Маска від прищів в домашніх умовах - ефективні рецепти. Домашні маски від прищів на обличчі

Виникнення вугрів і закупорених пір – проблема, яка стосується жінок і дівчат різного віку. Важко підібрати препарат, який позбавить від недосконалостей і не нанесе пошкоджень. Домашні масочку допоможуть боротися з висипаннями, запаленнями і характерним блиском.

Маски від прищів і чорних крапок в домашніх умовах

В аптеках та на магазинних прилавках знайдеться великий вибір масок, які покликані боротися з недосконалостями шкіри. Однак синтетичні речовини можуть замість користі принести шкоду. Набагато безпечніше застосовувати натуральні інгредієнти. Господарські дівчата отримають задоволення від приготування органічних масок будинку. Різноманітні рецепти полегшать правильний вибір самостійно виготовленого препарату.

Для проблемної шкіри

Допомагають в позбавленні від недосконалостей на проблемній шкірі наступні косметичні маски:

  • Дріжджова. Препарат виготовляється з 1 великий ложки сухих дріжджів, яєчного білка і 20 мл соку лимона. В маленькій кількості води розчиніть дріжджі порошок, введіть інші складові, ретельно змішайте. Наполягати ефективну маску потрібно 10 хвилин. Обробіть складом проблемну поверхню, змийте водою через чверть години.
  • Кефірна. Спосіб приготування домашнього засоби простий: з'єднайте в глибокій посуді кефір і сир з низьким показником жирності, взяті по 1 ст. л. розподіліть Суміш в області обличчя, щоб вона лежала рівномірно. Витримуйте одержаний препарат близько 20 хвилин. Для змивання скористайтесь контрастною температурою води.

Ніжні домашні маски від прищів

Суха чутлива шкіра припускає специфічний догляд. Вилікувати вугри на епітелії допоможуть ніжні і м'які масочку:

  • З хурми. Візьміть фрукт, приберіть з нього шкірку, м'якоть розімніть до стану пюре. Додайте в кашку жовток курячого яйця, молоко (20 мл), крем з поживними властивостями (50 г). Отриману масу викладіть на шкірні покриви обличчя після попереднього очищення. Протримавши 16-19 хв., вмийтеся звичайною водою.
  • Вилікувати запалення і вичистити чорні точки пір допоможе томат. Добре дозрілий помідор розімніть, щоб консистенція плодового пюре була однорідною, вмішайте в масу маленьку ложку соди. Препарат розподіліть по обличчю товстим шаром. Видаліть водою через 25-27 хв.

Ефективні маски від прищів в домашніх умовах для жирної та комбінованої шкіри

Шкірні покриви жирного та комбінованого типу найбільше схильні до виникнення висипань і закупорювання пір чорними крапками. Виправити ситуацію можуть органічні масочку:

  • Приготуйте склад з блакитної глини (30 г), соди (6 г), морської солі (5 г) і мінеральної води (18 мл). Спочатку змішайте всі сухі інгредієнти, потім додайте рідину. Консистенція готової косметики стане нагадувати густу сметану. Обробіть, злегка потерши, місця найбільшого скупчення забруднень. Змивають препарат, коли відчувають, що особа стягує.
  • Пропустіть через звичайну дрібну тертку моркву. Візьміть 1 ст. л. морквяного стружки, перемішайте з 30 г крохмалю, 1 розчавленим зубком часнику, збитим білком і лимонним соком (15 г). Нанесіть на обличчя, видалите через півгодини.

Протизапальні маски для особи в домашніх умовах

Зняти запальні процеси, що відбуваються в шкірі, допоможуть наступні рецепти масок:

  • Одну велику стиглу ягоду полуниці потовчіть, додайте до неї блакитну або зелену глину, розмішати у воді, і пару крапель кедрової олії. Склад залиште на шкірі до підсихання глиняної основи, вмивайтеся водою.
  • Візьміть ½ частину банана і полкиви. Фрукти розімніть до пюре, влити невелику кількість натурального йогурту, перемішайте до однорідної маси. На обличчі маску слід залишити на чверть години, потім змити прохолодною водою температури.

Як зробити маску від прищів в домашніх умовах

Рецепти антиугревых масок для обличчя не припускають складного процесу приготування. Зробити їх може кожна дівчина, озброївшись необхідними продуктами. Змішавши зазначені в інструкції інгредієнти, ви отримаєте ефективний засіб, яке вирішить проблему вугрової висипки і наситить вітамінами, надають сприятливий вплив.

