Вінець безшлюбності - ознаки і способи визначення, як позбавиться самостійно без наслідків

Про симпатичних жінок далеко за тридцять, які не мають за плечима ні одних серйозних стосунків, часто говорять, як про жертви вінця безшлюбності. Таке визначення звучить для дівчини, яка мріє про сім'ю і кохання, не краще смертельного вироку. В результаті вона ставить хрест на своєму особистому житті, повністю заглиблюючись у роботу або хобі. Чому привабливі жінки, прекрасні господині залишаються наодинці з собою, коли їх однолітки з непримітну зовнішність мають масу шанувальників або няньчать дітей?

Що таке вінець безшлюбності

Печатка самотності або вінець безшлюбності – це псування, наведена на дівчину, яка робить її непомітною для чоловіків. Бачать люди, цілителі та екстрасенси стверджують, що над головою такої особи видно чорний обруч або вінець. На самотність могло бути «пороблено» матері, бабусі, прабабке або всім жінкам в роду. Псування на безшлюбність може передаватися з покоління в покоління. В таких сім'ях не спостерігається тривалих шлюбів або відносин з протилежною статтю. Так заздрісні недруги вирішують винищити рід і наводять порчу.

Ознаки вінця безшлюбності

Якщо ваші подруги вже заміжні або мають серйозні стосунки, а у вас ні з ким «не клеїться», ви залишаєтеся без уваги, це не привід бити тривогу завчасно і говорити про вінці. Більшість визволителів від порч і цілителів є шарлатанами, які наживаються на горі людей. Визначити наявність мітки самотності можна самостійно за симптомами, серед яких виділяють такі ознаки вінця безшлюбності у жінок:

  • Якщо ви розумні, привабливі, можете підтримати розмову, але чоловіки ніби не бачать, не помічають.
  • Самотність лякає. У вас багато подруг, до яких ви часто ходите в гості, ви прагнете заповнити вільний час роботою.
  • Постійні депресії призводять до думок завести дитину і виховувати одного.
  • Якщо ж у вас з'явився молодий чоловік, зберігати йому вірність дуже складно.
  • Розрив відносин відбувається дуже важко. Часто чоловіки покидають вас без всякої на те причини.
  • В ліжку ви відрізняєтеся нестримною пристрастю або, навпаки, ставитеся до сексу з огидою.
  • Домашній улюбленець став проявляти агресію.
  • Родичі в один голос стверджують, що ви ніколи не вийдете заміж.
  • Перед побаченням з потенційною другою половинкою у вас часто спостерігається форс-мажори, наприклад, зламаний каблук, відрядження або приїзд нежданих гостей.

Не можна сказати, що жінки з чорним вінцем ніколи не виходять заміж, не грають весілля, не мають дітей і все життя залишаються самотніми. Їхні шлюби тривають недовго, відносини складаються нещасливі і не затягуються довше декількох років. Діти, народжені в такій сім'ї, часто хворіють і мають проблеми у спілкуванні з однолітками. Народити дитину дівчатам з псуванням на самотність дуже складно, у них часто діагностують безпліддя без будь-якої очевидної причини.

Способи визначити вінець безшлюбності

Даму з чорним вінцем можна зустріти одну на людях. Рідкісні кавалери швидко зникають з поля її видимості. Якщо ознаки мітки самотності спостерігаються у вас, значить, настав час перевірити себе більш серйозними способами. Методів визначення вінця безшлюбності кілька. Найпопулярнішими з них є: по руці, в церкві, ворожіння на Івана Купала та інші, більш старовинні способи.

По руці

Як кажуть хіроманти, самотність можна визначити по лівій долоні, вірніше по лініях на ній. Серед них є одна, яка називається лінією шлюбу. Вона розташовується збоку долоні під пагорбом Меркурія, яким називають горбок, розташований під мізинцем. Таких ліній повинно бути кілька, це нормально. Далі подивіться на праву руку на те ж місце. Якщо лінії на місці, значить, чорного вінця немає. Відсутність таких ліній говорить про можливе наговоре на безшлюбність або наведеному самоті.

В церкві

Якщо у вас з'явилися підозри з приводу наведеної псування на самотність, то можна сходити в церкву. Робиться це в будь-який день. Помоліться перед іконою Богородиці. Для цього краще вибрати Семистрельную ікону. Поставте свічку і прислухайтеся до відчуттів. Якщо вам добре, а на душі – легко, повертайтеся додому зі спокійним серцем. Якщо ж ви відчуваєте дискомфорт, відчуття тяжкості, то вам слід серйозніше задуматися про проблему під назвою вінець безшлюбності.

