Відвар Мотрони - склад і як зробити самому. Як приготувати і приймати відвар Матрони для лікування безпліддя

Сучасний спосіб життя, екологічна ситуація все більше впливають на репродуктивну систему жіночого організму. Молоді, зовні здорові дівчата, іноді не можуть не тільки виносити дитину, але й відчувають труднощі із зачаттям. Нетрадиційна народна медицина пропонує альтернативний варіант ліків – трав'яний збір Мотрони.

Що таке відвар Мотрони

Природа досі зберегла багато таємниць, у тому числі цілющих. Коли лікарі розгублено можуть розвести руками, на допомогу приходять знахарські знання. Таким лікувальним напоєм є настій Мотрони. Збір певних трав, що входять до складу відвару, допомагає підтримувати труднопереносимую вагітність або сприяє перебудові організму жінки для того, щоб вона змогла зачати довгоочікуваного дитини.

Які трави входять до складу відвару Мотрони

Десятками років знахарі помічали і збирали інформацію про цілющі властивості трав. Щоб допомогти жінці завагітніти і вилікувати її від безпліддя, потрібно знати, з чого повинен складатися складу відвару Мотрони і в яких пропорціях. Тільки при точно виконаних умовах, застосування настоянки дасть потрібний ефект. Рослини, які повинні входити до складу відвару, ростуть в лісі, на лузі, на садових ділянках. Ось обов'язковий трав'яний перелік і лікувальні властивості збору:

  • зимолюбка – допоможе підвищити імунітет і зміцнить організм;
  • суцвіття ромашки польової – надає заспокійливий вплив, знімає запалення;
  • грушанка – при вагітності знизить симптоми токсикозу, допоможе легше перенести складності виношування дитини, зберегти плід, нормалізує роботу яєчників;
  • борова матка – основа збору, використовуються всі частини рослини для зняття запальних процесів, володіє сильною сечогінною властивістю;
  • конвалія (примула вечірня) – знижує симптоми токсикозу, стимулює вироблення жіночих гормонів;
  • материнка – має заспокійливу, болезаспокійливу дію;
  • каркаде (гібіскус) – нормалізує кров'яний тиск, знімає набряки, спазми м'язів, виводить токсини.


Показання до застосування відвару Мотрони

Від проблем з репродуктивним здоров'ям не застрахована жодна жінка будь-якого віку. Як допомогти завагітніти, якщо з медичної діагностики лікарі говорять про безпліддя? Збір Мотрони, названий на честь відомої цілительки, завдяки своєму складу, допомагає майже всім жінкам, які вже зневірилися мати дитину. Труднощі, які виникають із заплідненням, зривами вагітності вирішуються, якщо приймати чай, настояний на травах примули і матки борової.

Лікування гінекологічних захворювань, особливо пов'язаних з недостатньо ефективною роботою яєчників, проходить м'яко і дає позитивний результат. Нерегулярні місячні починають приходити згідно з циклом, без болючих відчуттів. Період лікування відваром Матрони індивідуальний з урахуванням віку і загального стану. Для більшості жінок, що приймають цілющий трав'яний відвар, вагітність настає через два-чотири місяці.

Відвар Мотрони – інструкція по застосуванню

Дуже просто готується настоянка Мотрони. Трави, розфасовані у коробочки в потрібних пропорціях, заварюються окропом у співвідношенні одна чайна ложка на 200 мл рідини. Відстояний від 4 до 7 хвилин відвар потрібно процідити. Вживають чай по одній склянці під час їди двічі на добу в теплому вигляді. Мінімальний строк прийому – 1 місяць, максимальний – 6 місяців. Протипоказань до відвару, крім індивідуальної непереносимості компонентів, не існує.

Ціна відвару Мотрони

Щоб під час приготування відвару дотримати правильний пропорційне співвідношення трав, краще придбати збір Матрони в аптеці. Рецепт при купівлі не потрібно. Скільки коштує відвар Мотрони, можна дізнатися в одній з найближчих аптек. Розбіг цін невеликий, вартість коливається від 1200 до 1500 рублів за упаковку. Щоб заощадити, можна недорого замовити і купити в інтернет-аптеці на офіційному сайті з адресною доставкою. Для курсу потрібно кілька баночок відвару Мотрони, а знижка 5-10% значно знизити підсумкову вартість.

Як зробити відвар Мотрони в домашніх умовах

Коли є можливість зібрати необхідні трави, можна настій Мотрони зробити самому. Листки, стебла рослин повинні бути без значних видимих пошкоджень. Сушать вимиті травички в провітрюваному приміщенні, уникаючи прямих променів сонця. Залишається тільки правильно зробити пропорції відвару трав, перетертих до стану порошку. Знахарки нечасто ділилися своїми секретами, тому самостійно експериментувати ризиковано, простіше купити готовий збір Матрони. Для загального оздоровлення жіночого організму можна відварювати трави окремо і пити як чай.

Відгуки про відварі Мотрони

Скільком жінкам допомогла настоянка трав Мотрони, можна судити за кількістю позитивних відгуків про настання довгоочікуваної вагітності або позбавленні від запальних процесів. Людська чутка пішла ще далі інтернету. Реальні відгуки про настої Мотрони допомагають не втратити надію тисячам жінок, які мріють народити дитину, і розповідають, як зробити мрію реальністю.

Настій Мотрони – відгуки покупців

Надія, 31 рікПісля перенесених запалень яєчника в юності, після заміжжя виникли труднощі із зачаттям. Була здивована, що такий диво-лікарський збір можна купити в будь-якій аптеці за низькою ціною. Порадила його пити старша родичка. Зараз синочок вчиться ходити. Пізнала радість материнства завдяки тому, що трава Мотря допомогла.
Тетяна, 43 рокиУ мене вже доросла дочка і народжувати в такому віці я не збиралася. Лікар порадила попити відварені травички Матрони, щоб нормалізувати цикл менструації, розповіла, де можна купити і як зробити настій. Після чотиримісячного циклу лікування УЗД показало, що кіста на яєчнику зменшилася в розмірах і оперувати її необов'язково.
Христина, 27 роківТак вийшло, що у старшої сестри кілька років не виходило зачати дитину. Гінеколог порадила пити збір Мотрони кілька місяців. Щоб її підтримати, я разом з нею відварювала настоянку трав. Дива трапляються: ми з нею обидві вагітні з різницею в три тижні, хоча я з чоловіком поки не планувала дитини. Допоміг фітозбір.

Відвар Мотрони – відгуки лікарів

Людмила А., стаж 12 роківСуперечок навколо настоянки трав знахарки Мотрони небагато. Склад трав, що продається в мережі аптек, перевірений і сертифікований ГОСТом. Коли не виходить за допомогою гормональної терапії відновити жіноче здоров'я для зачаття малюка, я часто раджу пити збір, як один з варіантів спроб завагітніти. Більша частина пацієнток – щасливі мами.
Оксана Юріївна, стаж 26 роківЗа багато років роботи гінекологом доводилося стикатися з різними причинами безпліддя. По молодості я скептично поставилася до порад старших колег застосувати фітотерапію в комплексі з ліками. Веду свій список жінок, які пізнали материнство завдяки засобу – збір Мотрони.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!