Найкрасивіші стрижки на довге волосся

Довге волосся будуть виглядати доглянутими і красивими тільки при наявності акуратною стрижки. В іншому випадку розкішна шевелюра перетвориться в безформну копицю волосся і в момент втратить всю свою привабливість. Хвилясті локони або грайливі кучері до пояса зроблять образ своєї власниці більш жіночним і спокусливим. Правильно підібрана стрижка в поєднанні з оригінальним аксесуаром підкреслить достоїнства особи і допоможе приховати його недоліки. Ефектна укладання стане відображенням вашої індивідуальності і неповторності.

Варіанти стрижок на довге волосся

У цьому сезоні як ніколи актуальні найкрасивіші стрижки для довгого волосся. Коли мова заходить про стрімких хвилях волосся, спадаючих до пояса, уяву стилістів втрачає всякі межі. Приголомшливо багате різноманіття зачісок надає чудову можливість вибору оптимального варіанту, відповідного типу волосся і формою обличчя. В процесі вибору зачіски дівчатам з довгим волоссям слід керуватися не тільки модними тенденціями, але і власними смаковими уподобаннями, індивідуальними особливостями зовнішності.

Рвані

Рвані модельні стрижки в цьому сезоні на піку популярності. Виконана професійним майстром своєї справи, вона виглядає охайно і доглянуто. Такий варіант рекомендується вибирати щасливим власницям важких густого волосся. Стрижка допоможе полегшити об'ємні локони, зробити їх динамічнішим і легшим. А от дівчатам з тонкими волоссям такий варіант не підійде. Щоб підкреслити рвані кінчики, при укладанні рекомендується використовувати моделюючим воском або гель. Плойка допоможе надати волоссю чарівну грайливу недбалість.

Асиметричні

За допомогою красивої асиметрії вам вдасться підкоригувати форму обличчя, вигідно приховати його недоліки. Існує кілька основних варіацій таких зачісок. Наприклад, "асиметрична шапка". Вона передбачає залишення колишньої довжини без змін, а також філіровку кінців. Ще один популярний варіант – передні пасма, підстрижені у формі каре, які поступово переходять в довжину на потилиці. Асиметричні стрижки підходять дівчатам зі здоровими доглянутим волоссям. Тонкі, сильно посічені волосся в такому випадку будуть виглядати неохайно і неохайно.

Каскадні

Каскад – популярний вид, що має масу різноманітних варіацій. Виділяють гладку, хвилясту, рівну, асиметричну і інші різновиди укладок для даної зачіски. При підборі певного виду "каскаду" слід враховувати довжину, густоту волосся, а також форму особи. Особливо ефектно буде виглядати "каскад", виконаний гарячими ножицями. Подібна зачіска вимагає належного догляду. Потрібно регулярно робити живильні маски для волосся, користуватися бальзамами.

"Каскад" – це красива багатоступенева стрижка, різні варіації якої припускають плавні або різкі переходи. Багатошаровість допоможе надати довгому волоссю додатковий об'єм і глибину. Власницям пружних локонів вона внесе в зачіску легкість і динаміку. Кучерявим дівчатам "каскад" зробити значно складніше, тому за допомогою рекомендується звертатися тільки до висококваліфікованим майстрам. Особливо цікаво даний варіант буде виглядати з довгою косою чубчиком.

Як підібрати гарну стрижку за формою особи для довгого волосся

Грамотно підібрана стрижка допоможе скоректувати форму обличчя, приховати недоліки і вигідно підкреслити головні достоїнства. При виборі зачіски для довгих волосся слід враховувати індивідуальні особливості будови черепа, а також форму голови. Укладання повинна не тільки відповідати смаковим уподобанням і моді, але також підходити до вашого стилю, типу зовнішності.

Красиві стрижки для овального обличчя

Овальне обличчя – форма, близька до ідеалу. Щасливим власницям таких параметрів підходять практично всі зачіски. Дівчатам з овальним типом особи варто вибирати каскадні стрижки, надають волоссю об'єм і підкреслюють їх красу. Змінюючи положення проділу і укладку, можна створювати несподівані образи. Ефектним доповненням стане чубчик. Для овальної форми обличчя підійде чубчик будь густоти, форми і розміру – все залежить від індивідуальних переваг. Для завершення образу стильний макіяж і підберіть відповідну одяг.

Красиві стрижки для круглого обличчя

Така форма голови припускає, що ширина обличчя приблизно дорівнює довжині від підборіддя до чола. Злегка звузити ширину допоможе об'ємна укладання з великою кількістю шарів. Варто вибирати зачіски з пасмами, що обрамляють обличчя, рваною волоссям середньої довжини і закритими вушками. Повинна прекрасно підійти асиметрична рвана стрижка з косим проділом.

Утриматися коштує від зачісок "боб", коротких волосся однієї довжини (каре) і кулястих форм. Дівчатам з круглим типом обличчя не варто зупиняти свій вибір на зачіски без чубчика, а також не рекомендується робити рівні проділи посередині. Ідеальний варіант – коса чілка, яка візуально витягує особа, тим самим візуально коригує пропорції голови.

Красиві стрижки для прямокутного обличчя

Форма витягнутого квадрата часто супроводжується прямою лінією росту волосся. Різкі обриси підборіддя надають особі мужність. Дівчатам з такими параметрами не варто занадто сильно накручувати волосся. В області шиї зачісці потрібно надати додатковий об'єм. У цьому допоможе багатошарова "драбинка" з боковим проділом. Приховати високий лоб допоможе чубчик.

Для дівчат з прямокутним типом особи не підходять короткі варіанти з прямими проборами. Не варто зупиняти свій вибір на асиметричних зачісках, а також стрижки, які припускають щільно обрамляють пасма біля обличчя. Густі прямі волосся тільки підкреслять різку форму підборіддя. Власницям широкого лоба не рекомендується робити високий "кінський" хвіст.

Красиві стрижки для обличчя трикутної форми

Вузька нижня частина обличчя і непропорційно широка верхня область лоба в даному випадку зазвичай доповнюють виразні вилиці. З допомогою стрижки необхідно візуально скорегувати параметри. Стилісти рекомендують зачіски середньої довжини. На рівні лоба не повинно бути занадто багато простору. Пасма краще градуювати, а підкрутити кінчики назовні.

Дівчатам з трикутною формою обличчя варто уникати рівних проділів і прямих гладких волосся. Не підійде густа довга чолка. В даному випадку краще залишити рвані пасма, недбало падають на лоб. Якщо верхня частина обличчя не дуже висока, потрібний ефект створять акуратно прибрані назад волосся у лоба в поєднанні з спадаючими кучерями на плечах. Якщо ж надто високий лоб, краще зробити довгу чубок на бік.

Фото найкрасивіших стрижок 2019 року

Відео: проста стрижка на довге волосся своїми руками

У представленому відео відомий відео-блогер Карлі Байбел (Carli Bybel) на своєму прикладі наочно продемонструє процес самостійної стрижки для довгого волосся в домашніх умовах. У ролику представлені всі етапи проведення процедури

How I Cut My Hair AT HOME!

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!