4 спрею для волосся без силіконів

Волосся погано розчісується, а кінчики настільки сухі, що простіше їх зістригти? Не поспішайте з радикальними заходами, ситуацію можна виправити. Нижче представлені спреї, які зволожують, полегшують розчісування, роблять пасма красивими і доглянутими.

L'oreal Paris Botanicals Герань

Французька компанія створила серію Ботаникалс, яка включає в себе шампунь, маску, спрей для волосся. Цей продукт робить волосся слухняним, шовковистим, блискучим, він призначений для фарбованого і тьмяного волосся. Упаковка створена з матеріалу, що переробляється.

Ціна

451 р. / 150 мл (645 р. без знижки).

Склад

Олії: квіток герані, кокоса, сої. Не містить парабенів, силіконів, барвників.

Спосіб застосування

Нанесіть спрей на попередньо вимиту і висушену волосисту частину голови. Не змивайте.

Плюси

Надає пасмам блиск, приємно пахне.

Мінуси

При використанні волосся швидше брудниться, погано розплутуються.

Спрей-кондиціонер для волосся Savonry

Це органічне засіб полюбилося багатьом дівчатам і жінкам за його натуральний склад і доступну вартість. Запах кошти дуже тонкий, фруктово-квітковий. Виробник реалізує продукцію з самої свіжої датою випуску. Термін придатності спрею – всього 12 місяців (проти 24/36 місяців у стандартних випадках). Підходить для всіх типів волосся.

Ціна

199 р. / 100 мл

Склад

Натуральні протеїни шовку, рису і пшениці, масло жожоба, концентровані фруктові соки, провітамін В5. Без силіконів, інших синтетичних добавок.

Спосіб застосування

Вимийте волосся, нанесіть кондиціонер або бальзам-ополіскувач, а потім по вологим чистим пасмам розподіліть спрей. Не зачіпайте прикореневу зону.

Плюси

Покращує розчісування волосся, робить волосся гладкими й блискучими, знімає статичну напругу без обважнення і склеювання. Захищає від високих температур і сонячних променів.

Мінуси

Не пом'якшує, погано допомагає в розплутуванні волосків.

Latinoil Chia Styling Protector

Найкращі відгуки покупців заслужив термозахисний спрей для волосся без силіконів від мексиканського бренду Latinoil. Він м'яко обволікає пасма, не дозволяючи високих температур завдати волоссю шкоди. Підходить спрей для нарощених волосся, фарбованих, ослаблених, тьмяних і нормальних. Продукт випускається у флаконі великого обсягу, тому його вистачить на кілька місяців.

Ціна

1050 р. / 250 мл

Склад

Масла чіа і жожоба, гіалуронова кислота, гідролізат кератину, аргінін, вітамін Е. Не містить барвників, спирту, силікону.

Спосіб застосування

Рівномірно нанесіть спрей на волосисту частину голови, розчешіть, приступайте до укладання.

Плюси

Зберігає структуру волосків при укладанні феном, праскою, плойкою. Зволожує, живить, надає пасмам блиск.

Мінуси

Дорогий.

Ollin Full Force

Шкода силіконів для волосся такий: він робить пасма більш крихкими, ламкими, тьмяними, не дає поживним речовинам проникати всередину волосяного стрижня і в шкіру голови. Цей факт спонукає виробників створювати косметичні продукти без даних речовин. Популярність завоював спрей Ollin Professional Full Force. Результат помітний після першого нанесення. Підходить для всіх типів волосся.

Ціна

342 р. / 250 мл

Склад

Екстракт алое, провітамін В5, фитантриол. Не містить парабенів, силіконів, штучних барвників.

Спосіб застосування

Нанесіть спрей попередньо вимиту волосисту частину голови, розподіліть по всій довжині, не змивайте. Курс – 1-2 місяці, застосування 1 раз на тиждень.

Плюси

Глибоко зволожує протягом дня, надає блиск, допомагає утримувати вологу, знижує сприйнятливість пасом до високих температур і негативним чинникам навколишнього середовища. Волосся беруть доглянутий вигляд, легше розчісується, не електризуються.

Мінуси

Не виявлено.

Відео

Замовлення продукції Savonry і Chocolatte / натуральна косметика

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!