Пилка для ніг - огляд моделей з фото. Кращі електричні роликові, механічні та лазерні пилки для п'ят

З плином часу шкірі на деяких ділянках тіла властиво огрубевать, особливо це стосується п'ят. Сухі стопи починають вимагати до себе пильної уваги і додаткового догляду. Здійснювати його можна в домашніх умовах, не звертаючись до фахівців з педикюру. Для цього були придумані пилки для обробки шкіри п'ят.

Електрична пилка для ніг

В педикюрних салонах можна побачити апарати для видалення грубої частинок шкіри, що працюють від електрики. Така пилка настільки проста у використанні, що зовсім не вимагає якихось навичок. Електрична пилка для п'ят може не тільки обробляти грубі шкірні ділянки, але й за допомогою спеціальних насадок, боротися з вростанням нігтів і натоптишів. Чистка відбувається м'яко, не доставляє неприємних відчуттів. Крім того, вам не доведеться докладати особливих зусиль.

Застосування професійної пилки не обмежується тільки тими етапами, які вказані в інструкції. Є зручний алгоритм, за яким ви отримаєте хороший результат:

  1. Вимийте ноги, але не отпаривайте. Витріть насухо і трохи почекайте поки залишки вологи випаровується.
  2. Пройдіться приладом по п'ятах.
  3. М'якою тканиною витріть ноги.
  4. Використовуйте спеціальний скраб.
  5. Знову помийте ноги, витріть їх.
  6. Нанесіть зволожуючий крем.

Лазерна пилка для ніг

Всі косметичні та медичні процедури, пов'язані з лазером, вважаються свідомо непростими і ефективними. Проте лазерна пилка для п'ят має таку назву не з-за впливу на ділянку ноги з омертвілої шкіри, а через технології, що використовується при її розробці. Найвідоміші бренди такої пилки – Butterfly і Зінгер, але існують і аналоги. Ідея полягає в наявності на поверхні невеликих загострених бульбашок, які, за відгуками, справляються зі своїм завданням краще, ніж звична пемза. Ціна подібних моделей прийнятна, а сама пилка компактна і зручна.

Механічна пилка для п'ят

Помилково думати, що для якісного домашнього педикюру можуть підійти тільки дорогі громіздкі прилади. З не занадто сухий та пошкодженою шкірою ніг впорається механічна пилка для п'ят. У неї є безліч різновидів, але сенс однаковий – щоб добитися ефекту, вам доведеться вручну терти стопу, докладаючи зусилля. Виділяють наступні види:

  • Керамічна. Сама бюджетна терка для ніг підходить лише для невеликих огрубений.
  • З діамантовою крихтою. Цей скребок дуже жорсткий, але може похвалитися хорошим підсумковим результатом роботи і своєю довговічністю.
  • Дерев'яна. Впоратися з виниклими на ногах проблемами, наприклад, з мозолями і натоптишів.
  • Скляна. Служить недовго, але дає помітний ефект.
  • Мінеральна. Покриття з натуральних мінералів дозволяє добре відлущує огрубілі частинки шкіри.

Електрична пилка Scholl

Коли який-небудь засіб або пристрій, що використовується в косметичних цілях, часто з'являється на телеекранах та рекламних фото, це змушує задуматися про його переваги. Электропемза для п'ят з появою Scholl Velvet Smooth придбала небувалу популярність. Ця марка з'являється не тільки в рекламі, але і в оглядах блогерів, активно рекомендують її. Виробник обіцяє вашим ногам таку м'якість, що ви забудете про салонах краси і завжди будете використовувати тільки цю пилку.

Sholl – електрична роликовий пилка, яка автоматично виконує шліфування шкіри, акуратно видаляючи омертвілі частинки. Складається машинка з рукоятки, самого ролика і батарейки, без якої робота буде неможлива. Конструкція настільки зручна, що виходить обробити всі необхідні ділянки ноги, стикаючись при цьому з одним місцем не більше 4 секунд. Після використання інструмент потрібно розібрати і протерти. Роликова пилка випускається в класичному блакитному кольорі і в рожевому.

Як вибрати пилку для ніг

Терка для п'ят повинна, перш за все, виконувати свою пряму задачу з видалення грубої шкіри частинок. Часто від того, скільки коштує пилка, не залежить її якість: ви можете купити відомий бренд, а товар вас розчарує. Рахувати ціну залізним аргументом при покупці не потрібно ще й тому, що ступінь пошкодження шкіри у всіх різна, і потрібен індивідуальний підхід. Покупцеві варто враховувати:

  • Чутливість шкіри. Грубі абразивні матеріали можуть зашкодити її ще сильніше, зробивши тріщини.
  • Наявність пошкоджень. Не всі терки призначені для обробки мозолів і натоптишів.
  • Компактність. Якщо ви плануєте брати пилку в поїздки, то громіздкий варіант вам не підійде.
  • Зручність у використанні. Пилка не повинна ковзати у вас в руках.

Ціна на пилочку для ніг

Вартість пилочок для п'ят варіюється не тільки в залежності від функцій, але і від найменування бренду. Іноді можна купити звичайний скребок для ніг за більш високою ціною, ніж роликову пилку. Чималу роль відіграє той факт, чи є пристрій оригіналом або підробкою. В таблиці представлена приблизна розбіжність цін оригінальних товарів:

Назва

Тип

Ціна

Camillen

Дерев'яна

120 р.

Solinberg TM-5610

Керамічна

250 р.

FOOT BUFFER

Мінеральна

300 р.

BOHEMIA

Скляна

300 р.

Solinberg FMF-8105

Алмазна

350 р.

Zinger

Лазерна

800 р.

Vitek VT-2204

Електрична

1800 р.

Scholl Velvet Smooth

Електрична роликовий

2300 р.

Відео: шліфувальна пилка для ніг

шліфувальна пилка для ніг

Відгуки

Євгенія, 29 роківНіколи раніше не звертала уваги на свої п'яти, а даремно. Прочитавши відгуки в інтернеті, я стала вибирати для себе спеціальну пилку. Погляд спочатку впав на просту дерев'яну, але для моїх ніг цього виявилося недостатньо. Довелося придбати манікюрно-педікюрний набір Vitek. Ось він зробив мої п'ятки м'якими в два рахунки. Поки дуже ним задоволена!
Юлія, 34 рокипостійно крутять По телевізору рекламу про пилочку Scholl, так і у більшості моїх подруг вона є. Коли я вирішила, що пилка для педикюру потрібна і мені, то пристрій цієї фірми опинилася на вершині мого рейтингу. Купила собі Scholl Velvet Smooth, але після кількох використань, виявила тріщини на п'ятах, яких раніше не було.
Катерина, 27 роківКористуватися пиляннями для обробки шкіри ніг я почала два роки тому. Тоді мене не зачепили реклами різних електричних машинок, і я придбала самий звичайний механічний скребок з алмазним напиленням. І я не розчарувалася його діями. Так, доводиться прикладати зусилля, щоб добре потерти п'яту, але якщо регулярно обробляти, справа піде легше.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!