Види накладних волосся і способи їх кріплення

Густе пишне волосся – прикраса кожної жінки. Але як бути, якщо матінка-природа не нагородила настільки щедрим даром? Постійно збирати волосся в хвіст, ховати їх під перукою або одягати шапки, кепки, шапочки? Нарощування здатна вирішити цю проблему, але що робити, якщо ви не готові до настільки радикальних заходів? Використовуйте накладні пасма з натурального волосся.

Завдяки застосуванню накладних волосся образ перетворюється миттєво і без праці. Пасма кріпляться в різних зонах голови: при бажанні нарощується тільки потилична зона, надається їй обсяг або подовжується чубчик. Якщо причепити пасма відрізняються за кольором від основного відтінку, вийде ефект мелірування без фарбування локонів, загалом існують різні способи їх застосування, все залежить тільки від вашої фантазії.

Види накладних волосся

Чому варто віддати перевагу накладних пасм? Крім того, що це зручний і ефективний спосіб зміни образу, це ще й економічно вигідно. Купивши одного разу накладні локони, ви не будете витрачати гроші на дорогі укладання у перукарів. Створювати гарні образи у вас вийде самостійно.

Знімні локони надійно кріпляться до зачісці за рахунок тугих шпильок. Протягом дня вам не потрібно буде переживати за збереження свого зовнішнього вигляду. До того ж пасма з кліпсами вдається прикріпити так, що при близькій відстані вони стають непомітні. Зачіска виходить єдиною цілою, пишною і об'ємною.

Давайте докладніше розгляне кожний вид накладних волосся

На заколках

Кожна пасмо прикріплена до маленької шпильці-крабові. Користуватися такими накладними волоссям просто. Застосовують їх для збільшення довжини зачіски і додання їй обсягу. Необхідно кожен локон закріпити шпилькою в прикореневій зоні, зверху прикрити натуральними волоссям. Вся процедура не займе більше 10 хвилин, знімати локони так само легко, як прикріпити.

Анна: «Завжди використовуючи накладні пасма з затискачами. Кожен день можу змінювати образ. Швидко і самостійно прикріплюю локони своїм волоссю. Приловчилася робити модні укладання на моє довге волосся».

Волосся на трессе

Являють собою волосся, закріплені на тонкою тканинною смузі. Використовуються для нарощування. Нарощування локонів на трессе відрізняється від класичного нарощування тим, що накладні пасма пришиваються спеціальної перукарні голкою до натуральних волосся. У ході процедури волосся не піддаються агресивному впливу клею, високої температури, смоли, як це відбувається при капсульному нарощуванні.

Марина: «Завжди хотілося мати довге густе волосся, але відростити власні ніяк не вдавалося. Нарощувати локони традиційним способом не вирішувалась, боялася зашкодити їм. Як тільки почула про нарощування пасм з трессами, відразу ж спробувала. Вартість прийнятна, я дуже задоволена результатом, ходжу з довгими локонами вже другий рік».

На стрічці

Застосовуються для довгострокового нарощування. Ширина стрічки близько 4 см, довжина прядки доходить до 55 див. В ході процедури подовження зачіски накладні пасма необхідно накладати максимально близько до основи росту волосся. Силіконова смуга, до якої кріпляться волоски, є гіпоалергенною. Об'ємна довговолоса зачіска на найближчі 2-3 місяці вам гарантована. Потім слід пройти корекцію.

Інна: «Мені подобається нарощування з волоссям на стрічці. Мій майстер робить його всього за пару годин. Я вибираю собі пасма на тон-два відмінні від мого основного кольору. Так у мене виходить красивий перехід, зачіска виглядає природною».

Хвости шиньйони

Кінські хвости – класична зачіска доречна в будь-якій обстановці і при будь-якому іміджі. Щоб з свого короткого мишачого хвостика зробити копицю кінської гриви, прикріпіть накладної хвіст-шиньйон. Він зібраний маленьким еластичним гребенем-кріпленням або шпилькою. Кріпиться до власних пасмам, які попередньо збирають у хвіст, і туго зав'язується стрічкою для фіксації.

Ольга: «Я купила собі такий хвіст в магазині «Модіс». Тепер проблеми з ранкової укладанням відпали. Роблю довгий кінський хвіст в якості доповнення до офісного дрес-коду, виглядаю стильно і впевнено. Також люблю приробляти хвіст до вечірнього образу – виглядає ефектно і сексуально».

По якості всі види представлених волосся бувають штучними або натуральними. Штучні не піддаються фарбуванню, на дотик відрізняються від натуральних волосся, з часом втрачають привабливий зовнішній вигляд. Натуральні накладні пасма не відрізняються ні на дотик, ні на вигляд від основних волосся. По мірі забруднення їх потрібно мити, доглядати, при необхідності фарбувати. Натуральні накладні пасма істотно дорожче штучних видів.

Як прикріпити штучні і натуральні пасма волосся самостійно

Для домашнього кріплення накладних пасм, як для коротких, так і для довгого волосся використовуйте:

  • Гребінець;
  • Накладні пасма;
  • Затискачі.

Покрокова інструкція:

  1. Ретельно розчешіть свої локони.
  2. Відокремте одну пасмо трохи нижче лінії проділу, підніміть вгору і злегка убік. Зафіксуйте її зажимом. Так у вас створиться другий проділ.
  3. Накладну пасмо прикріпіть до лінії проділу.
  4. Зафіксовану пасмо розпустіть, прикрийте нею накладні локони.
  5. Точно так само поступите з іншими накладними пасмами.
  6. Пальцями рук перемішайте накладні волосся з вашими, щоб перехід між ними став плавним, непомітним.

Як правильно доглядати за накладними волоссям

Якщо ви зупинили вибір на накладних пасмах з натуральних волосся, то вам доведеться за ними доглядати, як за своїми власними. Так, розчісування натуральних накладних пасм слід проводити м'яким гребінцем, рухи виконувати знизу по напряму вгору. Рекомендується використовувати спрей для сухого волосся, полегшує розчісування.

Температура прасок, плойок при використанні для натуральних накладних пасм не повинна перевищувати 170 градусів. Не забувайте заздалегідь наносити засіб термозахисту.

По мірі забруднення проводите миття пасм. Перед миттям розчешіть їх, потім акуратно промийте шампунем для сухого і пошкодженого волосся. Не тріть один про одного пасма і не вичавлюйте, після миття злегка промокніть рушником. Сушити виріб правильно в горизонтальному положенні близько 9 годин.

Детальніше про догляд за накладними волоссям у поданому відео

ВСІ МОЇ ВОЛОССЯ НА ЗАКОЛКАХ - ЯК КРІПИТИ, ЯК НОСИТИ, ЯК ДОГЛЯДАТИ ❤

Красиві весільні зачіски з накладними пасмами на шпильках (фото)

Накладні пасма красиво вписуються не тільки в повсякденний, вечірній образ, але і гармонійно поєднуються з весільним стилем. Оригінальні вишукані весільні зачіски виходять з використанням накладних волосся. Навіть коротковолосые наречені зможуть блиснути складною укладанням з довгими локонами, кучерявим пучками, плетінням з кос. Пропонуємо вам підбірку красивих картинок для натхнення, серед них ви знайдете модні ідеї, незвичайні рішення для весільного образу.

Приблизна вартість накладних волосся по довжині і типу

Якщо ви зважилися купити накладні пасма, пропонуємо вам ознайомитися з приблизними цінами. Цифри в таблиці представлені тільки для ознайомлення і можуть бути недійсними на момент покупки. Точну вартість дізнавайтеся у постачальників або продавців.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!