6 вигинів для нарощування вій

Види вій для нарощування розрізняються формою вигину, яку майстер підбирає у відповідності з розрізом очей або іншими рисами обличчя клієнтки, і завданнями, які вирішуються з допомогою процедури. Від правильності підбору вигину залежить не тільки візуальні результати, але і тривалість носіння війок без їх випадінь і частою ломки.

J – природний

Практично прямі волоски з трохи підкрученими кінчиками відносяться до типу J (природний). Використовується або для нижнього століття, або для створення ефекту природного погляду при неповному класичному нарощуванні. Підходить для очей круглої форми невеликого розміру, власницям рідкісних довгих прямих війок.

В – натуральний

Натуральні форми нарощених вій досягаються при використанні вигину (незначної). У більшості жінок природні вії мають таку форму. Завдяки цьому типу досягається натуральне подовження, способу надається додатковий акцент. Підходить до будь-якого розрізу, особливо добре виглядає на мигдалеподібному.

З – середній

Будь-які нарощування можна проводити при використанні виду С (середній). Універсальний завиток піднімає вії, «відкриває» очей, робить його візуально більше, а погляд – глибше. Це підходить більшості жінок, у тому числі у віці (бажаючих відвернути увагу від зморшок навколо очей), і при опущених куточках з навислим верхнім століттям.

D або СС – ефектний

З 6 вигинів для нарощування вій тип D теж один з найпопулярніших, тому що йде жінкам з будь-яким розрізом очей і овалом обличчя. Застосовується при недостатній густоті природних вій, особливо з напрямком росту «вниз», що навис столітті або опущених куточках. З допомогою такого вигину можна відкоригувати розріз очей і в деякій мірі форму обличчя, але кінцевий результат не завжди виглядає природно (головний недолік виду D).

М – крутий

Цей вигин візуально подовжує і збільшує об'єм вій (порівняно з ідентичними варіантами іншої форми вигину). Рекомендований при зростаючих вниз віях, для нарощування в зовнішні куточки при близько посаджених очах, і у внутрішні – при широко розставлених.

U – сильний

Сильно закручені вії, які підходять для створення сценічного образу, або для молоденьких дівчат, що одягаються в стилі «Baby Doll». При проведенні процедури необхідно ретельно дозувати обсяг нарощеного волосся, інакше результат виглядає гротескно. Цей тип може частково використовуватись при опущених куточках очей.

Відео

Нарощування вій. Як підібрати правильний вигин до натуральної вії.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!