Мигдальне масло для шкіри навколо очей - склад, корисні властивості

Деякі представниці прекрасної статі воліють для догляду за обличчям використовувати натуральні засоби. Дуже популярно мигдальне масло, його часто застосовують для зони навколо очей. Продукт багатий вітамінами і іншими цілющими речовинами. Він благотворно впливає на ніжні шкірні покриви.

Способи застосування масла

Засіб багате кальцієм, магнієм і іншими мікроелементами, вітамінами. Відмінно зволожує і живить шкіру, запобігає сухості. Продукт чудово підходить для догляду за шкірою повік.

Шкірні покриви тут дуже тонкі, практично не мають жирової і колагенової прошарку, тому швидко піддається віковим змінам. Допомагає масло від зморшок навколо очей, темних кіл, набряків. Перед використанням неодмінно потрібно переконатися у відсутності алергії, зробити тест на згині ліктя.

Найпростіший спосіб – додати кілька крапель засобу в нічний крем (без ланоліну і гліцерину), сироватку або інший косметичний продукт, які ви використовуєте для щоденного догляду. Перед сном нанесіть отриманий склад тонким шаром на попередньо очищену зону очей. Цей спосіб допоможе вам значно відстрочити появу ознак старіння, розгладжує мімічні зморшки. Існують і інші методи використання.

У чистому вигляді

Необов'язково додавати кудись продукт. Способи використання в чистому вигляді:

  1. Піпеткою нанесіть по парі крапель розігрітого масла на кожне нижнє повіку. Рухами розподіліть по масажних лініях.
  2. Просочіть мигдальним масляним екстрактом два ватних диска. Накладіть під очі. Через 25 хвилин зніміть компрес. Приберіть надлишки серветкою. Вмийтеся.

Для приготування масок

Ви зможете зробити дуже ефективні засоби для догляду за шкірою очей самостійно. Рецепти:

  1. Візьміть по половині чайної ложки масляного екстракту мигдалю та рідкого меду. Змішайте. Нанесіть масу на зону століття легкими рухами. Залиште на п'ять хвилин, потім вмивайтеся теплою водою. Раз в тиждень повторюйте процедуру. Це допоможе усунути перші ознаки старіння і сліди втоми.
  2. Збийте жовток 1 яйця. Введіть 5 крапель масляного екстракту мигдалю. Нанесіть склад на шкірні покриви. Через 20 хвилин вмийтеся прохолодною водою. Робіть маску раз на два тижні для зволоження, усунення сухості, харчування.
  3. Змішайте мигдальне та абрикосове масла для шкіри навколо очей в рівних кількостях. Нанесіть рівномірним шаром на область очей. Через чверть години приберіть надлишки м'якою серветкою. Вмийтеся. Повторюйте процедуру раз на тиждень. Ця маска живить і зволожує, допомагає продовжити молодість.

Відео

Секрети краси. Масло для догляду за шкірою навколо очей

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!