Перекис водню для схуднення - як правильно пити і приймати ванну

Реальні відгуки повідомляють: якщо правильно приймати всередину перекис водню для схуднення, кінцевий результат корекції ваги спостерігається негайно. Дієтичний ефект забезпечений за рахунок хімічного складу зазначеного антисептика, однак перед його вживанням перорально потрібно додатково проконсультуватися з лікарем, виключити побічні явища, медичні протипоказання.

Що таке перекис водню

Діючих методик для корекції надмірної ваги предостатньо, проте серед такого багатого асортименту пропозицій складно вибрати найефективніший. Перекис водню – це унікальне рішення, яке допомагає в найкоротші терміни стати стрункою і витонченою. Така прозора рідина в хімічному складі містить молекули кисню і водню, які в результаті хімічного розпаду не тільки розщеплюють підшкірний жир, але і покращують роботу внутрішніх органів, активізують обмін речовин на клітинному рівні.

Чи можна пити перекис

Багатьох пацієнтів насамперед цікавить безпека обраного методу схуднення, тому питання дієтолога, можна пити перекис, є лідируючим. Ситуацію прояснив професор В. П. Неумивакин, який клінічно довів, що зазначений антисептик спалює підшкірний жир, є ефективною профілактикою атеросклерозу. Беручи перекис водню щодня, не потрібно сидіти на суворій дієті, щоб швидко і помітно схуднути. Надмірна вага тане буквально на очах, однак коригувати добові дози бажано з лікарем.

Користь перекису водню для організму людини

В інструкції сказано, що медичний препарат володіє вираженими антибактеріальними і антисептичними властивостями, але у змісті немає ні слова про сталий дієтичному ефекті. І все ж перекис для схуднення реально працює, мало того, завдяки своїм унікальним властивостям, забезпечує поліпшення загального самопочуття, рішення багатьох проблем зі здоров'ям. Якщо пройти повний курс лікування, можна позбутися від ряду неприємних діагнозів. Отже, користь перекису водню для людини така:

  • знезаражуючий ефект в організмі, боротьба з отруєнням;
  • сталий протимікробний та антисептичний дію;
  • посилення системного кровообігу, профілактика тромбозів;
  • зниження тяги до їжі, придушення розгулялася апетиту;
  • поліпшення стану шкірних покривів, омолоджуючий ефект;
  • лікування ангіни і фарингіту, як місцевий антисептик;
  • усунення жовтого нальоту з зубної емалі;
  • активізація обмінних процесів організму;
  • ефективна боротьба з ожирінням безпечним методом;
  • доступне оздоровлення всього організму.

Як схуднути за допомогою перекису водню

Ефективне схуднення по Неумывакину передбачає сувору дозування антисептика для прийому всередину, порушувати яку загрожує для власного здоров'я. У боротьбі із зайвою вагою професор пропонує дві діючих схеми, а завдання худне людини – самостійно визначити оптимальний для себе варіант, не порушувати визначені нормативи. Отже, продуктивне схуднення за допомогою перекису водню має наступну послідовність:

  1. Перший метод. У столовій ложці води розчинити одну краплю перекису водню, прийняти разову дозу всередину через 2 години після їжі або за 30 хвилин до неї. Приймати антисептик тричі на добу. Щодня збільшувати по 1 краплі перекису, довівши разову дозу до 10, потім щоденно зменшувати її на краплю.
  2. Другий метод. У добу вживати три порції лужного напою. Разова доза становить 2 краплі перекису, які потрібно попередньо розчинити у склянці води. Прийом лужного розчину продовжувати протягом 20 днів щодня, після чого зробити триденну перерву.

Як пити перекис водню для схуднення

Приймати таке хімічна сполука належить щодня, при цьому важливо виключити з добового раціону смажену, сильно солону і жирну їжу, контролювати водний обмін організму. Вода з перекисом водню для схуднення повинна стати невід'ємною складовою повсякденного меню. Важливо також підвищити фізичну активність, більше рухатися, частіше здійснювати піші прогулянки на свіжому повітрі. Не завадить контролювати кількість калорій, які надходять в органи травлення з кожним прийомом їжі. Обрану схему не порушувати, прийом перекису водню не пропускати.

Ванни з перекисом водню

Крім перорального прийому місцевого антисептика за медичними показаннями можна систематично проводити водні процедури. Такі сеанси не повинні бути щоденними, цілком вистачає трьох сеансів на тиждень. Ванни з перекисом водню для схуднення при неправильному виконанні можуть викликати опіки на тілі, а вдихувані пари стати причиною гострої інтоксикації організму.

Протипоказання

Перекис водню дозволена до застосування не всіма бажаючими швидко схуднути. Лікарі застерігають медичні протипоказання, порушення яких може викликати певні проблеми зі здоров'ям. Наприклад, при підвищеній чутливості до активних компонентів на шкірі з'являється рясний висип алергічного характеру, яка доповнюється набряком і відчуттям свербежу. Процес схуднення доведеться зупинити, шукати інші методи корекції надмірної ваги. Друге протипоказання до застосування перекису водню – хвороби органів ШКТ гострій стадії.

Відео: застосування перекису водню всередину по Неумывакину

Що лікує перекис водню (Пізнавальне ТБ, Іван Неумивакин)

Відгуки

Ганна, 35 роківЯ худла таким доступним способом рівно два тижні, потім шлунок сильно розболівся. Довелося терміново припинити прийом, перейшла на гречану дієту. За цей час схудла на 3 кг, але приємно порадувало зникнення зморшок. Шкіра стала гладкою і еластичною, навіть помолодшала на кілька років. Шкода, що відтепер цей метод для мене під забороною.
Ілона, 29 роківСхуднення з перекисом швидке і ефективне, особисто в цьому переконалась. Регулярно дотримуюся такої дієти, навіть використовую її як розвантаження перед літнім сезоном. Спосіб дешевий, але реально надійний, головне – з добовою дозою не переборщити. У мене подруга так собі гастрит заробила, так що краще з перекисом водню не жартувати.
Світлана, 30 роківАнтисептик в аптеці коштує копійки, зате за два тижні допомагає позбутися від 5 кг. Важливо дотримувати легкої дієти, вести активний спосіб життя і систематично вживати вітаміни. Результат просто чудовий, але найголовніше – зайві кілограми не повертаються. Довічно сидіти на такій дієті не можна, але періодичні розвантаження не будуть зайвими.
Яна, 28 роківВсім рекомендую тільки такий спосіб швидкого схуднення, оскільки особисто відчула і побачила в дзеркалі позитивний результат. Швидко зникли обвислий живіт і боки, а шкіра стала пружною. Відчуваю, що навіть помолодшала. На таке схуднення не витратила навіть 100 рублів, хоча до цього даремно викидала гроші на різні непотрібні Бади.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!