Сушка тіла для дівчат

Ідеальне тіло – заповітне бажання мало не кожної дівчини на землі. І в цьому сенсі всі засоби хороші: дієти, голодування, виснажливі фізичні навантаження, підрахунок калорій за день і ін. До одного з методів ефективного схуднення відноситься сушка тіла для дівчат, яка передбачає як певний режим харчування (дієти), так і спортивні тренування з упором на певні вправи. Що таке сушіння тіла, скільки вона триває, як її правильно проводити, ви дізнаєтеся більш докладно в статті.

Що таке сушіння тіла і скільки вона триває

Поняття сушіння тіла більше відноситься до спорту: коли професійні бодібілдери готуються до різних змагань, їм необхідно підсушити своє тіло, щоб краще прорисовывался рельєф всіх накачаних м'язів. За допомогою особливої дієти вони досягають результату за рахунок відмови від вуглеводної їжі, скорочення споживаних калорій. Таким способом вони виробляють сушку тіла і позбавляються від підшкірного жиру, зводячи його практично немає шляхом активації швидкого обміну речовин, не втрачаючи ні грама м'язової маси.

Даний метод схуднення останнім часом став популярним серед звичайних дівчат, які не люблять запускати своє тіло. Проте він не такий легкий, як може здатися на перший погляд, тому що правильним методиками сушіння тіла вчаться роками. Правильно сушитися – це означає, що активно втрачати жир, а не рідина, а також примудритися зробити так, щоб жировий прошарок трансформувалася в м'язи.

Сушка для дівчат базується на вживанні білка, за рахунок цього відбувається зростання м'язів, а завдяки певному режиму, відмови від вуглеводів і занять спортом буде відбуватися активне спалювання жиру. Тривалість сушіння тіла не повинна перевищувати більше п'яти тижнів, оскільки вітаміни і необхідні речовини, що містяться у вуглеводах, необхідні нашому організму. Тому з часом доведеться повертати їх назад в раціон.

Для тіла важлива сушка, в якій ви завжди будете дотримуватися здорового збалансованого харчування. Так, буває, що хочеться іноді чогось такого «вредненького», однак одна справа, коли ви дозволяєте собі вільності їжі зовсім рідко, а інше – коли ви шкідливо харчуєтеся постійно. Однак навіть при найгірших розкладах живлення, після сушіння тіла вага почне повертатися набагато пізніше, ніж після інших дієт, тому як основа схуднення і сушіння тут не у втраті рідини організмом.

Правила сушіння тіла в домашніх умовах

Найголовніше в сушці тіла для дівчат – це плавний перехід на білкову дієту з поступовим обмеженням вуглеводів і наступним їх вилученням. Сушка тіла – дуже строгий режим харчування. Коли цим займаються атлети, їм допомагають тренери, які становлять індивідуальний режим харчування, роблять упор на певні фізичні вправи. Враховуючи сказане, щоб сушка відбувалася правильно в домашніх умовах, дівчатам необхідно дотримуватися певні рекомендації:
  1. За основу береться білкова дієта, при якій вживаються в їжу такі продукти: морська риба, сир, відварене куряче м'ясо, яєчний білок, телятина. Їх можна їсти без обмежень, тому що тільки білок дозволить вам худнути, не втрачати м'язову масу, і купувати рельєфність (сушитися).
  2. Щоб збалансувати харчування необхідними для нормальної життєдіяльності організму мінералами і вітамінами, важливо не виключити під час сушіння жири повністю. Не завадить невелику кількість добавок, аптечних вітамінів для ефективної сушки.
  3. Під час сушіння тіла для дівчат важливо уважно стежити за кількістю з'їденої вуглеводної їжі, щоб не вийти за рамки допустимого максимуму. Записуйте меню, підраховуйте за допомогою калькулятора і таблиці калорій ваш припустимий мінімум.
  4. Прийом їжі, до складу якої входять вуглеводи, віднесіть на першу половину дня. В цей час організм знаходиться на піку активності і здатний переварити їх у необхідну енергію. Другу ж половину дня свого меню віддайте виключно білкової їжі.
  5. Якщо ви виконуєте сушку тіла в домашніх умовах, неприпустимо робити великі перерви між прийомами їжі. Оптимальний варіант – це їсти кожні три-чотири години. Сніданок обов'язково повинен бути включений в меню кожного вашого дня під час сушіння.
  6. Для ефективності дієти необхідні спортивні навантаження. Використовуйте фітнес, улюблені види тренувань, тому що спорт – це перший і незамінний помічник у ефективної сушки для дівчат.
  7. Не можна різко виходити з дієти. Якщо вчора ви харчувалися строго по дієті, а завтра закінчується ваш курс, неприйнятно починати їсти все підряд. Це загрожує серйозними порушеннями в роботі організму.
  8. Протипоказана дана дієта дівчатам, які мають цукровий діабет, проблеми з печінкою, нирками, шлунково-кишковим трактом, вагітним і годуючим.

