Манікюр м'ятного кольору - дизайн з фото. М'ятний колір - ідеї манікюру

Бірюзовий колір – це тренд нинішнього року: більшість модельєрів застосовують його для створення своїх колекцій. Не могло це не позначитися на нігтьової індустрії. Манікюр м'ятного кольору може стильно поєднуватися не тільки з елементами гардероба такого ж колір н відмінно гармонує чорно-білим одягом і кольоровими нарядами. Варіантів його використання існує безліч, тому кожна модниця зможе підібрати підходящий під свій образ.

Ідеї нейл-арту м'ятного кольору

Способів застосування м'ятного манікюру є безліч. Такий дизайн буде непогано виглядати як на коротких, так і на довгих нігтях. М'ятний манікюр за допомогою гель-лаку чудово виглядає в комбінації з іншими тонами, тим самим вдається акцентувати його свіжість і ніжність. Майстер нігтьового сервісу може запропонувати зробити френч, основою якого стане світло-зелений колір, а ще оригінальний місячний дизайн.

Класичний

Для тих, хто підпорядковується правил дрес-коду або просто не любить яскраві і помітні дизайни, представлений варіант м'ятного манікюру, виконаний в одному тоні, стане відмінним рішенням. При його допомозі нігті виглядають розкішно і елегантно, так як лак представленого відтінку не вимагає ніяких додаткових прикрас. Нейл-арт пастельних кольорів завжди має жіночний і чуттєвий вигляд.

Для досягнення красивого насиченого відтінку необхідно наносити м'ятний гель-лак в два шари. Якщо ви хочете, щоб френч представленого кольору виглядав на ваших нігтях красиво і ефектно, потрібно ідеальний стан рук. Тому перед тим, як нанести лак, потрібно здійснити всі стандартні процедури по підготовці нігтьової пластини: оновити форми, обробити кутикулу і видалити ороговілі клітини.

Місячний

Такий варіант бірюзового манікюру, як і французька, належить до найбільш стильним методів фарбування нігтів. Виконуючи класичний місячний нейл-арт, необхідно, щоб нігтьова лунка була непокрыта. В результаті утворюється «порожній» півмісяць – звідси назва такого дизайну. Багато майстри використовують різноманітну техніку виконання місячного пастельного манікюру: забарвлюють нігтьову пластину контрастним тоном, не забарвлюють її, змінюють форму самого півмісяця.

Двоколірний

Представлений вид м'ятного нейл-арту дозволяється виконувати в найрізноманітніших варіаціях. Тут може використовуватися елегантний френч, якщо його виконати, використовуючи білий колір. Застосовуючи яскравий колір в дизайні манікюру, в доповненні до основного мятному покриттю вдається отримати веселий молодіжний дизайн, який завжди буде піднімати вам настрій. Вечірній м'ятний манікюр двоколірний передбачає поєднання представленого відтінку з золотом.

Багато контурний

Тим, хто не любить малюнки в манікюрі, а ще страждає відсутністю часу для їх нанесення, цікавим варіантом стане нанесення на кожен ніготь різних відтінків бірюзового кольору. Розташовувати їх переважно за спаданням насиченості однаково на кожній руці. Відмінно виглядає м'ятний нейл-арт, виконаний в техніці омбре. Додатковим кольором краще всього вибрати білий – такий дизайн буде одночасно яскравим і не викликає.

З декорацією на одному нігті

Якщо вам нудно носити однотонний нейл-арт, а на виконання складного бірюзового манікюру у вас немає часу, то відмінним варіантом стане прикраса, нанесене на один палець. Такий спосіб оформлення користується великою популярністю, адже цей модний нейл-арт має оригінальний вигляд, а на його здійснення піде мінімум часу. Наносити дизайн допускається на будь-який палець, але кращим рішенням стане прикраса нігтя безіменного пальця. Пояснення просте – він менше всіх бере участь у повсякденних справах.

