Схуднення з Джилліан Майклс за 30 днів - струнка фігура з тренуваннями за рівнями, відео

Струнка, підтягнута фігура є заповітною мрією кожної дівчини. Згідно відгуками, схуднення з Джилліан Майклс за 30 днів допомагає домогтися значних результатів за умови суворого дотримання основних вимог програми: правильного збалансованого харчування та спеціального режиму тренувань. Дізнайтеся, як, пройшовши через 3 рівня даної універсальної методики, можна всього за місяць отримати ідеальне тіло.

Хто така Джилліан Майклс

Ця дивовижна жінка є успішним фітнес-тренером. Досвід Джилліан Майклс (Jillian Michaels) цінний тим, що вона особисто пройшла через всі етапи схуднення і розробила власну систему зниження ваги. Її юнацьке захоплення фітнесом з часом перетворилося на роботу. Тренер постійно вдосконалюється, привносить щось нове в програму. 30 днів схуднення з Джилліан Майклс гарантовано допоможуть вам скинути зайві кілограми. При цьому, з допомогою записів тренувань ви зможете заощадити час і гроші, що теж важливо.

Програми Джилліан Майклс

Тренер стверджує, що отримати ідеальне тіло за 30 днів може практично кожен. Єдине, що треба визначити, – це якась програма Джилліан Майклс відповідає всім вашим індивідуальним особливостям. Серед відеокурсів для схуднення цього тренера можна знайти заняття, присвячені йоги, пілатесу, аеробіки, гімнастики та інших видів спорту, що тільки підтверджує високий професійний рівень Джилліан.

Важливо відзначити, що на даний момент Майклс розробила кілька комплексних програм схуднення, розрахованих на 30, 60 і 90 днів, а також безліч спеціальних курсів, спрямованих на корекцію окремих проблемних областей тіла – стегон, живота, сідниць. Найбільшою популярністю у прихильників підходу Джилліан користуються наступні відеокурси для зниження ваги:

  • «Плоский живіт за 6 тижнів»;
  • «Струнка фігура за 30 днів»;
  • «Вбивця стегон і сідниць»;
  • «Немає проблемних зон».

Струнка фігура за 30 днів

Джил прекрасно розуміє, як функціонує тіло, тому вона наполегливо закликає своїх послідовників старанно працювати. Отримати струнку фігуру за 30 днів складно, але все реально за умови, що людина в достатній мірі мотивований для схуднення. Пройшовши весь шлях від початку до кінця, Джилліан, як ніхто інший, здатна донести важливість збалансованого харчування і фізичних навантажень. Практика тренера показує, що правильна мотивація багато в чому визначає успішність проходження програми зниження ваги.

Схуднути за 30 днів з Джилліан Майклс

Зазначений курс включає дуже вдале поєднання силових і кардіотренувань. При цьому схуднення з Джилліан Майклс за 30 днів засноване на використанні фітнесу як основного інструменту зниження ваги. Початківцям спортсменам тренер радить готувати тіло до майбутніх навантажень ще задовго до основного етапу програми. Джилліан Майклс вважає, що схуднення за 30 днів повинно відбуватися в 3 етапи тривалістю по 10 днів кожен.

1 рівень

Послідовники Джилліан Майклс стверджують, що початкова фаза програми є найскладнішою. Перший етап припускає, що буде відбуватися підготовка організму до наступним фізичним навантаженням і схудненню. Згідно з умовами програми Джилліан Майклс, 1 рівень включає щоденні заняття по півгодини в день, причому не має значення, в який час дня або ночі вони виконуються. Тренування складається з трьох підходів по 8 хвилин, які передбачають виконання комплексу, що складається з наступних вправ:

  • випадів з обважненням;
  • віджимань;
  • присідань;
  • стрибків;
  • вправ на прес.

2 рівень

Кожен наступний етап програми схуднення відрізняється від попереднього тільки інтенсивністю тренувань. Згідно з висновками Джилліан Майклс, 2 рівень покликаний знищити надлишки жиру в організмі і підготувати його до набору м'язової маси. Варто сказати, що на другому етапі больові відчуття посилюються після занять. Тим не менше, до кінця цієї фази дискомфорт проходить, і м'язи починають вимагати більш серйозних навантажень. На другому етапі зазначений раніше комплекс доповнюється вправою «планка».

