Застосування Солкосерилу від зморшок

Використання лікарських засобів в косметичних цілях практикується давно і вельми успішно. Багато жінок у пошуках «ліки краси» проходять хворобливі дорогі процедури, такі як ін'єкції ботокса. Крім радикальних заходів існує препарат Солкосерил від зморшок. Допоможе ліки від постакне і інших ушкоджень шкіри. Солкосерил для особи застосовується і як самостійний засіб, і в складі масок. Пряме призначення його – ранозагоювальний. Корисні речовини «Солкосерил», спрямовані на регенерацію клітин, що виділяються з крові новонароджених телят.

Інструкція із застосування Солкосерилу від зморшок

Виробляються препарати «Солкосерил» в ампулах для ін'єкцій, у вигляді гелю або мазі для місцевого застосування. Є форми дентальної пасти, желе і таблеток. Перед використанням важливо ознайомитися з анотацією, провести тест вивчити алергічну реакцію). За типом шкіри обличчя використовують мазь (для сухої) або гель для жирної). До складу «Солкосерил» не входять антибактеріальні речовини. Потрібно додатково очищати шкіру іншими засобами. Показання до застосування:

  • зниження тонусу шкіри;
  • мімічні та глибокі зморшки;
  • запалення, вугри, висипання;
  • тьмяний колір обличчя.

Склад

Лікарська форма

Гель

Мазь

Активна речовина

Депротеїнізований диализат з крові здорових молочних телят

Допоміжна речовина

Вода

Кармеллоза натрію (лубрикант)

Цетиловий спирт (загусник, зволоження)

Кальцію лактат пентагідрат (вологоутримуючий агент)

Холестерол (емульгатор)

Вазелін білий (зволоження, захист)

Консерванти

Метилпарагідроксибензоат (Е218) Пропілпарагідроксибензоат (Е216)

Використання «Солкосерил» в косметології для обличчя

Сучасна медицина має широкий вибір засобів для омолодження. Діє на клітинному рівні «Солкосерил» володіє схожим ефектом з уколами гіалуронової кислоти. Речовина відновлює пошкодження, надає еластичність, сприяє оновленню і вирівнює текстуру шкіри. Ці властивості дозволяють застосовувати «Солкосерил» як професійний засіб від зморшок. Лікувальна дія препарату:

  • покращує проникнення в клітини кисню, поживних речовин при їх дефіциті;
  • посилює кровообіг у верхніх шарах шкіри;
  • відновлює епідерміс;
  • активізує синтезування колагену;
  • сприяє росту нових клітин, кровоносних судин.

Основним способом використання в косметичних процедурах стала маска із Солкосерилом проти зморшок: її наносять 2-3 рази в тиждень. Застосовують її на очищену, бажано розпарену шкіру обличчя шаром в 1 мм, залишають на годину. До складу маски може входити мазь, гель або ампульний розчин «Солкосерил», вітаміни А і Е, ефірні олії, сік алое. Після місячного курсу таких процедур зникають запалення, нерівності. Шкіра виглядає більш молодою, пружною, зморшки розгладжуються. При індивідуальному підборі препарату враховують плюси і мінуси медикаментозних форм.

«Солкосериловой» мазі

Корисний для сухого, втомленої шкіри обличчя «Солкосерил» у вигляді мазі. Відмінно зволожує і захищає шкіру, повертає відчуття комфорту, поліпшує постачання клітин киснем. Мазь застосовують одночасно з «Димексидом». Це необхідно для максимального результату. Засіб «Димексид» полегшує процес всмоктування діючих компонентів, забезпечуючи живлення тканин зсередини, володіє антисептичною властивістю. Рецепт такої маски дуже простий:

  • 5 мл «Димексиду» розбавити 50 мл чистої води;
  • розчином кілька разів поспіль протерти шкіру особи;
  • після процедури нанести «Солкосериловую» мазь рівним шаром товщиною близько 1 мм;
  • через годину змити маску водою;
  • не забороняється наносити засіб на ніч, але при цьому потрібно змащувати обличчя тонким шаром.

