Додатковий дохід: 19 речей для продажу і легкого заробітку - ідеї

Всім іноді хочеться знайти джерело додаткового доходу, але не всі знають, як це зробити. Щоб заробити гроші, потрібно щось продати! Іншого способу поповнити бюджет не існує. Це може бути продукт, послуга, час. У пошуках підходящих речей для продажу зверніть увагу на цей список ідей, які дозволять швидко і легко заробити трохи готівки.

Старі речі

У кожного в будинку знайдуться речі, якими ніхто не користується. Продаж старих предметів домашнього вжитку – відмінний спосіб звільнити трохи місця і одночасно заробити гроші! Одяг, взуття, запчастини, інструменти та інші речі можуть знайти нового власника, який захоче за них заплатити.

Маленький бізнес

Власну справу може бути дуже прибутковим заняттям. Використовуйте свою уяву, щоб визначити, які товари будуть мати попит, і що виходить робити найкраще. Будь-захоплення можна перетворити на джерело доходу. Наприклад, завжди можна знайти покупців на домашню випічку, предмети ручної роботи: вишивання, в'язання, шиття і т. д. Отримуйте задоволення від свого хобі і заробити на ньому!

Думки

У кожного є своя думка на щось. Чому б не заробити на ньому гроші? Різні веб-сайти і компанії готові заплатити за внесок товариства у поліпшення їх товарів і послуг. Можна писати відгуки про продукт або брати участь у соціологічних опитуваннях.

Реклама на автомобілі

На вулицях часто зустрічаються транспортні засоби, на яких наклеєні логотипи компаній. Люди вважають, що водії цих автомобілів – співробітники цих організацій, але це не обов'язково так.

Компанії готові щомісяця платити фізичним особам хороші гроші за перетворення їх машин в мобільний білборд, що рекламує товари та послуги. Такий спосіб заробітку може покрити витрати на обслуговування і утримання автомобіля.

Вільна кімната в будинку

Здача кімнати може здатися не дуже гарною ідеєю. Однак, якщо знайти серйозного і надійного орендаря, оренда кімнати – відмінний спосіб заробити додаткові гроші, допомагаючи комусь стати на ноги.

Перепродаж речей

Іноді доводиться витрачати гроші, щоб заробити. Купівля товарів на різних інтернет-майданчиках та їх перепродаж можуть принести великий прибуток. Також можна перевірити наявність хороших речей у секонд-хендах – іноді там продають новий одяг з етикетками. Гарне емпіричне правило полягає в тому, щоб ніколи не витрачати на покупку більше 75% від каталожної ціни і ніколи не встановлювати менше 25% накрутки.

Старі книги та диски

Книжкова шафа переповнений старими книгами, які ніхто більше не читає? Вони знадобляться комусь іншому. Багато інтернет-майданчики роблять можливим продаж уживаних книг. Це дозволить повернути до 50% від їх вартості. Якщо в будинку немає непотрібних книг, не біда. Можна реалізувати завалялися колекцію DVD-дисків.

Утилізовані матеріали

Пляшки, банки, пакети, газети... список речей, які можна віддати на переробку стає все більше. Перевірте, які речі приймаються в місцевому центрі утилізації і почніть їх збір. Переробка – не тільки корисна для навколишнього середовища, але і відмінно підходить для поповнення гаманця!

Фотографії та навички їх обробки

Вмієте робити гарні знімки? Аматорське хобі можна обернути в джерело доходу. Краща частина цієї справи полягає в тому, що розміщення фотографій на сайтах іноді перетворюється в постійний заробіток.

Навички роботи в Photoshop також допоможуть отримати додатковий прибуток. Ретушування фотографій, корекція кольору очей, обрізка зображень для святкових і вітальних листівок – хороший заробіток для тих, хто не хоче бігати по місту в пошуках цікавих кадрів, але вміє працювати з комп'ютерними програмами по їх обробці.

Здача крові

Станцій переливання крові завжди потрібна кров для лікування хворих і тяжкопоранених. Залежно від групи крові, можна перетворити її в корисне джерело додаткового доходу.

Донорство сперми і яйцеклітин

Не всім подобається ідея продажу своєї ДНК. Тим не менш, парам, які відчувають труднощі із зачаттям традиційними методами, це допоможе випробувати радість материнства чи батьківства.

Яйцеклітини є найбільш затребуваною і дорогої формою допомоги при зачатті. Не менш важливу роль у цьому процесі займає сім'яна рідина. Донорство – дуже прибутковий спосіб поліпшити фінансове становище і допомогти людям у здійсненні їх мрій.

Ідеї

Ідеї дійсно можуть коштувати грошей. Письменники, журналісти і люди самих різних професій завжди шукають нові і новаторські ідеї. Багато готові платити хороші гроші за них.

Навички проходження відеоігор

Вірите чи ні, але люди дійсно можуть отримувати гроші за допомогу гравцям у проходженні онлайн відеоігор, консультуючи їх про те, як переміщатися по головоломкам, перемагати босів, і вирішувати проблеми з усуненням неполадок. Посаду консультанта з відеоігор – хороший спосіб для геймерів заробити гроші, допомагаючи новачкам пройти рівень.

Оцінка магазинів

Компанії хотіли б знати, як працюють їхні сайти та магазини, спираючись на досвід клієнтів. Чому б не стати таємним покупцем?

Доходи таємних покупців можуть досягати розмірів заробітку за повний робочий день. При цьому вони приділяють таким покупок всього 3-4 години щодня. Це – відмінне рішення для матусь-домогосподарок і людей, які хочуть отримувати додатковий прибуток, не працюючи повний день.

Послуги

Любіть дітей, домашніх тварин або літніх людей? Чому б не продати свій час, піклуючись про родичів інших людей? Це хороший спосіб розширити коло знайомств і заробити трохи грошей.

Робота фрілансером

Люди, що добре володіють мистецтвом слова, які вміють донести свою точку зору, коштують великих грошей. Електронні видавництва, власники блогів і біржі копірайтингу готові добре платити за якісні тексти. Також можна розміщувати свої статті самостійно або редагувати роботи інших авторів.

Консалтинг

Виконання консалтингової роботи може бути веселим і корисним заняттям, яке добре оплачується, якщо людина дійсно хороший в тому, що він робить. Репетиторство, допомога у створенні веб-сайту або виконання оглядів книг і статей допомагає заробити додаткові гроші і займатися тим, що дійсно подобається.

Реклама в блозі

При наявності блогу на ньому можна заробляти гроші. Блоги з високим трафіком і цікавими або обговорюваними темами часто використовуються в якості джерела додаткового доходу, що не потребує особливих зусиль. Продаж реклами в блозі допомагає залучити більше трафіку на сайт і отримати додаткові гроші за час, витрачений на розміщення спонсорованого оголошення.

Мистецтво

Подобається грати з комп'ютерною графікою і зображеннями або представляти і відображати зовнішній вигляд персонажів з книг? Відмінно! Ці навички дають можливість стати художником обкладинок. Хороший позаштатний художник отримує непогані гонорари за кожну створену картинку.

Відкриття бізнесу може стати дуже приємним способом заробітку з можливістю самостійно визначати умови та графік роботи. Розмір доходу обмежено тільки тим, що людина готова інвестувати у свій успіх.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!