Система відновлення волосся Olaplex - склад, опис, інструкція по застосуванню в домашніх умовах, ціна

Жінка завжди прагне бути красивою, в цьому їй допомагають різні косметичні засоби, в тому числі новий препарат Олаплекс для волосся, який можна використовувати при фарбуванні або просто в якості догляду за волоссям. Існує кілька форм випуску цього кошти, вони призначені для різних цілей, підходи до їх застосування відрізняються, є особливості змішування і нанесення.

Що таке Олаплекс для волосся

Вчені винайшли інноваційний засіб для відновлення волосся, яке називається Олаплекс. Нанесена рідина знаходить пошкоджені молекулярні зв'язки і відновлює їх. Засіб працює на хімічному рівні, проникає всередину волосся, тим самим роблячи його сильніше, надаючи блиск і сяйво. У Олаплекса немає кондиціонуючого ефекту. Препарат відновлює коріння, надає локонам еластичність, живить посічені кінчики.

Склад

Оlaplex складається всього з одного діючого елементу — це молекула Bis-AminopropylDiglycol Dimaleate. Вона знаходить поодинокі зв'язку і з'єднує їх. Чим більше утворюється пар, тим краще, сильніше і здоровіше волосся, з'являється надійний захист. В складі немає формальдегідів, силікону та сульфатів. Ще немає фталатів, масел і інших шкідливих сполук, які можуть бути причиною випадіння волосся, появи астми або алергії та інших серйозних захворювань.

Застосування

Почувши про новинку, багато жінок прагнуть це застосувати на собі. Але варто пам'ятати, що це косметичний препарат, який потрібно використовувати тільки при необхідності. Показання до застосування можуть бути такими:

  • сухе, ламке, пошкоджене волосся;
  • посічені кінчики;
  • структура волосся пошкоджена хімічними препаратами;
  • электризующиеся пасма;
  • немає обсягу;
  • погана еластичність;
  • у недавньому часу було застосовано агресивне освітлення або хімічна завивка.

Особливості використання

Дотримуючись таких рекомендацій, будь володарка тьмяних і ламкого волосся може зробити свій зовнішній вигляд яскравіше і ефектніше:

  1. В салоні перукар зробить процедуру з Олаплекс відповідно до типу волосся.
  2. В домашніх умовах потрібно проводити косметичні маніпуляції для підтримки ефекту від процедури 3-4 рази на місяць: наносити на волосся Олаплекс №3.
  3. Не можна збільшувати концентрацію оксиданта.
  4. Не можна збільшувати час, в період якого фарба Олаплекс впливає на волосся.
  5. Завжди потрібно починати змішувати барвник і освітлювач з оксидантів до додавання Olaplex.

Переваги

У порівнянні з багатьма сучасними засобами для догляду за волоссям Олаплекс має ряд переваг:

  1. Живить коріння, роблячи їх сильними.
  2. Стан волосся помітно покращиться: з'явиться здоров'я і краса.
  3. Посилюється циркуляція крові шкіри голови, що призводить до швидкого росту волосся і появи нових.
  4. Може усувати негативні ефекти від хімії (витончення волосинок, їх заломлення, посічені кінчики), використання праски або агресивного фарбування.
  5. Локони стають м'якше, менше плутаються.

Форми випуску Olaplex

Існує три форми випуску препарату. Всі вони мають упаковку у вигляді флакона, в комплект входить дозатор:

  1. №1 – Olaplex Bond Multiplier (Концентрат). Являє собою рідину жовтого відтінку, обсяг — 100 мл або 525 мл. Складається препарат з активного елемента і води. Він додається у барвник. Фахівці рекомендують в цьому випадку використовувати більш яскравий відтінок, ніж бажає клієнт, тому що під дією Олаплекса для волосся барвник проявляється менш інтенсивно.
  2. №2 – Olaplex Bond Perfector (Коктейль Фіксатор) — це крем білого кольору, об'єм може бути 525 мл або 100 мл Нанести Коктейль Фіксатор можна після фарбування як відновлюючу і зміцнюючий засіб.
  3. №3 – Hair Pefector (Домашній Догляд). Являє собою крем білого кольору, флакони мають обсяг 100 мл. Це засіб підходить для підтримки ефекту від процедури, використовують його в домашніх умовах, повторюючи кожну тиждень.

Як використовувати вдома

Олаплекс в домашніх умовах може додаватися у барвник, але тут важливо правильно дотримати пропорції і час дії суміші. В іншому випадку локони можна зіпсувати, з-за цього не рекомендується проводити процедуру самостійно. Olaplex Bond Perfector немає необхідності використовувати вдома, так як він наноситься відразу після фарбування в салоні. Hair Pefector призначений як раз для домашнього використання. Завдяки цьому засобу можливе підтримання ефекту, який був досягнутий в салоні після фарбування.

Процедура здійснюється наступним чином:

  1. Невелику кількість крему потрібно нанести на вологі чисті волосся, потримати 10 хвилин. Якщо волосся сильно пошкоджені, то тримати засіб необхідно 20 хвилин.
  2. Розподілити речовина по всій довжині за допомогою гребінця, робити це потрібно якомога довше. Після чого можна залишити засіб ще на деякий час.
  3. Змити шампунем, після чого рекомендується використовувати кондиціонер.

Інструкція Olaplex для волосся

Щоб правильно використовувати засіб, необхідно детально вивчити інструкцію по застосуванню. Спочатку потрібно звернути увагу на показання та протипоказання. Далі слід правильно приготувати суміш, дотримуючись рекомендовані в інструкції пропорції компонентів. Рекомендації по фарбуванню з Олаплекс і догляду-відновлення волосся з його використанням різні.

