Гречана дієта на тиждень

Фахівці не радять захоплюватися монодієти – способами харчування, які передбачають вживання одного-двох продуктів тривалий час. Однак у деяких випадках такі програми, особливо якщо вони підібрані коректно, дозволяють домогтися гарних результатів без негативного впливу на здоров'я.

Гречана дієта на 7 днів очищає організм від шлаків, покращує стан судин, прискорює метаболізм і діє краще будь-яких таблеток. Шукайте реальний засіб, який допоміг би швидко схуднути? Матеріал про дієту, викладений нижче, стане для вас корисним.

Особливості та правила дотримання дієти

Поширений варіант харчування – гречана дієта з кефіром. Вона популярна серед жінок, які часто худнуть до певної дати. Ще одна принада такої дієти – гречка усуває відчуття тяжкості в животі і успішно коригує цю зону. Дотримуючись всіх рекомендацій, за сім днів ви схуднете на 5-6 кг, якщо вага не надто перевищує норму. Щоб досягти великих успіхів, поєднуйте гречану дієту на 7 днів з вправами, наприклад, запишіться на фітнес або в басейн.

Важливо вживати полівітамінні препарати, тоді настрій і самопочуття залишаться хорошими.

Умови харчування наступні:

  1. Гречка – основний продукт, в який можна додавати сіль, спеції, масло, молоко.
  2. Бажано вживати крупу в розпареному або розмоченому вигляді, але не у вареному, оскільки так ефективність знизиться.
  3. Гречка з кефіром для схуднення відмінно насичує, почуття голоду не буде вас мучити.
  4. Водний баланс слід поповнювати зеленим чаєм, чистою водою без газу, трав'яними відварами.
  5. Загальна кількість рідини – до 1,5 л.
  6. До кінця дієти ви будете їсти гречки менше, а схуднення буде відбуватися інтенсивніше.

Важливі рекомендації з гречаної дієті:

  • Відчуваєте слабкість і запаморочення? Трохи присолите гречану кашу. Можливо, організм виводить занадто багато рідини, що проявляється загальним нездужанням.
  • Ваше здоров'я понад усе, тому при сильному голоді і погіршення здоров'я трохи урізноманітніть меню.
  • Під час критичних днів не варто вдаватися до гречаної дієті.

Докладне меню на кожен день

Рецепт приготування каші простий: 1 склянку гречки залийте 2 склянками окропу, накрийте посуд рушником і залиште на 10-12 годин. Кількість гречки, съедаемое за добу, необмежена, орієнтуйтеся по своєму самопочуттю – під час дієти ви не повинні відчувати сильного голоду. Розділіть отриманий обсяг гречки на 5-6 порцій, але за 1 годину до сну не варто їсти. Якщо голод розігрався, випийте склянку води або кефіру.

Переносимість гречаної дієти на 7 днів багаторазово зросте, якщо вживати головне блюдо в комплексі з кефіром. Його добова норма – до 1 л, жирність – 0-1%. Вибирайте максимально свіжий напій і не тримати його довго відкритим, адже кисломолочний продукт, який стоїть довше 3 днів, може призвести до закріплення стільця.

Склянка кефіру необхідно випивати за 30 хвилин до вживання гречки або через 1 годину після. Такого меню на тиждень вам варто дотримуватися, щоб схуднути і вивести токсини.

Раціон харчування при виході з дієти

Правила харчування після гречаної дієти:

  • Не переїдайте. Вводьте нові корисні продукти поступово, їжте маленькими порціями.
  • Забезпечте мінімум жирних, смажених, борошняних страв, риби, м'яса.
  • Краще перейти на правильне харчування – їсти натуральні продукти, приготовлені в духовці, на грилі або на пару.
  • Не захоплюйтеся виноградом, бананами і хурмою. Яблука, апельсини, меншою мірою диня і кавун стануть вашими добрими друзями.
  • Не забувайте про овочі – цінний джерело клітковини.

Відео: гречано-кефірна дієта для схуднення на 7 днів

Як скинути зайву вагу і не піддати свій організм стресу? Необхідно підібрати правильні продукти так, щоб тіло отримувало необхідні вітаміни і мінерали. Один з них – сира гречка в поєднанні з кефіром. Хочете дізнатися, наскільки корисна така дієта? Автор відеоролика знає про це багато чого зі свого досвіду. Ще Ед розкриє секрети успішного схуднення.

Гречка з кефіром творить чудеса. Дієта.Змішай сиру гречку і кефір для схуднення. Це взагалі законно?

Відгуки про результати схуднення

Вікторія, 26 роківДієта на гречці для мене стала найбільш ефективною. За тиждень я схудла майже на 7 кг. Витримати її складно, до кінця цю кашу я вже ненавиділа. Запивала гречку кефіром, тому головні вітаміни і мікроелементи отримувала. Стан шкіри, волосся і нігтів не змінилося, а форми стали більш витонченими. Вранці робила зарядку, і тіло відмінно підтягнулося.
Ніна, 38 роківЯ на гречаній дієті змогла схуднути в домашніх умовах. Пішло 5 кг зайвої маси тіла, половина з них – зайва вода. Щоб не ризикувати здоров'ям, приймала вітаміни. На день брала 9 столових ложок гречки, запаривала з вечора їх окропом, потім протягом дня їла. Дивлюся на свої фото до і після – ніби дві різні жінки, так покращала:)
Маша, 19 роківПри зрості 171 см стрілка на вагах показувала 78 кг. Питання «як схуднути?» став дуже настирливим. Вирішила експериментувати з гречкою і кефіром. Гидота неймовірна, так як крупу я не відварювала. Ледве змушувала себе проковтнути гречку, але бажання стати стрункою було сильніше. У результаті через тиждень мій вага досяг позначки 74 кг.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!