Експрес-метод для ефективного схуднення - дієта Драбинка

Для боротьби із зайвою вагою протягом десятиліть були розроблені тисячі систем живлення, обіцяють чудеса. Останній винахід – супер дієта Драбинка. Цей новітній експрес-метод набирає популярність серед тих, хто худне населення. Дізнайтеся, чи здатна технологія зменшити жирові відкладення і в чому її особливості й кардинальні відмінності від попередніх.

Меню дієти Драбинка на 5 днів

1-й день. Щоб налаштувати організм на процес схуднення, необхідна спеціальна підготовка – очищення. Меню дієти складається з продуктів, які виведуть шлаки з шлунка, кишечника. Їжа не з'їдається за один раз, а протягом дня, перекусами через кожні 2-3 години. Використаєте:

  • активованого вугілля – 12 таблеток;
  • свіжих яблук – 1 кг;
  • чистої води без газу – від 1 л і більше.

2-й день. При нестачі білків організм активно витрачає м'язову масу. Доза тваринного протеїну «відверне» тіло. Одночасно за рахунок кефірної складової шлунок наповнюється корисною мікрофлорою. Відсутність голоду не дає запасати жир під час дієти. Період порадує першим «схилом». Меню:

  • нежирний сир – 600 г;
  • питної кефір – 1 л;
  • вода – не менш як 1 л в день.

3-й день. Харчується мозок глюкозою, тому, отримуючи солодощі, худне відчуває емоційне розвантаження. Містяться в сухофруктах вітаміни, мікроелементи допоможуть печінки, серця впоратися з навантаженням. Кілька ягідок, які ви повільно рассосете у роті, притупят почуття голоду:

  • мед – 2 ст. ложки;
  • родзинки – 300 г;
  • компот із сухофруктів – 2 л.

4-й день. Куряче м'ясо швидко засвоюється, містить комплекс амінокислот. Завдання білкової сходинки дієти – не дати тілу витрачати м'язову масу. Тому протягом світлого часу доби ви з'їдаєте до 0,5 кг відвареного курячого м'яса. Трохи зелені з крапелькою солі не нашкодять фігурі. Не забувайте про воду.

5-й день. Ось і настав фінальний етап схуднення. До нього йшли протягом всієї дієти. Клітковина, якою будете харчуватися в цей період, допоможе швидко спалити жирові запаси. А відсутність голоду під час дієти перетворить скромне прийняття їжі в шикарний бенкет. З продуктів зробіть салат:

  • сирі овочі, фрукти – 1 кг;
  • вівсяні пластівці для пісної каші – 200 г в сухому вигляді;
  • вода – не менше 1 л.

Дієта Дюкана Сходи харчування

Сходи харчування дієти Дюкана чимось схожа на описувану вище систему, тому варто згадати про неї. Її основа – білкова їжа, до якої поступово додають клітковину, фрукти, овочі, борошняні вироби. Щоденні фізичні вправи – 30 хвилин ходьби. Організм витрачає всю енергію на перетравлення білків, тим самим спалюючи зайві кілограми.

Дізнайтеся, що таке легка дієта для схуднення.

Відео: як дотримуватися чудо-дієти Драбинка

Володіючи силою волі, ви без проблем схуднете. Мінус кожної системи живлення – це можливі спроби відмовитися від неї до закінчення терміну. Як зробити, щоб витрачені зусилля не пройшли дарма? Прості поради допоможуть добитися результату, не «зіскочивши» з призначеного собі харчування. Варіанти щоденного меню ви можете підглянути в короткому ролику.

Дієта Драбинка. Меню дієти Драбинка

Відгуки про результати схуднення

Марина, 24 рокиПроста дієта – за тиждень без проблем скинула 5 кг. Якщо потім жерти в три горла, то вага повернеться. Пам'ятайте: не можна перестрибувати через «сходинку».
Анжеліка, 30 роківЛегка дієта! Мені вона сподобалася – я швидко скинула зайві кілограми. Важко було спочатку – на яблуках і вугіллі. Це моно-система, проте за п'ять днів вам запропонують різні меню.
Сніжана, 25 роківВесь час думала про їжу, особливо у дні на яблуках та ізюмі. В результаті я скинула всього 2 кг. Вони не коштували ні хвилини моїх страждань.

Фото до і після

Говорити про результати можна довго, описуючи кількість скинутих кілограмів і щасливих власниць чудових фігур. Подивившись на фотографії жінок до і після схуднення, ви вирішите: варто спробувати! Протипоказання для дієти: проблеми з ШЛУНКОВО-кишкового тракту, вагітність, хронічні захворювання. Якщо ви абсолютно здорові – випробуйте її на собі!

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!