Ін'єкції гіалуронової кислоти - проти зморшок

Продовжити молодість і зберегти здоров'я шкіри – головні бажання жінки після 35 років, тільки кожна знаходить свій метод досягнення поставленої мети. У сучасній косметології є перевірені часом рецепти, які підтримують бездоганне стан шкірних покривів. Що це за методи?

Ін'єкції гіалуронової кислоти в косметології

Для особи бажано використовувати щадні і вітамінізовані процедури, які помітно продовжують молодість чутливої шкіри. Ін'єкції гіалуронової кислоти доступні всім бажаючим, отриманий ефект перевершує найсміливіші очікування. Якщо пройти повний курс, результати омолодження особи збережуться на кілька місяців, будуть викликати захоплення оточуючих. Це можливо за рахунок прискореної регенерації тканин, забезпечення шкіри вітамінами, необхідним киснем.

Гіалуронова кислота в косметичних засобах отримала назву «ін'єкції краси». Завдяки цьому натуральному компоненту відбувається інтенсивний синтез колагенів і підвищення в'язкості міжклітинної рідини, що є обов'язковою умовою для уникнення зниження тонусу шкірних покривів, втрати пружності і еластичності. Після проходження повного комплексу процедур з особи «йде» 4-5 років.

Гіалуронова біоревіталізація обличчя

У косметології добре відомо перевірений засіб проти зморшок і складок навколо очей. Гіалуронова біоревіталізація обличчя передбачає підшкірне введення ін'єкцій краси з метою підвищення тонусу, пружності шкірних покривів характерною зони, для позбавлення від мімічних зморшок, «гусячих лапок». Це надійний антиоксидантний захист і можливість нормалізувати внутрішньоочний тиск.

Що таке біоревіталізація

Препарат з гіалуронової кислотою підбираються відповідно до вікової категорії та особливості шкірних покривів пацієнтки. Біоревіталізація губ вимагає попереднього очищення дерми, застосування місцевого анестетика. Для виконання процедури необхідний звичайний шприц, який знижує хворобливість відчуттів, що забезпечує рівномірний розподіл гіалуронової кислоти в підшкірному шарі.

При обробці області губ, зони навколо очей, на шкірі залишаються папули, які самостійно зникають через кілька днів. До чутливої дермі після сеансу не можна торкатися, треба виключити відвідування сауни та тренажерного залу, «відпочити» від використання декоративної косметики, остерігатися пилу, вкрай небажаного інфікування. Бажаний ефект спостерігається через 2-4 тижні, а повторний курс необхідно проводити тільки через 4 місяці.

Дізнайтеся більше пробіоревіталізації особи - що це таке, як проходить процедура і її вартість.

Протипоказання

Біоревіталізація гіалуронової кислотою доречна не для всіх охочих, перед початком косметичного курсу потрібно ознайомитися з протипоказаннями, зробити для себе помітки на майбутнє. Щоб не викликати рецидив основних діагнозів, препарат не рекомендують використовувати при наявності наступних процесів і особливостей організму:

  • дерматологічні захворювання гострої, хронічної форми;
  • порушення цілісності шкірних покривів;
  • онкологічні захворювання і передумови до таких;
  • запальні процеси організму у стадії рецидиву;
  • алергічна реакція.

Дізнайтеся більше інформації про те, який вплив надає гіалуронова кислота для особи.

Мезотерапія

Почавши використовувати ін'єкції краси, жінка повинна зробити їх системою, нормою життя. Періодичність косметичних курсів з участю гіалуронової кислоти – 3-4 місяці. Особливо затребувана серед жінок мезотерапія для особи, яка передбачає підшкірне введення вітамінних коктейлів, поживних речовин, гомеопатичних засобів, екстрактів для забезпечення пружності і еластичності дерми.

Що таке мезотерапія гіалуроновою кислотою

Така процедура передбачає проведення однієї техніки з двох існуючих на вибір:

  1. Мезотерапія без виконання ін'єкцій. В даному випадку мова йде про виконання масок, нанесенні спеціального крему з гіалуронової кислотою.
  2. Мезотерапія з підшкірним введенням натурального компонента. Вибраний препарат гіалуронової кислоти омолоджує шкіру, але для цього необхідно пройти 8-10 сеансів.

Другий метод є більш ефективним при мішках під очима, глибоких складках і мімічних зморшках, а отриманий догляд за шкірою помітний і тривалий. Очікувані зміни у зовнішньому вигляді спостерігаються після 3-4 процедури, але продовжити ефект підтяжки шкіри допомагає повний курс. Перед початком ж потрібно ознайомитися з протипоказаннями та побічними явищами.