Гелю

«Солкосерил» гель володіє легкою консистенцією, не забиває пори, незамінний для жирної шкіри, підсушує її. Склад прибирає запалення, нормалізує харчування клітин, попереджає старіння. Використовувати гель потрібно так само, як і мазь, або наносити локально на необхідні ділянки шкіри. Після закінчення часу (1 год) гелева маска змивається водою. На обличчя наноситься зволожуючий крем.

В ампулах для ін'єкцій

Лікарські ампули «Солкосерил» призначені для внутрішньовенного або внутрішньом'язового введення при серйозних захворюваннях, але рідким розчином також можна обробляти шкіру особи або включати до складу живильних масок. Це відмінний активатор обміну речовин у тканинах. Препарат діє подібно гелю, але не містить в'язких компонентів, не надає відчуття «маски», не розтікається.

Аналог

«Солкосерил» володіє своєрідним запахом, тому, якщо його застосування викликає неприємні відчуття, або алергічну реакцію на складові, варто скористатися одним з аналогів засоби:

  1. Препаратів типу «Актовегіну» притаманні ідентичні склад і дію на шкіру. Характерного запаху вони не мають.
  2. Мазь «Левоміколь» разом з регенеруючою надасть протимікробну дію, так як містить антибіотик.
  3. Кошти на основі вітаміну А – «Радевит» і «Ретисол» – отримують відмінні відгуки косметологів при боротьбі зі зморшками.

Протипоказання

Під час застосування препаратів Солкосерилу від зморшок можлива поява побічних ефектів, таких як печіння, почервоніння або набряк. Це значить, потрібно припинити використання засобу. Вагітність, лактація, дитячий і підлітковий вік не є строгим протипоказанням. Застосування небажано, але допускається за рекомендацією лікаря. Не рекомендується наносити «Солкосерил» занадто часто і у великих кількостях.

Відео про кремі «Солкосерил»

Солкосерил від ЗМОРШОК і омолодження ОСОБИ

Відгуки про аптечному засіб від зморшок

Катерина, 43 рокиЯ стежу за собою і виглядаю молодше своїх років. Для підтримки шкіри в тонусі часто використовую аптечні мазі від зморшок, останнім часом віддаю перевагу «Солкосерилу». Коли з'являються запалення, наношу разом з «Димексидом», іноді без нього. Я пробувала і салонні процедури, але різниці, крім вартості, не побачила.
Марія, 35 роківУ мене комбінована шкіра, схильна до вугрової висипки. Гель «Солкосерил» мені порадили в аптеці, приємно здивована тим, що він ще позбавляє від зморшок. Застосовувала близько трьох тижнів, обличчя стало більш «свіжим», мімічні зморшки розгладилися, зникли вугри. Я дуже задоволена придбанням!
Олена, 39 роківПрочитала в медичному журналі, що солкосериловые маски сприяють омолодженню і відновленню епідермісу. Я не люблю кремоподібні кошти відчувати на шкірі, тому купила «Солкосерил» в ампулах і просто завдавала розчин на обличчя, змішуючи його з вітамінами. Результат порадував. Такий гладкою і чистою моя шкіра ніколи не була!
Ніна, 64 рокиПро засіб «Солкосерил» я знала багато років, завжди в домашній аптечці. Невістка розповіла, що використовує його як крем від зморшок, ось я і вирішила спробувати. Нанесла на ніч, а на ранок помітила позитивний результат – шкіра стала більш пружна, зволожена. Користуюся ним вже півроку, з перервами. Зморшки помітно зменшилися, всім раджу.

Фото до і після

Вже при першому застосуванні препарату починається процес відновлення эпидермического шару. Підвищується еластичність, зникають ознаки втоми на обличчі. Після кількох процедур досягається ефект омолодження – дрібні зморшки зникають, а глибокі стають менш помітними. Контури особи набувають чітких обрисів, шкіра виглядає здоровою, молодою і не потребує косметики.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!