Спеціальні дієти і режиму харчування

Існують спеціальні дієти під час сушіння тіла для дівчат і строгий режим харчування. Крім білкової дієти, в період сушіння використовується безвуглеводна дієта, періодичне голодування. Споживані продукти харчування приймаються строго в певній кількості і за розкладом. Вам не завадить ознайомитися більш докладно з згаданими програмами харчування, зрозуміти, чи варто шкодувати себе або необхідно жорстко розмежувати продукти на шкідливі і корисні при сушінні тіла. Також варто порадитися з лікарем.

Періодичне голодування

Голодування багато дівчат не вітають. Однак якщо ви все робите правильно, дотримуєте рекомендації, голодування не тільки не заподіє шкоди, воно допоможе вашому організму швидше вивести токсини, правильно провести сушку тіла. Тим більше, що довго голодувати не доведеться: за цілу добу відмова від їжі займає 16 годин сумарно, а решта вісім ви будете їсти. Це буде виглядати наступним чином:

  • Прокинувшись о восьмій ранку, ви не снідаєте.
  • Перший раз, коли у вас відбудеться прийом їжі – це дві години дня.
  • Наступний раз – восьмій вечора.

Строго розрахуйте час: наприклад, якщо ви встали в десять, то перший раз поїсти за день вам необхідно в чотири години дня, а другий – в десять вечора. Їсти можна все що завгодно з того різноманіття, яке пропонує білкова дієта.Також включайте в раціон повільні вуглеводи, наприклад, гречку, вівсянку.

«Безвуглеводна дієта

Безвуглеводна дієта – це жорсткий етап сушіння тіла для дівчат, який вимагає абсолютної відмови навіть від маленьких радощів, наприклад, від шоколадки. Однак початківцям необхідно плавно підійти до такої дієті, використовуючи білкове харчування з розумним поєднанням деяких вуглеводних продуктів спочатку, наприклад:

  1. Перше, що ви робите – це искореняете повністю всі солодощі, фаст-фуди, борошняне. Це всі так звані швидкі вуглеводи, які моментально з'являються у вигляді жирових відкладень на стегнах, животі та ін. Припустиме їсти каші, житні макаронні вироби. Вам дозволяється з'їдати вуглеводів щодня до 3 г на кожен кілограм тіла. Так живемо рівно один тиждень.
  2. Потім ускладнюєте собі завдання і поступово починаєте прибирати вуглеводи: на цей раз виключіть поки з ужитку борошняне, але залиште каші. Таку програму харчування ви дотримуєтеся два тижні, на останній з яких вуглеводи ви їсте повільні і тільки до обіду. Розрахунок вуглеводів на день становить два грами на кожен кілограм вашої ваги.
  3. Третій етап триватиме цілий місяць і вживання вуглеводів в цей період зменшується до одного грама на кілограм, а до кінця зведеться взагалі немає. З'їдайте щодня їжу з меншою калорійністю, ніж того вимагає ваша норма.

Меню дієти для дівчат і жінок

Будь-якій дівчині або жінці обов'язково знадобиться складати меню, якщо вона вирішила використовувати цей метод схуднення. Тому нижче вивчіть зразковий денний раціон, який допоможе в ефективній сушінні чи стане наочним прикладом у складанні своєї індивідуальної дієти з метою сушіння тіла. Тут враховані всі попередні рекомендації щодо вживання повільних вуглеводів, максимального використання білкових продуктів:

1 варіант:

  • На сніданок приготуйте невелику порцію вівсяної каші, з'їжте банан, запийте зеленим чаєм.
  • В обід приготуйте овочевий крем-суп, відваріть 200 грам телятини.
  • На вечерю або відваріть приготуйте на пару двухсотграммовый шматок червоної риби, їжте з овочами.

2 варіант:

  • До сніданку приготуйте білковий омлет, з'їжте грейпфрут, пийте зелений чай.
  • В обід з'їжте порцію вареного курячого м'яса, на гарнір приготуйте гречку, а на десерт – йогурт.
  • На вечерю зробіть салат з овочів, з'їсти 100 грам сиру (нежирного).

