Бананова маска для обличчя від зморшок

Старіння підкрадається непомітно. Несподівано жінка помічає, як обличчя вкривається зморшками, епідерміс втрачає свої життєві сили, стає млявою, в'ялою. У паніці скуповуються всілякі косметичні засоби. Між тим, такий народний засіб, як маска з банана для обличчя від зморшок з легкістю замінює навіть самий розрекламований крем. Допомога для в'янучої шкіри знаходиться на відстані витягнутої руки, на фруктової полиці.

Омолоджуючі бананові маски для обличчя

Регулярне використання масок з банана сприяє глибокому ліфтинг-ефекту, надає шкірі особливу м'якість, робить її бархатистою, ніжною. За типом і станом епідермісу визначають, які ще інгредієнти додати в домашні маски від зморшок. Це можуть бути різні косметичні масла, йогурт, яєчний жовток, білок та ін. Основний принцип виготовлення полягає в подрібненні всіх складових і їх змішуванні. Розминати зручніше ложкою до пюреобразного стану.

Після 50 років

Для жінок старшого віку щоденний догляд має свої нюанси. Першочерговим завданням є відновлення життєвого тонусу. Для цього в маску з банана додаються компоненти, які збільшують ефект від мікроелементів у м'якоті фрукта. Другий завданням можна назвати вирівнювання кольору обличчя, позбавлення від пігментних плям, його відбілювання.

З медом для зрілої шкіри:

  1. М'якоть половинки банана, по 1 ч. л меду і сметани, жовток.
  2. Мед (рідкий) розтирається з жовтком, додається сметана і бананову м'якоть, подрібнена ложкою.
  3. Акуратно намажте особу складом, потримайте 20 хвилин.
  4. Вмийтеся і намажьтесь своїм звичайним кремом.

З яблуком від пігментації:

  1. Банан і яблуко подрібніть до пюреобразного стану. Змішайте ці інгредієнти 1 до 1.
  2. Окремо змішайте по 1 ч. л масел, соняшникової та оливкової. Додайте суміш до фруктового пюре.
  3. Перед самим нанесенням влийте до складу розтертий жовток.

Для сухої шкіри

Будь епідерміс має потребу в харчуванні й зволоженні. Для сухої шкіри це основа догляду. Склад маски повинен м'яко відлущує ороговілі осередку епідермісу і сприяти поліпшенню водного балансу. Завдяки ідеально підібраним компонентам, шкіра обличчя набуває гладкість, колір стає рівним і ніжним, зникають локальні почервоніння і роздратування.

З крохмалем:

  1. Змішайте бананову м'якоть, персикове масло (1 ч. л), крохмаль (2 ст. л), яєчний жовток.
  2. Намажте складом особа, почекайте 10 хвилин.
  3. Вмийтеся і використовуйте живильний крем.
  4. Курс – не менше 10 щоденних процедур.

Маска від «гусячих лапок» навколо очей:

  1. Змішайте банан, жовток, рисові борошно (2 ст. л) і масло (1 ст л).
  2. Акуратно, не розтягуючи повіки, нанесіть маску.
  3. Змийте склад через 25 хвилин.
  4. Курс – щодня.

Підтягуючі

Завданням таких масок є відновлення природної еластичності шкіри. Компоненти стимулюють вироблення колагену, як наслідок –відновлюється тургор шкіри, підтягується овал обличчя, вирівнюються заломи, зникають дрібні зморшки. Для пружності шкіри бананові маски – відмінне рішення. Ефект помітний після першої процедури, однак, щоб закріпити результат необхідна їх регулярність.

Білкова:

  1. Розімніть м'якоть фрукта з яєчним білком.
  2. 1 ст. л сиру жирністю 9% додайте в суміш і розітріть до однорідної консистенції.
  3. Намажте складом обличчя, потримайте 15 хвилин.
  4. Вмийтеся і скористайтеся живильним кремом.