Протипоказання

Не можна проводити мезотерапію при наступних клінічних проявах:

  • порушення згортання крові;
  • інфекційні, запальні процеси дерми;
  • простудне, вірусне захворювання у стадії рецидиву;
  • схильність до алергії;
  • рецидивуючий герпес;
  • вагітність, лактація.

Наслідки мезотерапії особи

Після ін'єкцій гіалуронової кислоти зовнішність жінки покращується, але ще більше змінюється її світогляд, зникає комплекс неповноцінності. Однак важливий якісний догляд за губами, щоб шкіра незабаром стала пружною, еластичною, пружною. В результаті процедури:

  • зникають неприємні мішки під очима;
  • поліпшується відтінок дерми;
  • розгладжуються зморшки різної глибини;
  • зникають старі рубці і шрами;
  • зникає висип.

Уколи в губи гіалуронової кислотою

Ін'єкції краси забезпечують догляд за шкірою, сприятливі зміни в зовнішності. З участю гіалуронової кислоти вони здатні збільшити обсяг губ, якщо використовувати спеціальні філлери. Препарати мають натуральний склад, негативні наслідки для зовнішнього вигляду виключені. Перед початком сеансу потрібно попереднє знеболення, а порядок дій професіонала наступний:

  1. Лікар зазначає місця майбутнього введення ін'єкцій з гіалуронової кислотою.
  2. Тонкою голкою вводить препарат у визначені точки.
  3. Після завершення сеансу прикладає лід, щоб губи не сильно опухали.

Підвищена набряклість, синюшність або почервоніння шкірних покривів, хворобливі відчуття зникають через кілька днів, а кінцевий результат обумовлений професіоналізмом косметолога. Скільки уколов гіалуронової кислоти необхідно – індивідуальний питання, відповідь на який повністю залежить від наявного стану губ, побажань клієнтки.

Ін'єкції гіалуронової кислоти в суглоби

При хворобах суглобової і хрящової тканини рівень гіалуронової кислоти в організмі зменшується у 2-4 рази. Щоб уникнути обмеженою рухливості з подальшою інвалідністю, лікарі рекомендують застосування спеціальних препаратів для поповнення зазначеного дефіциту. На практиці добре відомі такі засоби цілеспрямованого дії з гіалуронової кислотою:

  • Остенил;
  • Вискосил;
  • Вискорнеал Форте;
  • Суплазин;
  • Синвиск.

Дія уколу з гіалуронової кислотою при артрозі колінного суглоба

Лікувальна дія спостерігається після проведення 1-2 сеансу. Введення ін'єкцій гіалуронової кислоти купірує інтенсивний напад болю, нормалізує склад суглобової рідини, усуває всі ознаки запалення. Обмеженість рухів відступає, а людина може знову повернутися до звичного ритму життя. Купити зазначені ліки можна в аптеці, ефект вас не розчарує.

Як роблять внутрішньосуглобові ін'єкції

Ін'єкції гіалуронової кислоти в колінний суглоб виконуються в кількості 3-6 ін'єкцій з тимчасовим проміжком 10 діб. Повторювати терапевтичний курс необхідно через 6 місяців, профілактичний – через рік. Лікувальний склад вводиться безпосередньо в колінний суглоб, а після кожної процедури короткочасно може виникати невелика припухлість у зазначеному місці.

Фото до і після уколів краси для обличчя

Відео про уколах в носогубні складки

Заповнення носогубних складок. Лікар дерматолог-косметолог Зайцева Ст. Н.

Відгуки

Маша, 31 рікГуби після уколів краси виглядають огидно, але це тільки в перший день. Потім зникають зморшки, з'являється бажана припухлість і зовнішня краса. Я робила таку процедуру кілька років тому – дуже задоволена результатом, але довелося відмовитися, оскільки сьогоднішні ціни зашкалюють.
Олена, 27 роківЩоб не скалічити власне обличчя, необхідно виконувати ін'єкції гіалуронової кислоти тільки в салоні краси. Я проходжу повний курс кожні 5 місяців, а після процедур шкіра виглядає молодшою років на 5-7. Це додає мені впевненості в собі, що ніякими грошима не можна замінити.
Оля, 45 роківМені сподобався биоревитализант у складі препарату Гиалуформа. Цей натуральний компонент підходить навіть для надчутливої шкіри. Зазначене засіб допомогло мені позбутися від вікових зморшок. Через місяць після виконання ін'єкцій гіалуронової кислоти шкіра помітно помолодшала, а я відчула другу молодість.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!