3 варіант:

  • Снідайте вівсянкою з двома вареними яйцями, запийте зеленим чаєм з медом.
  • Обідайте з вареною гречкою індичатиною, з'їжте пізніше маленьку порцію знежиреного сиру (до 100 м).
  • На вечерю стушите порцію білої риби (200 г), їжте з овочами, пізніше випийте склянку кефіру.

Список дозволених продуктів

Список продуктів, що показаний нижче, допоможе вам у складанні індивідуального меню для ефективної сушки, полегшить процес розписування по днях і годинах прийомів їжі, максимально різноманітить режим харчування. Ви зрозумієте, що сушка тіла не така важка, як інші дієти, тому що вона включає велику кількість дозволених і смачних продуктів. Сам перелік є приблизним, варіювати його ви навчитеся по ходу дієти. Отже, в ньому є:

  • М'ясо дієтичних сортів (куряче, яловиче).
  • Риба морська і морепродукти.
  • Білок курячого яйця. Це краще, ніж яйце цілком.
  • Нежирні молочні і кисломолочні продукти, твердий сир із зменшеним відсотком жирності.
  • Яблука в будь-якому вигляді, ягоди, фрукти.
  • Каші трьох видів (манка, гречка, вівсянка).
  • Овочі, гриби.
  • Бобові.

Відео: Рецепти страв для сушіння тіла

Нехай вас не хвилює загальне оману, що дієтично приготована їжа буде несмачною і вам доведеться буквально давитися наступні п'ять тижнів. Існує величезна безліч відмінних рецептів, які з успіхом застосовуються не тільки в дієтичному харчуванні дівчат під час сушіння тіла, але і в ресторанній індустрії. Наше відео допоможе вам взяти на озброєння кілька смачних рецептів, які ідеально підходять під сушку тіла для дівчат.

Проект Міс Бікіні 3. Випуск 2. Харчування (введення).

Відгуки про результати після сушіння

Тетяна, 36 років:«Ніколи не думала, що даний спосіб схуднення реально доведе мій прес до таких кубиків. Те, що сушка для дівчат працює – це нічого не сказати, шалено сподобалося, я більше не буду експериментувати з дієтами, оскільки мій вибір припав на цю. Єдине – я вегетаріанка, тому коректировала меню для себе. Повинна визнати, що спортивні навантаження в цій справі теж грають не маловажну роль і наприкінці п'ятого тижня мій підсумковий результат схуднення склав 8 кг.»
Світлана, 29 років:«У мене подруга – професійна спортсменка і щаслива володарка божественного тіла. От вона мене і присадила на такий спосіб досягнення стрункості тіла, розповіла, як відбувається сушка тіла для дівчат. Не приховую, що вона більшою мірою виступила для мене як тренера, допомогла скласти індивідуальну програму харчування, а також допомогла з тренуваннями. Результат прекрасний: 58 кг за два місяці замість звичних 66.»
Ольга, 42 роки:«Можливо, ідеального рельєфу з кубиками на животі мені так і не вдасться досягти (я до цього не прагну), але ось ідеальними несвисающими на брюках боками я можу похвалитися. За перші п'ять тижнів суворої сушіння, а також старанних регулярних спортивних тренувань я скинула 15 кг. В даний час проходжу вже по другому колу легендарну сушку.»

Відео: Програма ефективних вправ для будинку

Якщо ви вже давно збираєтеся зайнятися спортом, але все ніяк не дійдете до цього – вам в допомогу ефективні вправи, які ви можете виконувати вдома паралельно зі спеціальним харчуванням для сушіння тіла. В прикріпленому нижче відео ви знайдете не займає багато часу тренування, в якій показані правильні вправи для дівчат, спеціально розроблені для даного способу схуднення.

Вправи для схуднення. Сушка для тіла дівчат.

Комплекс вправ для сушіння в тренажерному залі

Якщо ж ви ходите в спортивний зал, справно отримуєте кардіо-навантаження, качаєте прес, вам допоможе наступне відео для сушіння тіла в тренажерному залі. Тут ви знайдете цілий комплекс вправ на тренажерах, який спрямований конкретно на підсушування вашого тіла, формування красивого рельєфу. Завдяки комплексу вам не доведеться витрачати додаткові кошти на особистого тренера в залі.

СУШИМСЯ В ТРЕНАЖЕРНОМУ ЗАЛІ

Фото дівчат до і після сушіння

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!