Що робити, щоб обличчя схудло і не обвисла шкіра

Високі вилиці, підкреслені вишуканим макіяжем, роблять обличчя привабливим і по-аристократично вишуканим. Візуально жінка без «зайвих» округлостей в області щічок виглядає стрункішою. Для повних дівчат завдання схуднути щоках гранично спрощується – дієта, фізичні вправи для організму допоможуть повернути красиві форми всьому тілу. Що робити, щоб схудло особа, щекастым красуням зі стрункою фігуркою? Допоможуть спеціальна гімнастика, дотримання питного режиму і тонкощі мистецтва нанесення макіяжу.

Як прибрати щоки з допомогою дієти для обличчя

Причинами круглих щічок, настільки красиво смотрящих в дитинстві у дівчаток і так заважають дорослим дівчатам, є:

  1. Спадковий фактор. Власницям чарівних, рум'яних щічок домогтися схудлого обличчя проблематично. Вам доведеться постійно підтримувати тонус шкіри, роблячи спеціальну гімнастику.
  2. Нестача вітамінів. Недолік кальцію, магнію, міді, заліза, вітамінів груп А, С, негативно позначається на стані шкіри, погіршуючи результати схуднення. Вирішуючи, що робити, щоб ефективно схудло обличчя, зверніть увагу на їжу, багату кальцієм, містить корисні амінокислоти.
  3. Недостатній об'єм вживаної рідини. Випиваючи за день менше півтора літрів, ви робите організму погано, переводячи його в режим «накопичення».
  4. Недостатній догляд. Робіть косметичні маски, відкривають пори і стимулюють кровообіг. Масаж, походи в сауну або лазню ефективно допоможуть схуднути в області щік, підборіддя.
  5. Надлишок солі. Не хочете «повніти» в особі – виключіть сіль з раціону або робіть страви з малим її кількістю.
  6. Вживання спиртного. Схуднути одутлим ранок щоках допоможуть маски/примочки, якщо робити їх на основі зеленого чаю, ромашки, календули.

Найсуворіші дієти, голодування – не кращий спосіб, як схуднути на обличчі чоловікові або жінці. Напівнепритомний стан від нестачі калорій, обвисла шкіра – результати «швидкого» способу знайти красиві вилиці, запалі щоки. Що робити, щоб змусити особу схуднути:

  1. Оперативне втручання. Цей радикальний спосіб спрямований на видалення жирового прошарку на щоках. Отримати «нове» схудле обличчя, можливо, і вдасться, ось тільки порадують вас отримані результати.
  2. Робіть правильний макіяж. Використання тонального крему більш темного відтінку, нанесення пудри з ефектом засмаги на «визначну» зону щік допоможе візуально «схуднути» особі.
  3. Догляд за шкірою. Масаж, розігріваючі маски, зволожуючі компреси – ідеальні способи підкреслити гарну лінію скул, схудлі щоки.
  4. Гімнастика. Роблячи регулярно спеціальні вправи, ви приведете м'язи в тонус, повернете шкірі здоровий вигляд.
  5. Нормалізація водного балансу. Як схуднути особою дівчині, щоб прискорити обмінні процеси? Випивайте за день не менше 2 л рідини. Додайте в меню сечогінні чаї з ромашкою, журавлиною, шипшиною.
  6. Раціон, що містить максимум клітковини, вітамінів і мінералів. Овочі, фрукти, риба, дієтичне м'ясо допоможуть схуднути, знімуть набряклість.

Як зробити ідеальне худе обличчя: правильне харчування

Як прибрати щоки особи, дотримуючись основ правильного харчування? Враховуючи, що більшості жінок це вдається в останню чергу, дієта повинна бути розрахована на тривалий час. Слід дотримуватися принципів здорового способу життя, зупинивши вибір на мінімізації споживання «шкідливих» вуглеводів, жирів тваринного походження, алкоголю.

Що робити, щоб гарно схудла особа, використовуючи досягнення дієтології:

  1. Збагатите раціон фруктами і овочами. Велика частка всіх з'їдених продуктів повинна припадати на рослинну клітковину.
  2. Схуднути щоках допоможуть морепродукти, риба, які завдяки багатому вмісту жирних амінокислот, вітамінів групи В повернуть шкірі молодість жінки і здоровий вигляд.
  3. Замініть солодкі газованої води, покупні соки на трав'яні чаї, морси, фреші. Вони допоможуть збагатити організм необхідними мікроелементами, завдяки яким особа придбає підтягнуті форми та буде виглядати схудлим.

Гімнастика і масаж

Розгладити мімічні зморшки, відновити молодість шкіри допомагають спеціальні вправи для обличчя. Вони спрямовані на активізацію м'язів щік і підборіддя. Перейдіть на боротьбу з поправившимися щоками чверть години, виконуючи кожну вправу комплексу не менше 20 разів. Робіть масаж щік – він стимулює кровообіг, за рахунок чого обмінні процеси протікають швидше. Підтягнуті вилиці, відсутність другого підборіддя, гарний колір обличчя стануть приємним бонусом щоденних процедур.

Ефективні вправи для схуднення щік

Спеціальний комплекс гімнастики для особи ефективно бореться із зморшками на щоках, покращує кровообіг, зміцнює дрібні судини – капіляри, запускає механізми регенерації шкіри. Як позбутися від щік, і які вправи допоможуть вирішити проблему:

  1. Перекочування повітря або води. Наберіть повітря/води в рот. Намагайтеся робити вправу повільно, перекочуючи вміст з однієї сторони в іншу. Повторіть цей простий спосіб 20 разів.
  2. «Захоплення» губи. Вправи для нижньої щелепи ефективні, якщо ви хочете домогтися схудлого обличчя. Висувайте її вперед так, щоб обхопити нижньою губою верхню. Кількість повторів – 15 разів.
  3. Вимова букв. Поперемінно складайте губи трубочкою, намагаючись вимовити звуки «у» або «про». Потім розтягуйте губки, наче силитесь посміхнутися.