Фарбування з Олаплекс

Важливо правильно приготувати суміш, для цього спочатку потрібно змішати оксидант і освітлювач. Потім до них додати блондирующую пудру і все добре перемішати. Тільки після цього додають Олаплекс №1. Всі компоненти перемішуються. Примітно, що Bond Multiplier може використовуватися в декількох варіантах:

  • з барвником;
  • з обесцвечивающем речовиною;
  • як самостійний засіб.

Час, який затрачається на фарбування або висвітлення, має бути трохи менше, ніж зазначено на фарбі. Потрібно пам'ятати значущу деталь: кількість Олаплекс залежить від обсягу освітлювача. Пропорції можуть бути наступними:

  • при техніці балаяж: 1 столова ложка освітлювача до 3,75 мл Олаплекса;
  • при використанні крему для освітлення: 45 м до 7,5 мл

Фарбування olaplex складається з етапів:

  1. Починається процедура олаплекс зі стандартного нанесення складу.
  2. Тримати певний час, яке контролює фахівець.
  3. Після цього необхідно нанести олаплекс №2 (коктейль-фіксатор). У його складі ту саму діючу речовину, тільки концентрація менше.
  4. Змивати препарат без застосування шампуню.
  5. Нанесіть кондиціонер.

Відновлення волосся

Для відновлення волосся необхідний догляд olaplex. Для лікування олаплекс №1 змішується з водою: потрібно взяти 15 мл засобу і 90 мл води. Далі здійснюються такі етапи:

  1. Нанести суміш на сухі волосся.
  2. Розчесати, щоб засіб рівномірно розподілилося по всій довжині.
  3. Почекати 5 хвилин.
  4. Змити водою.
  5. Для закріплення наноситься Bond Perfector, не розбавлений, тому що це готовий продукт.
  6. Знову потрібно ретельно розчесати кілька разів.
  7. Зачекати 10 хвилин і змити теплою водою.
  8. Щотижня рекомендується використовувати Hair Pefector. Його можна наносити як Олаплекс №2, а можна додавати трохи в шампунь і мити голову.

Коли не потрібно використовувати препарат

При випробуваннях препарату протипоказань виявлено не було. Однак перед тим як скористатися ним, необхідно перевірити, чи немає алергії на компоненти. Для цього можна нанести на невелику ділянку шкіри речовину і подивитися, чи буде якась реакція. Ще не рекомендується застосовувати олаплекс, якщо є підвищена чутливість до компонентів.

Аналог Олаплекс

Склад препарату унікальний, тому абсолютних аналогів немає. Часто від аферистів у продаж надходять підроблені кошти, з-за чого жінки ризикують здоров'ям волосся. Щоб не потрапити в пастку, слід робити покупку тільки в перевіреному місці, ціна повинна відповідати заявленій виробником. Є препарати, які схожі по своїй дії на Олаплекс. До них відносяться:

  • Niophlex;
  • Fiberplex;
  • Delightex;
  • Cureplex.

Ціна

Зараз замовити Олаплекс можна в інтернет-магазині, перебуваючи в будь-якому місті: Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі, Воронежі, Саратові і т. д. Ця продукція не найдешевша, її вартість перевищує кілька тисяч рублів, але результат вартий того. Багато власників магазинів пропонують придбати зі знижкою, оформляють доставку на зручних умовах. У Москві купівлю можна зробити в таких магазинах:

Форма випуску

Інтернет-магазин

Вартість, рублі

Olaplex No.3 Hair Perfector, 100 мл

Starcos

Дві тисячі триста дев'яносто

Olaplex Traveling Stylist Kit (№1 і №2 по 100 мл)

Starcos

9990

Olaplex Salon Into Kit (№1 і №2 по 525 мл)

Starcos

25990

Olaplex № 1 Bond Multiplier, 100 мл

Topfreeshop

5499

Olaplex №2 Bond Perfector, 100 мл

Topfreeshop

2300

Olaplex №3 Hair Pefector, 100 мл

Topfreeshop

2299

Olaplex № 1 Bond Multiplier, 525 мл

Topfreeshop

15999

Olaplex №2 Bond Perfector, 525 мл

Topfreeshop

7990

Разовий набір Olaplex 75 мл (№1 – 15 мл; №2 – 30 мл; №3 – 30 мл)

Topfreeshop

4499

Olaplex №3 Hair Pefector, 100 мл

Beautymania

2400

Olaplex №3 Hair Pefector, 100 мл

Spadream

2400

Відео

Олаплекс для волосся.Olaplex -відновлення волосся на Території Very м. Аеропорт

Відгуки

Людмила, 34 роки:Недавно спробувала процедуру фарбування волосся з Олаплекс. Ефект помітний відразу ж: вони блищать, сяють. За відчуттями пружні локони, гладкі. Посічені кінці ще залишилися, але майстер стверджувала, що після використання Олаплекса №3, вони стануть повністю здоровими. Радує, що волосся стали помітно гущі.
Ганна, 20 років:Я натуральна блондинка, а з дитинства слабкі волосся, безбарвні. Застосовувала кератиновое випрямлення, але це мало допомогло. Коли почула про Олаплекс, відразу вирішила спробувати. Вже кілька разів робила, ефект вражає: локони стали міцними, пружними! В останній раз використовувала Олаплекс разом з фарбою, зараз у мене гарний сяючий колір.
Ольга, 26 років:Мене довго мучила проблема рідкісних волосся. З 14 років пробувала впливати на ситуацію: маски, різні шампуні, але все марно. А рік тому після народження дитини вони стали сильно випадати! Подруга порадила придбати Олаплекс. Я побачила кардинальні зміни: мої волосся стало густішим і сильніше.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!