, які вдосконалюють техніку і розвивають цей напрямок нейл-арту, вражає ще більше. Перекладні наклейки на різну тематику допомагають за короткий проміжок часу прикрасити нігті ефектним манікюром, слідуючи модним тенденціям або вибираючи завжди актуальну класику. Представлені нижче фото робіт з наклейками для слайдер-дизайну наочно демонструють, яких висот досягають майстра і що доступно навіть початківцям. Дізнайтеся, що таке європейський манікюр.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!