3 кращі форми брів для круглого обличчя

Основні завдання дівчат з такими зовнішніми даними – візуально витягнути особа по вертикалі, звузити по горизонталі, додати вигнутих ліній. Так воно буде здаватися менше по ширині і більш пропорційним. Використовуйте для корекції округлостей форму брів. М'які вигнуті лінії, високий звід і подовжені кінці зовні наблизять повне обличчя до овалу, погляд зроблять відкритим, додадуть щоки виразність.

Брови-чайки

Ця форма бровных дуг робить риси обличчя чіткішими, а за обрисами нагадує крила чайки під час польоту. Брова йде від перенісся зігнутої смугою, верхній кут якої закруглений. Після перелому лінія спрямована на носі, незначно прогинаючись до очниці.

Такі брови для повного особи можуть створити серйозний і навіть насуплений вигляд, тому слідкуйте за пропорціями.

Вигнуті

Піти від дугоподібних ліній, які підкреслюють округлість обличчя, допоможуть підняті брови з невеликим зламом. Він може бути м'яким або різким залежно від особливостей зовнішності і бажаного ефекту. Підняті дуги зроблять трохи вище лоба і приберуть акцент з круглих щік, а подовжений кінчик наблизить обриси особи до овальної форми.

З різким кутом

Щоб візуально витягнути контури особи по вертикалі, використовуйте лінії у вигляді високих дуг з гострим кутом. Для цього спочатку ведіть брову по прямій до природної вершині, а потім різко опустіть її вниз.

Висока арка освіжить погляд, а різкий вигин зробить особа віком.

З м'яким кутком

Така форма відрізняється плавним піком і плавним вигином. Бровная дуга може бути як високої, так і низької. Перший тип зробить кругле обличчя довгастим, а погляд трохи здивованим. Якщо така особливість вам не подобається, зупиніться на невисокому підйомі бровной дуги. Злам ближче до центру зробить очі більше, а якщо його зрушити до кінця лінії, погляд стане грайливим.

Висхідні брови

Ця форма брів для круглого типу обличчя створює ілюзію стрункого, витягнутого контуру. Розширте перенісся і ведіть пряму лінію природно до вигину. Плавно змалюйте верхній кут зламу. Зведіть до мінімуму товщину брови, опустіть лінію до скроні. Висхідні брови надають харизматичні риси, а погляд роблять переконливим.

Будьте обережні, занадто високий підйом дуги може надати неприродне здивування.

Відео

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!