Воскові смужки для особи - швидке видалення волосся

Одного разу в думках кожної доглядає за собою дівчини з'являється рішення позбавитися від ненависних жіночих вусиків або інших зайвих волосинок на обличчі. Якщо після консультації з лікарем встановлено, що такий дефект викликаний не збоєм в роботі організму, а природними віковими змінами, то саме час дізнатися, як прибрати ці непотрібні волосся.

Що таке воскові смужки для депіляції

Такий косметичний продукт – нове слово у видаленні небажаних волосків з шкірного покриву. Воскові смужки для депіляції особи являють собою два невеликих поздовжніх шматочки паперу (приблизно за розміром вусиків), між якими є тонкий прошарок воску. У комплекті з ними йдуть просочені маслом серветки для видалення залишків після цієї процедури. Використання таких смужок для особистого догляду дозволяє дівчатам замінити походи до майстра і результативно прибрати волосся з обличчя в домашній обстановці.

Як вибрати

Смужки для видалення волосся над губою призначені діяти на найвиднішої частини, тому до їх вибору треба поставитися з усією серйозністю. Обов'язково при покупці зверніть увагу на ці моменти:

  • на упаковці повинно бути вказано, що смужки призначені для особи;
  • входять до їх складу натуральні інгредієнти: бджолиний віск, рослинні екстракти, і використовуються спеціальні компоненти, здатні далі уповільнити зростання волосинок;
  • чи підійдуть вони за розміром для депіляції проблемних ділянок на обличчі;
  • додаються чи серветки для видалення залишків воску.

Які смужки для депіляції краще

Щоб вибрати правильні воскові смужки для вашого обличчя, ознайомтеся з приблизною характеристикою такої продукції, що випускається різними виробниками. Купивши новий для себе продукт, перед застосуванням обов'язково на невеликій ділянці шкіри на обличчі зробіть тест на чутливість. Якщо через добу не з'явилося подразнення, то можете сміливо використовувати воскові смужки за призначенням.

Назва торгової марки

Короткий опис, переваги і недоліки продукту

Veet

Можна підібрати смужки по типу шкіри, склад включає натуральні інгредієнти. Популярний бренд, але продукт коштує дорожче, ніж у інших виробників.

Byly

Підходять для дівчат, яким подобається воскові смужки з різними запахами. Набір включає перед - і послеэпиляционные серветки. Середня ціна на виріб.

Shary

Містить рослинні екстракти, демократична ціна, але менш ефективні для коротких волосків.

Deep depil

Відрізняються низькою ціною, але, згідно відгуків, не забезпечують хороше видалення відразу всіх волосся.

Markell

Недорога серія, але це зроблено за рахунок відсутності серветок для зняття воску.

Avon

Економічні воскові смужки: їх можна розрізати по потрібного розміру, невелика ціна. Добре видаляють волоски, але для догляду після депіляції в набір вкладено лише 2 серветки з маслом.

Оriflame

До складу входять натуральні інгредієнти, приємний запах, але ці серветки не призначені безпосередньо для шкіри обличчя. Ціна вище, ніж у багатьох аналогічних продуктів.

Acorelle

100% натуральний склад з соком алое і олією солодкого мигдалю. Цей продукт підійде для сухої і чутливої шкіри, але за нього доведеться дорожче заплатити.

Beauty image

Восковий складу з натуральними інгредієнтами, м'яку дію. Продукт із середнього цінового сегмента.

Cliven

Набір включає 24 смужки для депіляції і 2 добре просочені маслом серветки для зняття залишків воску. Середня ціна упаковки, але в перерахунку на одну смужку – це недорогий продукт.

Як прибрати волосся над верхньою губою

Для хорошого результату такої домашньої процедури важливо не тільки вибрати відповідні воскові смужки для депіляції, але і виконувати цю процедуру за всіма правилами:

  • Перша умова – робити процедуру ввечері після того, як змили макіяж. На добре очищену шкіру зменшується ризик виникнення подразнення, а на ранок шкіра заспокоїться і піде почервоніння.
  • Область шкіри, де потрібно провести депіляцію, протерти спиртом або перекисом водню для дезінфекції, а потім припудрити дитячою присипкою або тальком.

Коли підготовка завершена, потрібно узяти смужку потрібного розміру (розрізати, якщо потрібно) і розігріти віск, потерши між долонями. Добру пластичність набуває склад для депіляції, якщо паперова стрічка з ним кілька секунд полежить на теплої батареї. Далі потрібно:

  1. Розклеїти смужку, розділивши папірці (одну половинку можна скласти навпіл, заклеївши всередині віск – так її зберігають навіть до наступної депіляції).
  2. Приклеїти віск на зону, де потрібно прибрати волосся, строго у напрямку їх росту.
  3. Притримуючи шкіру пальцем, зняти смужку проти росту волосся різким рухом.

Якщо з першого разу всі волоски не выдернулись, то віск використовують повторно в тій же послідовності. Не наклеюйте смужку на одну і ту ж область більше 3 разів, щоб не травмувати шкіру. Залишилися волоски краще видерти пінцетом і потрібно звернути увагу на сам продукт: можливо, він вам не підходить. Використаний шматочок потрібно викинути і з допомогою спеціальних серветок або спонжа, просоченого дитячим або оливковою олією, прибрати віск з шкіри після депіляції. На завершення дезінфікувати шкіру антисептиком і нанесіть товстим шаром крем із заспокійливим ефектом.

Дізнайтеся, як правильно застосовувати віск для депіляції.

Відео: як правильно користуватися восковими смужками

Тільки для дівчат! / Епіляція на обличчі / Видалення жіночих вусиків II AlbiBlog

Відгуки

Ірина, 25 років:Воскові смужки для особи – найкращий спосіб боротьби з вусиками. З такими смужками все просто і швидко: приклеїла, смикнула і забула про вусики на кілька тижнів. Дуже корисне застосування воску! Нещодавно про схожий продукт почитала – парафін. Він для теплих масок використовується, теж треба буде спробувати.
Світлана, 37років:Везе ж чоловікам, не заморочуються: хочуть, голяться, а хочуть, ходять з рослинністю на обличчі. Мене ж, як темноволосу дівчину, вусики вже так дістали – сил немає! Видаляла і пінцетом, і гарячим воском, і шугарингом... Зараз зупинилася на воскових смужках, але подумую про епіляції: набридло кожні 2 тижні себе мучити.
Тетяна, 27лет:Пару років тому мені знайома порадила використовувати віск для видалення волосся на обличчі. Я спочатку ходила до фахівця на процедуру, а потім вирішила заощадити час (та й гроші теж) і купила смужки з холодним воском. У перший раз робити було трохи страшно, але я слідувала по інструкції, і у мене все відмінно вийшло!
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!