Подовжене каре на довгі, середні волосся. Стрижка подовжене каре і укладання зачіски, фото і відео

Особливий шик іміджу жінки додасть його неповторність: кожна дівчина мріє створити неповторний образ. Жіноча зачіска подовжене каре – це те, що потрібно для створення власного креативного іміджу. Стрижка каре на подовжені волосся буде виглядати оригінально і неповторно, особливо якщо проявити фантазію і смак. Цей тип зачіски підійде більшості жінок з будь-яким типом особи.

Кому підійде зачіска подовжене каре?

Каре відноситься до універсальних стрижок і підійде будь-якій дівчині: головне, щоб зачіска була зроблена належним чином. Каре на подовжені пасма – відмінний варіант для дам з будь-яким типом особи: витягнутим, овальним, квадратним. За допомогою укладання і завивки досвідчений перукар зможе приховати дефекти особи в щоденному або урочистому варіанті зачіски.

Який вид каре підійде для круглого обличчя

Вибрати варіант стрижки для дівчат з круглим обличчям не завжди вдається правильно. Згладити круглі щоки і зробити обличчя трохи витягнутим допоможе стрижка каре. Пасма потрібно укласти так, щоб нижня частина обличчя здавалася візуально важче, а саме обличчя було трохи витягнутим. Класичний варіант каре підійде краще всього. Прямий проділ додасть особі округлості, а це небажано, тому краще зробіть проділ косим.

Закручені всередину кінці пасом також підкреслити округлість обличчя, з цієї причини вони повинні бути або прямими, або їх потрібно накрутити назовні. Не переживайте, якщо пасма будуть асиметричні: це тільки додасть шарму вашому образу. Для того щоб приховати великий лоб, потрібно укладати чубок, краще косу. Пофарбована передня пасмо зробить зачіску стильною і динамічною. Особливу увагу приділіть її обсягом. Якщо волосся густе – відмінно, але якщо вони рідкісні і тонкі, необхідно надати зачісці об'єм.

Для овального

Дамам з овальним обличчям приховувати її недоліки не потрібно: вони відсутні. Будь-який різновид стрижки каре буде виглядати ідеально з особою цієї форми. З цієї причини жінки з цим типом особи зможуть підібрати собі елегантний варіант каре, орієнтуючись лише на свій смак і модні тенденції. Зараз в моді як прямі, так і в'ються, а також рвані пасма. Чубок робіть який завгодно – довгої, короткої, також є варіант і без чубка. Як правило, чубчик встигає швидко відрости, тому для підтримки форми варто стригти її регулярно, скажімо, раз на місяць.

Дамо кілька важливих порад:

  • Щоб підкреслити красу щік, лоба і щік, робіть боб або коротку стрижку.
  • Щоб візуально виділити красу губ або скул, робіть передні пасма подовженими.
  • Щоб продемонструвати красу чола і підборіддя, робіть стрижку без чубчика.

Для квадратного

Дівчатам з квадратною формою обличчя ми радимо робити стрижку об'ємною, гладкості потрібно уникати. Стрижка-драбинка, асиметричні пасма зроблять кути особи не такими помітними. Якщо волосся тонке, і вони не дістають до плечей, градуювати їх не рекомендується: кінці волосся будуть здаватися тонкими, краще стригтися звичайним способом. Специфіку особи легко врахує досвідчений майстер, з-під рук якого володарка квадратного особи обов'язково вийде красунею.

Хвилясте волосся – удача для дівчат з квадратним обличчям і подвійним підборіддям. Сама природа сприятиме створенню потрібного обсягу. Якщо ж кучері будуть спадати на обличчя, його незграбність буде згладжуватися. Що стосується чубчика, то вона не повинна бути об'ємною і прямий, а в деяких випадках можна обійтися зовсім без неї.

Як красиво укласти каре в домашніх умовах?

Укладання подовженого варіанти каре відкриває багато можливостей для творчості. Різні способи і види технік дозволяють створити святковий, так і повсякденний варіант зачіски, причому зробити це швидко і без всяких проблем. З такою роботою впорається навіть починаючий перукар, в ній нічого складного немає. Представляємо кілька варіантів подовженого каре.

Звичайний боб з косою чубчиком

Цей варіант укладання буде виглядати набагато краще, якщо надати їй обсяг. Для того щоб досягти поставленої мети, використовуйте гель або мус для моделювання. Засіб для додання обсягу ляже краще, якщо волосся попередньо трохи зволожити. Після того, як вони будуть зволожені, потрібно нанести гель. Залишилося просушити волосся, розділити проділом по всій довжині – від лоба до потилиці – і пропрасувати прядки праскою.

Укладання градуйованого каре

Особливість такої укладки в тому, що волосся потрібно зачесати до підборіддя: вони повинні бути спрямовані всередину. Безпосередньо перед процедурою укладання їх необхідно злегка зволожити, а потім обробити гелем. Сушаться локони за допомогою розчісування щіткою – спочатку ззаду, з потилиці, а потім і попереду. Для завивки чубчика радимо застосовувати плойку або праску – все залежить від бажаної форми.

З видовженими пасмами спереду

Під час укладання особливу увагу потрібно приділити прядків розташованим спереду, які відмінно маскують занадто великі вилиці. Перед початком укладання прядки потрібно легко змочити, а потім їх вже обробляють гелем. Після просушування прядки необхідно пропрасувати праскою або плойкою. Якщо потрібні хвилясті пасма, їх перед висушуванням рекомендується накрутити на бігуді великого розміру. У такому разі прядки підсушуються феном.

На ніжці

Цей вид подовженого каре має свою особливість – на потилиці пасма підстрижені коротко, в сукупності з довгими пасмами з боків вони утворюють подобу каскаду. Для того щоб зачіска вразила оточуючих, радимо провести фарбування верхньої частини голови в світлі відтінки з мелірування, а короткі пасма на потилиці краще залишити темними, бажано чорними або темно-рудим. Таке колорування додасть зачісці більший обсяг. Процедура перевірена: легке змочування водою, обробка гелем, сушіння і прасування плойкою або праскою.

Фото: Подовжене каре вид ззаду і спереду

Відео-уроки з виконання стрижки подовжене каре

Така зачіска, як каре, не вважається складною – правильно укласти волосся в стані будь-яка дівчина, необхідна тільки мінімальна практика. Для того, щоб було зрозуміліше, як зробити подовжений варіант каре, радимо звернути увагу на відео нижче. Не бійтеся експериментів, у вас все обов'язково вийде!

Як зробити стрижку своїми руками кучеряве волосся

Стрижка каре на кучеряве волосся. Bob haircut for curly hair

Асиметричне подовжене каре на середні волосся

Коротка асиметрична стрижка для кучерявого волосся. Short asymmetrical haircuts for curly hair

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!