Elos-омолодження - особи, фото до і після процедури. Протипоказання до елос-омолодження

Вже більше 15 років жінки і чоловіки мають можливість випробувати на собі всі принади косметологічних технологій вищого рівня. Ізраїльські медики винайшли унікальну методику, спрямовану на природну регенерацію шкіри. Елос омолодження повертає шкірі свіжість і молодість, допомагає позбутися рубців, шрамів, зморшок. Процедура надає мінімальний вплив на навколишні тканини і практично не має побічних ефектів.

Що таке методика ELOS-омолодження

Омолодження за методом Elos можливо завдяки апарату, який одночасно виробляє два різних види енергії – світловий потік і електричний струм. Система генерує світлові імпульси, тим самим створюючи різницю температур між ділянкою, який обробляється, і оточуючими тканинами. Енергія світла при цьому перетворюється в тепло, що веде до підвищення температурних значень модифікованих тканинах. Таке явище змінює електропровідність тканин і змушує їх з часом виробляти більше еластичних волокон.

Цей апаратний метод косметології вибірково діє на пошкоджені клітини шкіри, руйнуючи їх структуру. Особливості Елос омолодження – проникнення лікувальної енергії в глибокі шари дерми. Запускається освіта еластину і колагену. Ці речовини білкової природи відповідають за підтягнутість, пружність шкіри. Обробка апаратом Елос дає відчутний результат через 4-5 тижнів, перші зміни будуть видні через 4 дні. Лазерне омолодження обличчя – це дещо інша процедура, її не слід ототожнювати з Элосом, який більш безпечний.

Показання до процедури

Ліфтинг і усунення зовнішніх дефектів здійснюється на різних зонах: куточках очей, століттях, носогубному трикутнику, шиї, декольте. Фахівці рекомендують вдаватися до Елос омолодження після 30-35 років для профілактики появи зморшок. У більш зрілому віці така пластика теж ефективна. Безопераційна підтяжка обличчя і коректування проблемних зон показана в таких випадках:

  • вікове старіння;
  • глибокі зморшки;
  • складки в будь-якій частині тіла;
  • пігментні плями;
  • зміни овалу обличчя;
  • нездоровий колір шкіри;
  • сліди від вугрів;
  • шрами, рубцева тканина;
  • розацеа;
  • розширені пори;
  • кератоз;
  • яскрава судинна сітка;
  • розтяжки.

Чи потрібна попередня підготовка

Щоб система омолодження була максимально ефективною, необхідно дотримуватися кількох правил:

  1. За 2 тижні до процедури забороняється робити будь-які ін'єкції.
  2. За 2-3 тижні до Елос омолодження можна відвідувати солярій, приймати сонячні ванни.
  3. За 3-4 дні до процедури не рекомендується робити пілінг, маски, розпарювати шкіру.
  4. У день омолодження шкіри не користуйтеся косметикою, парфумами.

Як проходить Елос-процедура

Тривалість першого сеансу складає 45-60 хвилин. Якщо є серйозні дефекти, омолодження шкіри обличчя займає в два рази більше часу – до 2 годин. Щадна Процедура: фахівці дають 97% гарантії, що пацієнт не отримає опік. Дія апарату практично безболісно. Тільки при видаленні судинної сітки та обробці крил носа може виникнути незначний дискомфорт, який не вимагає введення анестезуючих препаратів. Стандартні відчуття під час Елос омолодження – тепло і легке поколювання шкіри.

Безопераційна підтяжка особи відбувається наступним чином. Перед процедурою шкіру очищають, наносять охолоджуючий гель, наприклад, з екстрактом алое віра. Він глибоко зволожує шари дерми, вирівнює її колір. На очі необхідно надіти захисні окуляри. Далі фахівець обробляє шкіру апаратом Елос, на якому встановлена насадка для вирішення конкретно вашої проблеми. Насадка оснащена фільтрами, приглушающими спалаху. Після процедури омолодження близько півгодини ви можете спостерігати почервоніння, припухлість шкіри це нормальне явище.

