Список найстрашніших фільмів жахів 2015 року

Складно відшукати таку людину, яка не любила б леденять кров страшні фільми жахів. Всім нам подобається час від часу полоскотати собі нерви переглядом кіно, де відбуваються найстрашніші події, орудують серійні вбивці, відбуваються паранормальні явища. Якщо ви теж належите до любителів містики, то повинні поглянути на топ найстрашніших фільмів жахів 2015 року. Тут ви обов'язково знайдете картини, за переглядом яких захочете скоротати вечір самостійно або з компанією.

Рейтинг фільмів жахів 2015 року

За рік було випущено дуже багато страшних картин подібного жанру, скоро ви побачите топ жахів. Деякі страшні фільми списку 2015 року, ймовірно, коли-то потраплять у кращі жахи 21 століття. Певною мірою цьому сприяє поява нових удосконалених спецефектів і безмежна фантазія сценаристів і режисерів. Тематика страшних фільмів жахів настільки різна, що кожен любитель жахів обов'язково підбере кіно на свій смак.

Про зомбі

Список найстрашніших фільмів жахів про ожилих мерців:

  1. «Ласкаво просимо в Гармонію». Сюжет американського страшного фільму жахів розвивається в засніженому місті Гармонія. Людей на землі практично не залишилося, вони стали безжалісними істотами, які жадали тільки вбивати. Є лише троє живих, яким вдалося уникнути страшного вірусу: Джек з донькою Лу, а також Патрік. Багато років тому чоловіки товаришували, але це залишилося далеко позаду. Чи зможуть герої фільму об'єднатися, щоб вижити в цьому жаху?
  2. «Заражена». Головну роль у цьому страшному фільмі жахів виконує сам Арнольд Шварценеггер. За сюжетом він з дочкою живе у світі, де люди стають зомбі і потрапляють в карантинну зону, організовану урядом. Заражається страшною інфекцією і дочка головного героя Меггі. Люблячий батько не хоче, щоб вона потрапила в карантин, тому всіма силами намагається допомогти дівчинці впоратися зі страшними змінами стану. Крім того, він намагається її приховати.
  3. «Перезавантаження».За сюжетом фільму люди опинилися на межі вимирання через епідемії, що перетворює їх на зомбі, але змогли побороти її. Вижили мутантів знаходить і знищує спеціальна дивізія «R». Під час пошукової операції загін знаходить вид зомбі, яким вдалося пристосуватися до боротьби з людьми.

Про молодь

У топ фільмів жахів 2015 року про сучасних підлітків виявилися такі:

  1. «Вбивча гра».Фільм жахів починається з того, що компанія старшокласників обрала для себе незвичайне розвага: підлітки вибирають жертв для знущань серед своїх ровесників і навіть вчителів. Одного разу гра зайшла занадто далеко і хлопчик, якого вони мучили, загинув. Хлопці, злякавшись, маскують вбивство під нещасний випадок, але продовжують свою страшну криваву гру. Через п'ять років в місто приїжджає брат-близнюк вбитого підлітка.
  2. «Візит». Коли дівчина втекла з дому батьків і досі не хоче навіть думати про ті жахи, що там відбувалися. Фільм починається з того, що вона давно вже сама стала матір'ю дочки Ребекки і сина Тайлера. Батьки знайшли її в мережі і попросили побачитися з онуками. Забувши про свої страхи, жінка відправляє дітей на кілька днів до бабусі з дедулей, а сама відправляється подорожувати з новим чоловіком.
  3. «Видалити з друзів». Школярі Блер і Мітч ввечері базікають по відеозв'язку. До розмови приєднуються їхні друзі: Джесс, Адам, Вел і Кен. Раптово до чату з хлопцями приєднується хтось невідомий з ніком billy227. Круті підлітки думають, що це системний збій, але таємничий користувач починає з ними спілкуватися. Він вимагає зізнатися того з них, хто додав в мережу жахливе відео з однокласницею хлопців Лорою, з-за якого та застрелилася. Молоді люди думають, що треба просто припинити чат, але до їх жах, це зовсім не так.

Про примар

Найпопулярніші ужастики 2015 року про привидів:

  1. «Багряний пік». Класичний страшний фільм жахів про будинок з привидами. Особняк, розташований на пагорбі над містом, овіяний страшними таємницями. Коли настає зима, сніг навколо будівлі стає червоним. Між городянами ходять плітки про те, що виною тому глина, яка проступає на поверхню, але до особняка наближатися бояться. Страшні події починаються, коли молода красуня стає дружиною людини, який зі своєю сестрою володіє будинком.
  2. «Відступ». Переживши колись особисту драму, психолог Пітер Бауерс, головний герой фільму жахів, зумів від неї оговтатися і зараз веде прийом пацієнтів. Однак незабаром він розуміє, що ходять до нього не люди, а привиди. «Пацієнти» Пітера при загадкових обставинах померли 20 років тому поблизу рідного міста Пітера. Щоб не втратити розуму, він повертається на це місце і відкриває страшну правду. Виправити всі судилося тільки йому.
  3. «Ворота темряви». Є легенда, згідно з якою в Хеллоуїн межа між світами живих і мертвих зникає і зло знаходить небачену міць. На параді в Нью-Йорку з приводу цього свята син головного героя фільму, професора Майкла Кола, пропав безслідно. Пошуки поліції безуспішні. Провівши власне розслідування, Майкл з'ясовує, що кожен рік через прокляття діти пропадають. У чоловіка є один шанс на порятунок сина: наступного Хеллоуїн відвідати світ мертвих, переступивши страшну межу.

Про будинки

Особняки з привидами – справжня класика жанру жахів. Ось страшні фільми жахів про привидів 2015 року:

  1. «Непрохані гості». У героїні фільму жахів, молодої жінки Ганни, агорафобія, вона боїться відкритих просторів і завжди перебуває вдома. Одного разу в її оселі забралися злодії, але і це не змусило дівчину піти. Грабіжники помічають якісь дивацтва. Злочинці ще не знають, що Анна – відьма, яка несвідомо випускає на волю страшні темні містичні сили, замкнені в будинку разом з нею.
  2. «Ми все ще тут». Більше сотні років злі сили забирають життя власників стародавнього особняка. Вони не знають перешкод. Масове серійне вбивство відбувається тут кожні 30 років. За сюжетом фільму жахів будинок набуває зріла сімейна пара з виросли дітьми. У них проблеми з відносинами, тому дивацтва будинку не приваблюють уваги. Тим часом діти влаштовують будинки побачення, а монстри залишають багаторічний полон. Вони безжальні і нікому не вдасться послабити силу прокляття.
  3. «Останній обряд». У покинутому будинку знаходять трупи п'ятьох студентів. За розслідування цієї справи беруться детектив Марк Льюїс і кримінальний психолог Елізабет Клайг. При допиті одного підозрюваного вони з'ясовують, що молоді люди захоплювалися паранормальними явищами і намагалися провести спіритичний сеанс. Не знали вони одного: вони знаходилися в будинку, який насправді є брамою в потойбічний світ.

Відео: нові фільми жахів 2015 року

Якщо ви любите жахи, то обов'язково подивіться наступний відеоролик. У ньому зібрані анонси 13 картин - найбільш цікавих і страшних фільмів жахів 2015 року. Ви своїми очима переконайтеся в тому, що вас чекає щось приголомшливе. У відео представлені роботи кращих режисерів та авторів десятки легендарних фільмів жахів минулих років. Дивіться невеликий ролик і вибирайте ті страшні фільми жахів, які потрясли весь світ у 2015 році.

Найстрашніші очікувані фільми жахи 2015

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!