Медова

Якщо у вас суха шкіра, її стан поліпшить медова маска для обличчя від прищів з аспірином. Виготовити її просто: візьміть 3 таблетки і потовчіть. Капніть до неї невелику кількість масляного екстракту чайного дерева, додайте 5 г масла оливи, 25 г меду. Інгредієнти перетворіть в однорідну кашку змішуванням. Наносити засіб потрібно масажними рухами на шкіру, попередньо розпарити і очистивши її. Змивати маску належить негарячій водою після її підсихання. Завершіть процедуру протиранням особи зеленим чаєм з додаванням лимона.

Якщо на шкірних покривах міститься багато прищів, медово-аспіріновий препарат краще наносити акуратно, не масажуючи, на проблемні ділянки. Такий засіб підходить і для точкового використання. Намажте трохи на місце висипання, через кілька годин після висихання змийте. Можете використовувати препарат на ніч. Якщо ви відчули печіння під час процедури, видаліть маску як можна швидше.

Огіркова маска для обличчя від прищів

Маска проти прищів в домашніх умовах може представляти себе суміш огірка з курячим яйцем. Засіб підійде для ліквідації більшості проблем жирної шкіри. Як зробити:

1. Приготування потрібно почати з віджимання огіркового соку. Візьміть овоч, натріть його на тертці з дрібними отворами, отриману субстанцію покладіть в марлю, видавіть рідина.

2. Готувати засіб слід з 2 ст. ложок соку.

3. В окремій ємності збийте яєчний білок, відокремлений попередньо від жовтка.

4. Додайте яйце в огірковий сік, перемішайте.

5. Особа звільніть від забруднень і макіяжу. Наносити препарат на обличчя, витримайте близько 20 хвилин, змийте прохолодною водою температури.

6. Якщо хочете домогтися більшого ефекту, для вмивання скористайтесь мінеральною негазованою водою.

З вівсянки і меленого гороху

Маска з вівсянки від прищів підійде для чищення ніжною юної шкіри у підлітків і у людей з високою чутливістю в цій області. Домашній препарат м'яко подсушит прищики, допоможе звузити пори, володіє протизапальним ефектом:

  • Готують засіб, змішавши однакову кількість геркулеса, меду, соку алое і йодованої солі.
  • Накладають маску на обличчя на 15 хвилин, потім змивають теплою водою.

Маска від прищів в домашніх умовах з меленим горохом допоможе позбутися від вугрової висипки характеру. Готувати її слід, взявши борошно з гороху.

1. Гороховий компонент беріть в кількості 2 ст. л.

2. Висипте порошок в глибоку ємність, змішайте з 2 жовтками яєць, збитими в піну попередньо.

3. Додайте до отриманої субстанції 25 г меду, кілька крапель масляного екстракту чайного дерева.

4. Всі складові потрібно добре перемішати.

5. Масу розподіліть по поверхні особи.

6. Потім мити від складу шкіру обличчя потрібно водою, по температурі відповідної кімнатним умовам – приблизно через 15 хвилин після нанесення.

Маска з бодяги від прищів

Прибрати прищі, сліди від них і чорні точки за кілька застосувань можна за допомогою маски з бодяги – порошку, одержуваного з морських водоростей. Рецепт, як зробити домашній косметичний продукт, дуже простий:

1. Змішайте 10 г основної речовини з 20 г білої глини і 50 мл води.

2. Накладати органічний препарат потрібно безпосередньо на область прояви проблем.

3. Тримати маску потрібно близько 20 хвилин.

4. Щоб зняти склад, скористайтесь спочатку вологими серветками, потім вмивайтеся негарячій водою, зволожте шкіру кремом.

Содова

Цікава маска від прищів в домашніх умовах вийде з пінки для гоління, взятої у кількості 20 г, 12 г соди і 1 ч. л. перекису водню. Зазначені компоненти потрібно з'єднати. Перед початком процедури рекомендується розпарити лоб і інші частини особи, провести їх очищення. Після накладення маски почекайте близько півгодини, потім змити. Засіб здатна загоювати запалення, лікувати вугри. Препарат рекомендується використовувати, щоб позбутися від чорних крапок.

Дізнайтеся більше рецептів,як зробити маску від чорних крапок.

Відео: догляд за особою в домашніх умовах

Маски від прищів в домашніх умовах. ТОП-7 рецептів!

Відгуки

Альбіна, 25 роківВід природи моя шкіра схильна до жирності і вугрів. Перепробувала безліч косметичних препаратів, щоб позбутися від них. Реальну допомогу надали маски для обличчя від прищів в домашніх умовах з блакитної глини. Личко стало рівним і матовим.
Марина, 19 роківМені сподобалося накладати на обличчя кошти з медом. Цей компонент благотворно впливає на особу, надаючи їй м'якість і красивий колір. Від прищиків медові маски допомагають добре. Результат видно вже через 3-5 застосувань. Процедура приємна, не викликає сухості і роздратування.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!