Перевірка старовинним способом

Існує декілька способів визначення псування на самотність, якими користувалися люди в давні часи і які застосовують екстрасенси і сьогодні. Це:

  1. Срібне кільце для діагностування псування на безшлюбність. Одягніть своє срібне кільце на безіменний палець в середу. Ходіть з ним один тиждень. Зніміть і опустіть в ємність з водою на ніч. На ранок перелийте воду в іншу тару і закип'ятіть. Якщо з'явилася піна, значить, на вас наведена порча на безшлюбність.
  2. Пелюстки троянд для виявлення псування на самотність. Проводиться повний місяць у п'ятницю. Перед сном наберіть у склянку води, додайте в неї сім крапель свяченої води і десять пелюсток троянди. Поставте в головах. Якщо вранці ви побачите, що пелюстки потонули, це означає позитивний результат. Якщо плаваю зверху, то псування на самотність немає.
  3. Викочування яйцем. Це дуже популярний метод цілителів для визначення різні види псування, в т. ч. і на безшлюбність. Візьміть свіже куряче яйце, яке не було до цього в холодильнику, у ліву руку. Катайте ним від серця до області паху протягом 15 хвилин. Це необхідно для збирання негативної сексуальної і серцевої енергії чакр. Розбийте яйце в чисту воду і приберіть до ранку. Якщо розтікся жовток, з'явилися прожилки крові або неприємний запах, значить, справа погано, у вас порча на самотність або чорний вінець.

Ворожіння на Івана Купала

Ще один спосіб, за визначенням, псування безшлюбності можна провести в день Івана Купала. В цей день дівчата ворожать на заміжжя. Прийдіть на берег річки і почніть плести вінок, думаючи про шлюб та сім'ю. Вплетіть в нього три волосини. Коли закінчите, встаньте спиною до річки і киньте в неї готовий вінок через ліве плече. Якщо він потонув, зачепився за щось або його прибило до берега, то це означає можливу печатка самотності або безшлюбності.

Як зняти вінець безшлюбності

Існує думка, що зняти наклеп на безшлюбності може тільки фахівець. Це не зовсім вірно. Практика показує, що жінки віддають останні заощадження шарлатанам і продовжують залишатися самотніми. Якщо ви не знаєте хорошого практика, зняти порчу на самотність можна самостійно. До справи потрібно підходити з чистим серцем, вірою і думками про щасливе майбутнє.

Відвідування церкви

Зняти наклеп безшлюбності можна за допомогою відвідування церкви, якщо ви сповідуєте християнську віру. Для цього в неї треба ходити по жіночим дні (середа, п'ятниця, субота), ставити свічки за здоров'я рідних і близьких, а після – за упокій померлих, сповідатися і причащатися. Так потрібно зробити сім разів, можна більше. За цей час відбувається очищення душі і тіла.

Після цього проведіть обряд для зняття вінця, який робиться на один з 12 великих церковних свят. Спочатку потрібно відстояти богослужіння, причаститися і простояти Літургію. Напишіть записку про поминання близьких людей і замовте сорокоуст за здоров'я родичів і друзів, поставте 12 свічок перед іконами. Будинки з'їжте просфору і зробіть три ковтки святої води. Через час особисті відносини налагодяться, від самотності не залишиться і сліду.

Наговір над водою

Щоб позбутися від чорного вінця або друку самотності, потрібно провести наговір на воду. Робиться він після семиразової відвідування церкви:

  1. Протягом 40 днів пийте натщесерце по три ковтки святої води вранці.
  2. Ввечері весь цей час проводите наговір на воду. Для цього візьміть дві склянки з водою. Над одним читайте молитву Богородиці від зняття туги, над іншим – три рази Отче наш і Царю Небесний для зняття порчі на самотність і безшлюбності. В кінці обов'язково перехрестіться.
  3. Після цього помоліться Симону Зилоту. Це апостол Ісуса.
  4. Половину заговоренной води випивайте ввечері, другу – ввечері. Умивайтеся нею, змочуйте губи, область серця, розбризкувати по одязі. Протягом року печатка самотності пропаде.

З допомогою улюбленого вихованця

Помічено, що тварини дуже чутливо ставляться до тонких сфер світу. Якщо ви любите собак, то це чудова можливість завести собі друга і з його допомогою знайти собі в майбутньому чоловіка і забути про чорний вінець самотності. Придбайте цуценя, вибирайте самі, краще брати самого енергійного і рухомого. Над головою дитини горизонтально покрутіть хрестиком на ланцюжку проти годинникової стрілки. Шкоди тварині ви не вчиніть.

Відео

Вінець безшлюбності. Програма самотності

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!