Заспокійливі

Найчастіше чутливістю славиться суха шкіра, але й інші типи епідермісу можуть бути схильні до цієї проблеми. Особа потребує дбайливого ставлення. Завдання домашньої маски заспокоїти локальні вогнища роздратування, зняти почервоніння в максимально короткий термін. У цьому випадку банановий складу незамінний. Для більшого ефекту до нього додають крохмалевмісні інгредієнти.

З вітаміном Е:

  1. М'якоть половини фрукта і вміст 1 капсули вітаміну Е змішайте в скляній мисці.
  2. Намажте складом обличчя на 10 хвилин.
  3. Вмийтеся приводом кімнатної температури.

З вареною картоплею:

  1. Банан і варену картоплину розім'яти.
  2. Додати білок.
  3. Час впливу: 15 хвилин.
  4. Змити теплим молоком, розведеним водою.

Тонізуючі

Погана екологія, постійні стреси насамперед впливають на стан особи. Шкіра виглядає нездоровим, сіркою, втомленою. В такому випадку, додаткове насичення епідермісу вітамінами просто необхідно. Ретельно підібраний склад маски стимулює роботу кровоносних судин. Як наслідок, обличчя виглядає свіжим.

З лимоном:

  1. Візьміть м'якоть банана і розімніть ложкою до однорідної кашки, додайте 50 г йогурту і 0,5 ч. л соку лимона. Ретельно перемішайте.
  2. Намажте складом особа, почекайте 25 хвилин. Вмивайтеся водою, чергуючи її температуру.
  3. Курс – 10 днів з періодичністю через день.

З авокадо:

  1. М'якоть 1 банана і половини авокадо розімніть ложкою до однорідної кашки.
  2. Додайте вершки (2 ст. л), перемішайте.
  3. Наносити маску слід по масажних лініях м'якими рухами. Тримати 15 хвилин.
  4. Вмийтеся мінералкою без газу.
  5. Курс – 10 днів.

Відео: як прибрати зморшки на обличчі в домашніх умовах за допомогою маски з бананом

Не у всіх є можливість користуватися дорогими салонними послугами. Як позбутися від зморшок в домашніх умовах? Маски з банана сприяють розгладженню заломів, відмінно зволожують, живлять, зволожують шкіру. Це швидкий засіб від зморшок, в яке можна додавати інгредієнти, необхідні того чи іншого типу шкіри: комбінованому, жирного або сухому. Якщо епідерміс не має виражених проблем, маска з м'якоті банана для обличчя від зморшок підійде в якості профілактики.

З білком

Догляд за Шкірою Особи Ютубі Відео - Маска для Обличчя з Банана, Яєчного білка, Лимона

З маслом

№9 Banana&Oil Face Mask. Маска живильна Банан і Масло

З банана, сметани і меду

Омолоджуюча, відбілююча, живильна маска для шкіри обличчя з бананом, сметаною і медом

Відгуки

Аліна, 28 роківУ 26 років з'явилися перші ознаки старіння – мімічні зморшки. В інтернеті знайшла цікавий рецепт, як розгладити зморшки: це корисна маска від мімічних зморшок з жовтком і бананом. Шкіра помітно пом'якшується, глибокі заломи розгладжуються. Супер засіб від гусячих лапок! Коли знімете маску з вічко, рекомендую добре зволожувати шкіру повік. Так, ефект тримається довше.
Тетяна, 35 роківОбожнюю бананові маски! Для моєї сухої шкіри вони як манна небесна. Після застосування особа має здоровий сяючий вигляд. Відмінна альтернатива хімічної косметиці, так як дуже рідко у кого є алергія на банани. Тим не менш, перед застосуванням раджу перевірити склад на шкірі зап'ястя або на згині ліктя. Особливо, якщо ви використовуєте мед або лимонний сік.
Ірина, 39 роківЗ дитинства мала дуже чутливу шкіру. Роздратування могло з'явитися від чого завгодно, тому уходовые кошти завжди підбирала дуже ретельно. Одного разу, з-за відмінних вихідних на свіжому повітрі особа сильно обвітрилося, а на понеділок була призначена важлива зустріч. Впоратися з роздратуванням мені допомогла бананова маска – почервоніння пішла, а набряк спав.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!