Скільки процедур потрібно для досягнення ефекту

Елос омолодження вимагає проведення 4-6 сеансів з періодичністю раз в 3-4 тижні. Якщо ви хочете боротися проти зморшок, знадобиться мінімальна кількість процедур, видалення рубців і шрамів вимагатиме великих зусиль. Результати з'являються не відразу:

  • Зони з судинною сіткою, пігментними плямами темніють через 2-3 дні. Деколи цей процес супроводжується утворенням кірки, яка згодом відпадає.
  • Шкіра набуває світлий відтінок через три дні. Разом з цим починає з'являтися ефект ліфтингу. Якщо пігментні плями є, вони ще видно.
  • Через 2-4 тижні після першого сеансу Елос омолодження темні ділянки практично порівнюються з тоном шкіри, а через 8-10 тижнів зникають. Судинна сітка блідне.
  • Для порівняння: омолодження лазером обіцяє результат через 1-2 тижні, але процедура дає чимало побічних ефектів і вимагає більше часу на реабілітацію.

Як доглядати за шкірою особи після терапії

В домашніх умовах треба дбайливо ставитися до своєї шкіри після Елос-омолодження. Правила:

  1. Три дні не можна розігрівати епідерміс. Під забороною – прийом гарячої ванни, душа, відвідування солярію, лазні, активні фізичні навантаження.
  2. Чотири дні не можна обробляти шкіру хімічними засобами і чинити на неї механічний вплив.
  3. Два тижні після процедури омолодження забороняється приймати сонячні ванни, ставити уколи в очищеній області.
  4. Протягом місяця перед виходом на вулицю треба наносити на шкіру сонцезахисний крем з фільтром мінімум в 30 одиниць.

Чи є протипоказання і побічні ефекти

Процедуру Елос-омолодження не можна робити таким категоріям населення:

  • людям з алергією на сонце;
  • жінкам в положенні;
  • пацієнтами з утвореннями добро - і злоякісного характеру;
  • сильно засмаглим людям (це може спровокувати виникнення опіків);
  • чоловікам і жінкам, які приймали вітамін А в останні півроку;
  • пацієнтам з патологіями шкіри, герпес в гострій формі, СНІД, ВІЛ;
  • людям, які приймають антибіотики, які підвищують чутливість шкіри до променів сонця;
  • пацієнтам з кардіостимулятором;
  • людям з інсулінозалежною формою цукрового діабету.

У будь-якому випадку кожному бажаючому пройти Елос-омолодження слід відвідати дерматолога і дізнатися його думку. Перед процедурою необхідно провести міні-тест на чутливість шкіри до такого роду енергії. Цим ви уникнете виникнення опіків. Побічні ефекти – дуже рідкісне явище. Часто утворюються набряки і почервоніння, які максимум через добу проходять. Другий момент – потемніння дефектних ділянок, оскільки їх обробка інтенсивніша.

Фото до і після процедури

На фотографіях показано остаточний результат процедури Елос-омолодження. Ви побачите, що шкіра стала на кілька тонів світліше. Розгладилися «гусячі лапки» навколо очей, підтягнулося верхню повіку, овал обличчя, пішли пігментні плями. Результат (візуально) – мінус 10 років. Приємні мінімальний період реабілітації, підвищення самооцінки і успішність в усіх сферах. Впевнений у собі чоловік, зовнішність якого важлива для кар'єри, оцінить результати процедури позитивно.

Відгуки про результати

Вероніка, 38 роківЕфект не такий, щоб сказати «вау» і відмовитися від інших способів корекції зовнішності. Я пройшла 2 сеансу Елос-омолодження, шкіра дійсно посвітлішала, пори звузилися. До цього я особливих проблем із зовнішністю не мала, хотіла тільки трохи розгладити шкіру, вирівняти тон. Цього домоглася. Не впевнена, що процедура дасть щось більше.
Дарина, 42 рокиНічого поганого про процедуру Елос-омолодження сказати не можу, але й нічого хорошого теж. Результату взагалі немає. Яка шкіра була, така і залишилася. Я чула, що у кого-то взагалі обличчя вкрилося пухирями, мене ця доля минула. Шкода викинутих грошей, їх можна було витратити на більш ефективну процедуру, наприклад, вколоти гіалуронову кислоту.
Василина, 45 роківЕлос-ліфтинг – це клас! Під час процедури ні болю, ні дискомфорту – легке поколювання шкіри, швидше приємне. Спочатку ефекту не було видно. Через чотири дні чоловік помітив зміни. Вони є: шкіра стала щільніше, зникли зморшки навколо очей, вирівнявся тон. Я дуже задоволена, хочу пройти ще одну процедуру, але косметолог каже, що поки рано, шкірі треба відновитися.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!