Зі стразами або блискучими стрічками

Якщо ви хочете якось доповнити свій м'ятний дизайн, то використовуйте стрази. Такий манікюр дозволяється використовувати для урочистостей і свят. Бірюзове покриття з нанесеними стразами виглядає дуже мило, якщо застосовувати маленькі за розміром прозорі камінці. Як доповнення можуть використовуватися блискучі стрічки, бульонки або звичайні блискітки.

Манікюр «Шелак»

Міцне покриття нігтів може бути здійснено не тільки за допомогою звичайних засобів, але і шелаком. Така процедура при створенні однорідного покриття триває не більше півгодини. Сушити кожен нанесений шар м'ятної шелаку необхідно в спеціальній УФ-лампі. Зробити нейл-арт просто в домашніх умовах, заздалегідь придбавши всі необхідні матеріали. Тримається покриття бірюзовим гель-лаком мінімум 14 днів.

Весільний м'ятний манікюр

Покриття нігтів лаком м'ятного кольору дозволено здійснювати не тільки для щоденного виходу на люди, а ще на весілля. Для цих цілей в процес можуть бути задіяні стрази, кристали, намистини, стрічки, оздоблення мереживом. Не потрібно обов'язково наносити блискучі елементи на всі нігті, цілком вистачить одного пальця. Цей варіант пастельного дизайну буде виглядати красиво, акуратно і стильно. Найпопулярнішим нейл-арту стане френч, в якому основний служить шелак кольору морської хвилі, а кінчики покривають лаком з глітером.

Варіанти малюнків на нігтях м'ятного кольору

Бірюзовий нейл-арт непогано поєднується з малюнком. Такий відтінок вважається дуже ніжним, тому і зображення на нігтях повинні бути легкими й ажурними. Яскравим прикладом стануть такі малюнків: точки прості квіти, сніжинки, ажурні орнаменти, контури геометричних фігур. Всі представлені зображення в комбінації з покриттям нігтьової пластини лаком кольору морської хвилі підійдуть під будь-який ваш образ і непогано поєднуються з святковими нарядами.

Поєднання м'ятного лаку з іншими квітами

Покриття бірюзовим лаком з акцентом, виконаним на нігті безіменного пальця, в даний час вважається трендом. Для цих цілей дозволяється використовувати будь-який відповідний тон під відтінок (чорний, білий, жовтий). За основу можна взяти колір морської хвилі з білою окантовкою, а на безіменному пальці виконати м'ятний малюнок на білосніжному тоні. Таке покриття гарантує веселий настрій навіть у похмурий день. По колірній гамі підходять наступні відтінки:

  • З жовтим. Його застосовують для того, щоб виділити акцент певного елемента зображення.

  • З рожевим – застосовують для зображення квітів.

  • З білим – відмінний вибір для виконання дизайну у вигляді омбре, ліній, точок контуру і абстрактних малюнків.

Відео: створення французького манікюру в м'ятних

М'ятний манікюр – це відмінний варіант, який може бути виконаний у вигляді френча, комбінованого або інших типів покриттів. Такий ніжний пастельний відтінок вдало виглядає на нігтях не тільки влітку, але й взимку. Спокійний, м'який колір виділяє смагляву шкіру, але підходить навіть для блондинок. Для досягнення максимального ефекту необхідно комбінувати м'ятний лак з іншими відтінками, завдяки яким свіжість ніжною бірюзи виділялася на загальному тлі. Дізнатися більше інформації про такому варіанті нейл-арту вийде з наступного відео:

Зворотний французький манікюр з квітковим малюнком

Фото дизайну нігтів м'ятного кольору 2017

Покриття нігтьової пластини бірюзовим лаком – це яскраве і свіже рішення, яке чудово поєднується з будь-яким обраним гардеробом. Переглянувши представлені нижче фото, ви зможете підкреслити ідеї для самостійного здійснення подібного дизайну або зробити його в нейл-арт салоні. М'ятний манікюр зробить будь-яку женину стильною і яскравою, але перевантажувати свій чином таким відтінком теж не рекомендується. Тому потрібно вибирати між макіяжем і дизайном нігтів в цих кольорах.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!