Дієта на пиві для схуднення за тиждень

«Губить людей не пиво, губить людей вода...» – мимоволі пригадуються рядки цієї веселої пісні, коли шукаєш доводи, корисний чи шкідливий популярний пінний напій. Дійсно пиво може бути дієтичним продуктом? Дізнайтеся, що собою являє пивна дієта для схуднення, який раціон харчування вона має на увазі і чому більше підходить чоловікам. Ознайомившись із зазначеною інформацією і відгуками людей, які її застосовували, ви зможете прийняти зважене рішення, чи підійде вам такий спосіб схуднення.

Як прибрати живіт чоловікові без спортзалу

Напевно, кожна людина із зайвою вагою хотів би стати стрункішою, що значить – і здоровіше. У більшості чоловіків далі таких мрій справа не заходить. При думках про схуднення їм відразу представляються виснажливі тренування, на які часто немає ні часу, ні бажання. Підкреслимо, що рекомендація записатися в спортзал не є першою відповіддю на питання, як прибрати живіт чоловікові. Спочатку потрібно змінити і скоригувати харчування.

Найважливіше – щоб у чоловіка був повноцінний сніданок та обід, тоді й увечері буде менше з'їдено. Також раціон повинен бути багатий білками, клітковиною, включати каші, свіжі овочі і фрукти. Потрібно обмежити прийом алкоголю, який збуджує апетит. Після вищесказаного, у представників сильної статі виникає питання: невже на шляху до підтягнутою фігурі треба відмовитися від усіх гастрономічних радощів життя? Це необов'язково. Наприклад, є багато позитивних відгуків про те, як позбавитися від живота за допомогою улюбленого багатьма чоловіками пінного напою.

Справжня чоловіча пивна дієта

Чому цей раціон більше підходить для чоловіків? Це пояснюється такими фактами. Дана дієта в домашніх умовах проста в застосуванні. Вона передбачає вживання певної кількості пива в поєднанні з простими у приготуванні продуктами. Вважається, що набір мікроелементів і вітамінів групи В, які входять до складу напою, збагачують убогий дієтичний раціон.

Так як цей напій вживають холодним, потім організм витрачає додаткову енергію на самозігрівання, що допомагає спалити калорії. Дотримуючись цього раціону, чоловік щодня отримує свого роду бонус у вигляді запітнілого келиха улюбленого пінного напою. На відміну від дівчат, які після такої дієти запросто можуть стати пивними алкоголіками, чоловікам такі неприємні наслідки за тиждень не загрожують.

Раціон пивний дієти на 7 днів

Відзначимо особливості використання раціону для схуднення, заснованого на пінному напої. Для такого застосування треба вибрати якісне, краще живе непастеризоване пиво. Природно, вживати його потрібно без снеків. Треба відмовитися від застосування цукру, солі, стежити за достатньою кількістю води, що випивається, можна пити трав'яні чаї. Пам'ятайте, що така дієта розрахована на тиждень. Навіть дуже надихнувшись отриманими за 7 днів результатами, продовжувати її на більш довгий період не можна! Повторити її можна не раніше ніж через 2 місяці. Ось детальне меню на тиждень:

День дієти

Кількість пива, літр

Раціон

1

1

100 р. вареної гречки

Два

1

100 г відвареної або смаженої на грилі курячої грудки

3

1

100 г відвареного м'яса індички або курки

4

1

100 р. товарної або запеченої у фользі нежирної риби

5

1

Салат зі свіжих овочів, фрукти

6

1,5

Раціон обмежується тільки випитим протягом дня пивом

7

Випити за день 2 л мінеральної води слабогазованої

У дієти на основі пива є протипоказання. Не можна її дотримуватися вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-які хронічні захворювання, перед таким частим вживанням пива в свій раціон харчування необхідно проконсультуватися з лікарем. Не може бути й мови про суміщення цієї дієти з керуванням автомобілем або її застосування під час роботи.

Відео: Вплив пива на організм

Як впливає пиво на організм - Борис Скачко - Інтер

Відгуки

Михайло, 37 роківМожу підтвердити, що пиво, але не з горішками, а з легкими салатами – це швидкий спосіб схуднути. В останній річний відпустку весь тиждень у мене була така дієта для чоловіків: я пив пиво по літру – півтора в день, а потім їв легкі овочеві салати. Мене влаштовувало, що після пива в сильну спеку набагато менше хотілося пити. Через 7 днів я скинув близько 5 кг.
Ігор, 28 роківМене не вражає дієта на пиві. Не сперечаюся, дотримуватися її з-за можливості пити улюблений сорт напою – непогана ідея. Тільки толк від такого режиму харчування невеликий, тому що після пива мені хочеться їсти. Один раз я почав таку дієту, але кинув її на третій день. Вдруге протримався весь тиждень, але на вагах – тільки мінус 2 кг. Воно того не варто.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!