Місячний календар стрижок на листопад 2019 року

Щоб волосся росли швидше, не випадали і радували своєю красою, перед будь-якими діями з ними бажано звірятися з місячним календарем. Він допоможе вибрати підходящий день для реалізації задуманого. Якщо Місяць знаходиться в «правильному» зодіакальному сузір'ї, можна не тільки отримати гарну зачіску, але і привернути до себе удачу, фінансову стабільність і багато що інше.

На яку місяць краще стригти волосся

Стрижка, виконана при фазі росту Місяця, дозволяє зробити волосся більш гладкими і слухняними, забезпечити їх швидке відростання. Якщо відвідати перукаря під час спадного циклу, ефект буде протилежним. Такий вплив має наукове обґрунтування. Місяць впливає на рідини в організмі людини, тому в фази її зростання кров приливає до волосяних цибулин, з-за чого прискорюється збільшення довжини пасом.



Важливим є положення супутника Землі в певному знаку зодіаку:
  • Щоб волосся швидше росли або менше сіклося, бажано відвідувати перукарню, коли Місяць у Тельці, Діви, Козерозі або Леві.

  • Тим, хто хоче надати нову зачіску легкості, не зіпсувавши стан волосся, потрібно відправитися до майстра, коли Місяць перебуває у Близнятах або Вагах.
  • Отримати міцні, але повільно відростають пасма можна, якщо підстригтися під час перебування Місяця у Близнюках або Рибах. Укладання після цього не будуть відображатися на якості волосся.
  • Нейтральними вважаються періоди, коли Місяць у Стрільці або Скорпіоні. Сприятливість буде залежати від дня тижня, дати, положення Меркурія. При невдалому результаті стрижка може спричинити за собою навіть облисіння при зовні якісній роботі.


Стрижка за місячним календарем у листопаді 2019

Молодика або дні зодіакального покровителя Меркурія – найбільш відповідний час для дій з пасмами. Так вони будуть швидше рости, припиниться їх випадання.

Перед тим, як піти до перукаря, подивіться місячний календар на листопад:

Число і день тижня

Фаза Місяця, в якому знаку зодіаку розташована

Сприятливість за місячним календарем стрижок на листопад 2019

1, п'ятниця

Зростаюча, Козеріг

Стрижка зробить волосся м'якими і податливими, допоможе зміцнити їх. Зменшиться проблема посічених кінчиків.

2, субота

3, неділя

4, понеділок

Перша чверть, Водолій

Якість волосся не зміниться після стрижки, але цей понеділок – найбільш сприятливий день для будь-яких експериментів з зачіскою і кольором.

5, вівторок

Зростаюча, Водолій

6, середа

Зростаюча, Риби

Негативний вплив Місяця зазнає шкіра голови – після стрижки або миття може з'явитися подразнення і лупа. Краще утриматися від будь-яких дій з волоссям.

7, четвер

8, п'ятниця

9, субота

Зростаюча, Овен

Під впливом цього знаку стан волосся ніяк не погіршиться, але стрижку краще відкласти: велика ймовірність, що вона не вийде.

10, неділя

11, понеділок

Зростаюча, Телець

Під ножицями перукаря стан волосся значно покращиться. Нова зачіска додасть життєвих сил і енергії.

12, вівторок

Повна, Телець

13, середа

Щербатий, Близнюки

Волосся після стрижки стануть рости значно швидше, але будуть неслухняними, погано піддаються укладанню. Іноді вони навіть починають витися.

14, четвер

15, п'ятниця

16, субота

Щербатий, Рак

Навіть після самої вдалої стрижки волосся стане неслухняним, не піддаються укладанню. Дія відновлювальних процедур для сухого або пошкодженого волосся багаторазово посилиться.

17, неділя

18, понеділок

Щербатий, Лев

У цей період волосся під впливом Льва стає густішим і слухнянішою. Вдало пройдуть складні фарбування.

19, вівторок

20, середа

Третя чверть, Діва

Волосяна структура після стрижки не зміниться, але рости вони стануть набагато швидше, а укладка протримається довше.

21, четвер

Щербатий Діва

22, п'ятниця

Щербатий, Ваги

Після стрижки волосся відросте дуже швидко, але стануть неслухняними і повітряними. Не виключена поява завитків.

23, субота

24, неділя

Щербатий, Скорпіон

Вкрай нестабільний день. Тонкі і слабкі пасма стануть жорсткішими, міцніше і густіше, а нормальні можуть стоншена і потьмяніти.

25, понеділок

26, вівторок

Нова, Стрілець

Стрижка вийде вдалою, але зберегти її надовго не вийде: волосся будуть рости дуже швидко.

27, середа

Зростаюча, Стрілець

28, четвер

29, п'ятниця

Зростаюча, Козеріг

Стрижка піде на користь, волосся стане густішим, перестануть сіктися і випадати.

30, субота


Сприятливі дні


Стрижка в листопаді 2019 по місяцю здатна принести удачу і везіння. Це пояснюється тим, що людина, як і вся планета, підпорядкований єдиним космічним законам. Місяць впливає на емоційний стан, фізичні процеси в організмі.

Сприятливі дати місяця:
  • 3 листопада. Дуже сприятливий день, коли можна придбати не тільки ідеальну за формою зачіску, але і здоров'я з довголіттям, фінанси.

  • 6 листопада. День, коли після стрижки загостриться інтуїція і розум. Якщо зважитеся на фарбування рудим кольором, можете очікувати прибуток.
  • 8 листопада. Зміна довжини пасом приверне в життя щастя, значно поліпшить зовнішній вигляд. Фарбування може порушити добробут, тому від нього краще відмовитися.
  • 14 листопада. Вважається, що стрижка в цей день має кармічний сенс: вона може позитивно позначитися на здоров'я, навіть продовжити життя. Фарбування натуральними барвниками (відвари трав, кориця, хна, басма) принесе благополуччя, успіх у будь-яких фінансових починаннях.
  • 16 листопада. Стрижка волосся за місячним календарем у цей день точно вийде вдалою, подарує образу красу, гармонійність. Успіх в особистому житті принесуть фарбування в світлі або руді відтінки.
  • 23 листопада. Сприятливий день для набуття душевного тепла. Не варто боятися радикальної зміни кольору пасм – вона принесе здоров'я, дохід.
  • 24 листопада. Перспективний день для стрижки, яка сподобається всім оточуючим. Фарбуватися або кардинально міняти зовнішність не варто – є велика ймовірність зіпсувати пасма навіть у самого кращого майстра.
  • 30 листопада. Нове перетворення у жінок посприяє бажаних придбань, швидкого збагачення. День вдалий для процедур освітлення будь-якої складності – новий образ вийде стильним, а якість волосся не постраждає.

Нейтральні дні:

  • 1 листопада. Місяць займає нейтральне положення. Цей день сприяє тотального оздоровлення, очищення організму, позбавлення від негативних думок. Від фарбування краще відмовитися, оскільки це може викликати конфлікти на роботі чи вдома.

  • 9 листопада.Після стрижки або фарбування будь-які операції з грошима будуть мати непоганий результат.
  • 17 листопада. Стрижка посприяє придбань. Особливо удача усміхнеться тим, хто обере для фарбування натуральні світлі відтінки.

В які місячну добу не можна стригти волосся

  • «Сатанинські» дні – 9, 15, 23, 29 місячну добу.Дуже важка енергетика, що може сприяти виникненню хвороб.

  • Місячні, сонячні затемнення. Людина втрачає свої захисні сили. Стрижка може нашкодити організму, т. к. разом з ними піде додаткова енергія.

Відео

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!