Вправи для обличчя від носогубних складок - тренувальні комплекси

Фейсбілдінг – це комплекс вправ, спрямований на омолодження обличчя та підтягування його овалу. Приділяючи кожен день хоча б 10 хвилин на тренування, вам вдасться зменшити видимість мімічних зморшок або зовсім від них позбутися.

Гімнастика від носогубних складок Керол Мадджио

Цей простий, але ефективний комплекс допоможе прибрати складки в області носогубного трикутника. Сядьте прямо навпроти дзеркала, плечі відведіть назад, а обличчя вперед. Вправи виконують чистими руками, при цьому особа теж необхідно ретельно очистити від косметики. Використання омолоджуючого крему під час процедури підсилить ефект від гімнастики. Дотримуйтесь інструкції:

Крок

Опис

Кількість повторів

1

Зафіксуйте губи так, щоб вони закривали зуби, а форма була овальною, немов ви хочете сказати букву «Про». Подушечки вказівних пальців покладіть на куточки рота. Легким натисканням проведіть пальцями вгору і вниз уздовж зморшок.

Поки не відчуєте печіння.

2

Замініть тертя пальцями на пульсування (легкі поплескування).

30

Вправи Маргарити Левченко

Фейсліфтінг спрямований не тільки на омолодження шкіри за рахунок поліпшення кровообігу, але і на зміцнення м'язів особи. Кількість повторень можна збільшити до тих пір, поки не відчуєте легку втому. Техніка виконання:

Крок

Опис

Кількість повторів

1

Наберіть повітря за щоки і перекочуйте «повітряна куля» в різні боки 8 разів без зупинок.

4

2

Витягніть губи трубочкою, зробити ними кругові рухи в різні боки, по 4-8 разів.

1-2

3

Складіть губи трубочкою, наче хочете сказати букву «О», після відкрийте рот так, немов вимовляєте букву «А». Важливо, щоб в обох положеннях губи закривали зуби.

8-15

4

Наберіть повітря тільки губи, стисніть їх. Виконуйте перекатывающие руху в різні боки, по 4-8 разів.

1-2

5

По черзі вимовляйте звуки «У» та «Ікс», напружуючи м'язи шиї.

8-15

Комплекс Галини Дубініної

Гімнастика для носогубних складок повинна виконуватися з дотриманням всіх рекомендацій, інакше ефект може бути протилежним очікуваному. Не напружуйте інші м'язи обличчя і не жмурьте очі, щоб уникнути заломів і нових зморшок. Використовуйте дзеркало, щоб переконатися в правильності виконання вправ. Комплекс від Галини Дубініної:

Крок

Опис

Кількість повторів

1

Сформуйте губи літерою «О» так, щоб над верхньою губою не з'явилися зморшки. Зафіксуйте положення на кілька секунд розслабте м'язи.

8

2

Витягніть губи вперед як качечка, трохи відкривши рот. Затримайтеся в цьому положенні на декілька секунд, розслабтеся.

8

3

Широко посміхніться кілька разів, щоб відчути м'яз, що піднімає щоки. Можете торкатися до обличчя пальцями, щоб переконатися в своїх відчуттях.

3-5

4

Сформуйте губи літерою «О», зафіксуйте положення. Приподымайте щоки вгору, немов хочете посміхнутися, при цьому губи повинні зберігати овальну форму. У цій вправі працюють тільки м'язи щік.

8

Тренування Євгенії Баглик

Вправи для обличчя від носогубних складок бажано виконувати щоранку, щоб тонізувати м'язи. Через 2-3 тижні регулярних занять ви помітите як підтягнеться овал, а через 2-3 місяці зменшиться кількість зморшок, їх глибина. Додатковим бонусом стане здоровий колір обличчя, у багатьох жінок навіть з'являється рум'янець. Переконатися в позитивному результаті допоможе ваш власний щотижневий фотозвіт, який стане стимулом для подальших тренувань.

Крок

Опис

Кількість повторів

1

По черзі вимовляйте звуки: «а, о, у, е, и», не створюючи при цьому зморшки. Ця вправа зміцнює і тонізує круговий м'яз рота, здатне прибрати носогубні складки.

30

2

Наберіть повітря за праву щоку, потім за ліву. Повторюйте цю вправу і мімічні зморшки над верхньою губою стануть менш помітними.

30

3

Наберіть повітря за верхню губу, потім за нижню. Якщо ви робите все правильно, виникне легке печіння – ознаку посиленого кровообігу.

30

4

Максимально відкрийте рот, зафіксуйте положення на кілька секунд, швидко моргніть. Акуратно підніміть нижню щелепу, потім повторіть вправу. Не зупиняйтеся, навіть якщо відчуєте печіння.

30

Відео

Гімнастика особи. Вправи для омолодження особи. Фейсліфтінг.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!