Ботокс вій - фото до і після. Чим відрізняється ботокс від ламінування вій і наслідки процедури

Жінки приділяють велику кількість часу своїй зовнішності. Сучасні косметичні засоби допомагають їм у цьому, роблячи красивіше. Однак, виконуючи свою функцію в макіяжі, вони можуть і нашкодити. Наприклад, постійне нанесення туші тягне за собою ламкість вій і, як наслідок, необхідність відновлювати їх.

Що таке ботокс вій

Кожна жінка мріє про збереження своєї краси в первозданному вигляді, але при щоденному нанесенні косметики мрії розбиваються об сувору дійсність. Якщо косметичні засоби, до того ж низької якості, то шкоди зовнішності з більшою ймовірністю буде завдано. Ботокс вій – це та процедура, яка дозволить поборотися з наслідками надмірної захопленості макіяжем або травм, яким міг піддаватися волосяний фолікул.

Коли виникає питання, що таке ботокс для вій, більшості красунь представляється аналогічна процедура для шкіри. Однак таке порівняння не зовсім вірно: процедура робиться без уколів. Якщо бути точніше, то відновлення пошкоджених волосків відбувається за рахунок впливу на них ботулінічним токсином. Крім цього компонента, до складу відновлювальної сироватки входить:

  • токоферол – уповільнює процес старіння;
  • арганова олія – позитивно впливає на засвоюваність токоферолу;
  • гіалуронова кислота – відповідає за регенерацію війчастих волосків;
  • лимонна кислота – потрібна для підтримки потрібної кислотності;
  • кератин – призводить до потовщення волосків, забезпечуючи більшу міцність;
  • колаген – забезпечує еластичність, захищає від зовнішнього впливу;
  • пантенол – насичує вітаміном B, пом'якшує вії.

Чим відрізняється ботокс від ламінування вій

Салонні процедури, які неможливо проводити в домашніх умовах, найчастіше схожі одне на одного, перш за все, своїм ефектом. Ботокс і ламінування вій надають їм більшу товщину, зміцнюють, роблять об'ємними, темнішими. Вже після першого сеансу однієї з цих процедур можна помітити результат. Деякі дівчата навіть на час відмовляються від туші, оскільки в цьому немає необхідності.

Відміну від ботокса ламінування полягає в тривалості проведення процедури. У першому випадку буде потрібно близько 2 годин, а в другому – не більше 45 хвилин. Однак, це не єдина різниця між інноваційними салонними способами догляду за собою. Ламінування війок дає хоч видимий, але недовгий результат. Сироватка ж, застосовувана при другій послугу, містить додаткові компоненти, які дозволяють початкового ефекту триматися довше. Відрізняється і склад: для ламінування він менш широкий.

Як робити ботокс вій

Для досягнення бажаного ефекту краще робити процедури у досвідченого майстра, використовує натуральні якісні матеріали. Botox Lashes (Ботокс Лашез) – популярна послуга, наявна у більшості салонів. Клієнтка під час процедури лежить на кушетці, все відбувається безболісно. Робити ботокс вій прийнято в три етапи:

  1. Підкручування. За допомогою валика і спеціального складу волоски завивають.
  2. Фарбування. Відбувається застосування професійної фарби для додання віям потрібного кольору.
  3. Нанесення сироватки. Вона покликана закріпити результат від завивки і фарбування, а також відновити структуру.

Ботокс вій – протипоказання

Безпека проведення тієї або іншої процедури визначається не тільки якістю препаратів, але й індивідуальними реакціями на них. Те, що в однієї людини не викличе ніяких негативних наслідків, в іншого може викликати плачевні ефекти. Необхідно звертати увагу на протипоказання ботокса вій, перш ніж робити процедуру. Вони наступні:

  • алергія на компоненти сироватки;
  • надмірне сльозовиділення;
  • оперативні втручання в області очей і повік;
  • вагітність;
  • гіперчутливість шкіри;
  • будь-яке інфекційне захворювання очей або недавні травми.

Ботокс для вій – наслідки

Серед результатів війкового ботокса переважають позитивні. Здоровий і красивий зовнішній вигляд знаходяться на перших рядках списку ефектів від процедури. Однак є і не дуже приємні наслідки ботокса вій:

  • почервоніння повік;
  • висип;
  • свербіж;
  • випадання волосків.

Ботокс вій – фото до і після

Візуальний ефект найчастіше більше цінується жінками, ніж поступове зміцнення і стимуляції росту вій. Зовні вії здаються довгими, красиво загнутими і темними, трохи нагадуючи нарощені. За відгуками, відчуття після процедури теж приємні: відчувається м'якість і легкість. На фото до і після ботокса вій можна відразу побачити результат.

Ціна на ботокс вій

Наносити сироватку ботулотоксину можна тільки в салоні. До його вибору необхідно підходити дуже ретельно. Прочитайте кілька відгуків клієнток, оцініть прейскурант. Занадто завищені ціни не завжди говорять про гарному якості, а ось підозріло низька вартість повинна насторожити. Трохи дешевше можна отримати послугу в менш відомих салонах, що знаходяться на околицях. Майстер завжди повинен продемонструвати закриту ампулу з складом і показати список компонентів. Ціни можуть відрізнятися в залежності від того, яку процедуру роблять:

Тільки нанесення сироватки

1800 рублів

Класична трифазна процедура (завивка + покраска + сироватка)

3500 рублів

Відео: ботокс для вій – Botox Lashes

Ботокс для вій

Відгуки

Євгенія, 21 рікЗавжди мріяла про красивих віях, але мої ніколи не відрізнялися особливою густотою. Вибирала між ламінуванням і обробкою ботулотоксином, але віддала перевагу другій процедурі. Вона виявилася дуже тривалою, але я відчувала себе комфортно. Результат видно відразу ж: вії стали довше і густіше, наче їх наростили.
Анастасія, 28 роківПодруга подарувала сертифікат на нову процедуру війкового ботокса. Подивилася фото в інтернеті і очікувала такого ж ефекту. Спочатку мені зробили зачіску і пофарбували вії. Весь час я лежала на кушетці і слухала майстра. Потім мені завдали основний склад. Відразу ж на повіках я відчула поколювання, а потім печіння. Після процедури повіки були червоними і свербіли.
Ганна, 31 рікЗбиралася у відпустку на море і не планувала брати з собою багато косметики. Перевагою війкового ботокса для мене стала тривалість його дії: ефекту вистачало на 1,5-2 місяці. Відправилася в салон, а вийшовши з нього, просто не впізнала себе в дзеркалі. Очі стали виразні, а на дотик вії були дуже м'якими. Після цього я стала часто робити цю процедуру.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!