3 рівень

Остання фаза програми вимагає максимальної витривалості. Як стверджує Джилліан Майклс, 3 рівень допомагає повністю позбавитися від "колишнього тіла" і способу життя. На останньому етапі схуднення займатися стає легше, що пояснюється наближенням фіналу програми. Разом з цим, тренування вимотують настільки, що дехто навіть здаються, зневірившись завершити курс. Комплекс третього рівня включає наступні вправи:

  • віджимання в планці;
  • присідання;
  • бічну планку;
  • біг з гантелями;
  • стрибки на широко розставлених ногах.

Меню по днях дієти Джиліан Майклс

При складанні повноцінного раціону харчування важливо враховувати швидкість метаболізму. Людям з повільним обміном речовин Джилліан рекомендує для схуднення складні вуглеводи. Особи з швидким перебігом метаболічних реакцій повинні робити упор на білкову їжу. Слід враховувати, що потреба в калоріях і швидкість процесів обміну по ходу курсу змінюються. З цієї причини не має сенсу складати меню на весь період схуднення. Автор методики радить придумати варіанти страв на 3-5 днів. Між тим, скорочене меню по днях дієти Джилліан Майклс відображено в таблиці нижче:

День програми

Сніданок

Обід

Перекус (полуденок)

Вечеря

1

2 яйця в будь-якому вигляді, тост із цільнозернового хліба, зелений чай

Курячий салат з авокадо і манго

Апельсин, мигдаль

Домашня піца на цільнозерновий основі з сиром фета, помідорами і червоною цибулею

2

Вівсянка з фруктами і горіхами, чай без цукру

Нутове каша

Бананово-яблучне смузі

Куряче соте

3

Легкий знежирений сир, склянку ягід

Телятина на грилі з кукурудзою в якості гарніру

Сир моцарела, груша

Куряча грудка запечена в лимонно-медовому соусі

4

Відварна куряча сосиска з запеченою картоплею

Піта з моцарелою, червоним цибулею, помідором, шпинатом

Зелене яблуко, зварене круто яйце

Буріто з м'ясом курчати і червоною квасолею

Відео: тренування з Джиліан Майклс

Починаючі спортсмени часто кидають тренуватися з-за відсутності видимих результатів. На відміну від таких методик, програма, розроблена Джилліан, зарекомендувала себе як ефективна система для схуднення. Важливим моментом є те, що тренер робить особливий наголос на стабілізації ваги після завершення інтенсивного місячного курсу тренувань. Додатковим бонусом стане те, що Джилліан Майклс по ходу уроків ділиться спостереженнями і відкриттями в області фітнесу, здорового харчування. Ознайомтеся з цим унікальним курсом.

30 днів з Джилліан Майклс 1 рівень

1 РІВЕНЬ Зниження ваги за 30 днів Фітнес Джиліан Майклс

30 днів з Джилліан Майклз 2 рівень

Рівень 2. СТРУНКА ФІГУРА ЗА 30 ДНІВ ДЖИЛІАН МАЙКЛС. Відеощоденник тренування для схуднення.

Джилліан Майклз 30 днів 3 рівень

Джилліан Майклс Струнка фігура за 30 днів 3 я Частина по-русски

Відгуки

Ольга, 28 роківПочала займатися по Джилліан Майклс після народження дитини. При цьому, я не пропускала заняття та дотримувалась всіх порад тренера. Так, завела щоденник, куди записувала порядок виконання вправ, меню на тиждень і проміжні результати. Вже на другому етапі мені вдалося скинути 5 кг, а до кінця програми я схудла ще на 3 кг.
Світлана, 35 роківПовноцінне харчування і правильно підібраний режим тренувань допомогли мені скинути 9 кг за місяць. Мій денний раціон в основному складався з складних вуглеводів, що давало енергію для вправ. Джилліан Майклс створила просто унікальну програму-план схуднення, яка допомагає багатьом вийти із зони комфорту і скинути вагу.
Олена, 25 роківЯ почала худнути з Джилліан Майклс близько трьох місяців тому. За цей час мені вдалося скинути 10 кг і значно поліпшити самопочуття. Варто сказати, що схуднення почалося вже після перших 10 днів регулярних тренувань. Подальший час було спрямовано на закріплення досягнутих результатів. В даний час я роблю зарядку, правильно харчуюся.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!