На скільки і як схудла Настя Каменських, фото до і після

Як схудла Настя Каменських

Результат того, як схудла Настя Каменських, можна побачити на фото у її блозі instagram. Він дійсно вражаючий, адже співачка змогла зменшитися на три розміру одягу і при цьому зберегти зону декольте у відмінній формі, хоча з її типом фігури зробити це складно. Основним принципом Анастасії виступає міркування, що ми їмо для того, щоб жити, а не навпаки.

Співачка вважає, що причиною переїдання є психологічні проблеми. На її думку, починати схуднення необхідно з голови і розуміння, що це потрібно навіть не стільки для зовнішнього вигляду, скільки для здоров'я.

На скільки схудла Настя Каменських

Співачка ніколи не приховувала, що має схильність до повноти. Настя Каменських схудла, але шлях до стрункої красивої фігури у неї був складний – від голодування до звичайних дієт, які давали непомітний результат знову повертаються зайвою вагою. Тільки після постановки чіткої мети, переходу на правильне харчування і спортивний режим Настя змогла змінитися. Співачка відверто розповідає про свої результати схуднення, але вона говорить про те, що спочатку поставила метою не кілограми, а сантиметри. В стегнах Анастасії вдалося позбавити від 10 см всього за два місяці.

Дієта Насті Каменських

Співачка не приховує і дієту, якої вона трималася. Як схудла Настя Каменських? Артистка вважає харчування становить 80% успіху при зниженні ваги. Основні правила і секрети, які зірка дотримується і зараз:

  1. Їду на весь день краще готувати з ранку. Після пробудження ви розраховуєте калорії, відбираєте корисні продукти на цілий день.
  2. Для кожного прийому їжі потрібно виділити певний час. Важливі перерви між трапезами – 3-4 години.
  3. Останній прийом їжі повинен бути за 3-4 години до сну. Краще, якщо це буде знежирений сир з чашкою чаю.
  4. Відмовитися необхідно від солодкого, жирного, смаженого, солоного, мучного. Обов'язково потрібно виключити алкоголь, який провокує організм переїдати.

Приблизний раціон з урахуванням всіх правил виглядає так:

  1. Сніданок. Оптимальний варіант – вівсянка. Потрібно взяти 50 г пластівців, зварити їх на воді без цукру і солі. Для смаку можна натерти на кашу зелене яблуко.
  2. Перекус. Це можуть бути відварені яйця з овочевим салатом.
  3. Обід. На обід підійдуть відварна грудка з рисом чи гречкою. Дозволено трохи оливкової олії.
  4. Вечерю. Оптимальний варіант – біла риба (відварена, на пару або грилі) з овочами.
  5. Перед сном. В пізній час можна з'їсти 150 г нежирного сиру з чашкою чорного чаю.

Решта 20% успіху схуднення полягають у фізичних навантаженнях, без яких не можна одночасно схуднути і придбати підтягнуту фігуру. Настя зізнається, що раніше спорт для неї був покаранням, але, коли вона відкрила для себе танці, бодишейк, плавання, її відношення і спосіб життя змінилися. Співачка регулярно відвідує спортзал, займається на велотренажері і біговій доріжці.

Блог Насті Каменських про схуднення

Свій шлях до ідеального тіла співачка активно демонструє не тільки в instagram, але і на youtube. Там дівчина робить звіти для своїх абонентів про те, як і коли вона займається спортом, чим живиться. Хоч останнє відео на youtube було викладено давно, але в цьому блозі співачки ви зможете знайти корисну інформацію. Instagram ж вона веде більш активно, щодня викладаючи фото, в тому числі і відображають її успіхи в схудненні.

Фото Насті Каменських до і після схуднення

На просторах інтернету і в особистому блозі співачки є підсумки її наполегливих тренувань і правильного харчування. Для додаткової мотивації ви теж можете подивитися, як виглядає Настя Каменських до і після схуднення. Кожне фото – це заряд енергії і доказ того, що методи співачки дійсно працюють. Співачка пояснює затію таких блогів тим, що хотіла знайти підтримку і дати іншим мотивацію теж почати змінювати себе. Анастасії вдалося зберегти жіночні форми, сформувати витончену талію і позбутися від товстих стегон.

Відео: як схудла Каменських

Як схуднути? Секрети схуднення від Насті Каменських

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!