Вправи для овалу обличчя і шиї

Тридцятирічним (і старше) панночкам, охочим мати красиво окреслені вилиці з худенькими щоками, варто особливу увагу приділити коригування овалу обличчя, зробивши гімнастику щоденною процедурою. Повні дівчата, які прагнуть схуднути щоках, не повинні забувати, що шия видає не тільки вік, але і реагує на втрату зайвих кілограмів. Що робити, щоб схудло обличчя? Допоможуть підтримати пружність шиї, підборіддя вправи:

  1. Нахили голови. Роблячи нахили, намагайтеся зафіксувати голову в нижній точці на кілька секунд. Вправа виконується з прямою спиною.
  2. Тренування м'язів шиї. Перехрестіть руки, поклавши кисті на плечі. Робити вправу можете стоячи або сидячи. При цьому спина повинна бути прямою, як струна. З зусиллям тисніть вниз, одночасно намагаючись витягнути шию вгору.

Як позбутися від другого підборіддя

Другий підборіддя надає одутлість, роблячи обриси розмитими, додає віку. Любителькам спати на високих подушках, книголюбам, які віддають перевагу проводити час, лежачи з книжкою, а також усім, хто хоче мати красиву форму особи, варто звернути увагу комплекс ліфтинг вправ. Як прибрати підборіддя і щоки:

  1. Вправа моделей. «Поставивши» на голову книгу, дефилируйте по кімнаті з ідеально рівною спиною не менше 5 хвилин. Це допоможе зміцнити м'язи шиї, підборіддя.
  2. «Дотягнися до носа». Закиньте голову назад. У такому положенні постарайтеся дістати нижньою губою, висуваючи щелепу вперед, кінчика носа. Потім робіть те ж мовою.
  3. Вправа «прес для підборіддя». Ляжте на спину, розташувавшись на гімнастичному килимі. Не відриваючи інших частин тіла від підлоги, підніміть голову вгору, зафіксувавши верхню точку руху. Робіть, щоб щоки схудли, до 20 разів.

Як накачати вилиці

Збільшити обсяг скул покликані вправи, в яких задіяні всі м'язи нижньої частини обличчя. Повторюючи щодня прості вправи, через три тижні ви помітите красиву форму і схудлі щоки. Як зробити вилиці на обличчі за допомогою гімнастики:

  1. «Обертання... мовою». Відкрийте рот, немов ви хочете вимовити звук «о». Переміщайте мову по колу, щільно притискаючи його до щік і піднебіння.
  2. Міцно стисніть губи до зубів, відкривши рот. Кінчиками пальців робіть кругові рухи від куточків рота до скул.
  3. Посміхніться, не розтуляючи губ. Напружуйте м'язи щік, намагаючись підтягти їх вгору до скронь.

Як зробити масаж обличчя в домашніх умовах

Роблячи розігріваючі масажні рухи з використанням махрового рушника, м'які розтирання кінчиками пальців, ви підтягнете підборіддя, додасте відпочилий вигляд і чіткий абрис контурів особи. Прийнявши ранковий душ, приступайте до процедури, яка займе 15-20 хвилин і допоможе схуднути:

  1. Заваріть на ніч трав'яний збір. Ромашка, квіти липи, календула – натуральні компоненти, які ефективні для лімфодренажу і активізації обмінних процесів шкіри. Замочіть невеликий махровий рушник у відварі на хвилину, відіжміть. М'якими рухами, спрямованими вгору, робіть розтирання області щік і підборіддя. Після масажу хороший компрес на травах, щоб схудлі форми особи радували погляд.
  2. Змастіть кінчики пальців ефірним маслом. Плавно, але із зусиллям, виконуйте масажні рухи у напрямку до скронь. Легке поплескування, постукування пальцями чергуйте з натисканням на проблемні зони обличчя.

Маски

Завдяки м'якому впливу різноманітних масок на основі натуральних продуктів, підшкірний шар жиру на щоках ефективно розщеплюється, а шкіра стає ніжною і пружною. Володіючи підтягуючими, регенеруючі властивостями, схуднути вашому личку допоможуть:

  • морські водорості;
  • вівсянка;
  • яєчний білок;
  • цитрусові;
  • зелений чай;
  • дріжджі;
  • кава.

Домашні кошти

Як особа зробити худим, використовуючи маски, приготовані в домашніх умовах, які заслуговують найкращих відгуків:

  1. Схуднути щоках допоможе маска для власниць жирної шкіри. Перемеліть в рівній пропорції вівсяні пластівці, горох. Розведіть столову ложку суміші натуральним (краще домашнім) молоком до стану густої, в'язкої суміші. Додайте кілька крапель лимонного соку.
  2. Робіть дріжджову маску. Блендером змішайте до однорідної кашки 2 частини дріжджів, по одній частині молока, оливкової олії, меду, рисової/гречаної муки. Вбийте одне яйце. Щоденне застосування маски допоможе схуднути щоках за пару тижнів.

Що робити, щоб не з'явилися зморшки

Успішно позбувшись від потолстевших щік і повної фігури, багато стрункі дівчата здивовано відзначають появу нових «проблем». Вони пов'язані з утворенням зморшок на щоках. Головними винуватцями різкого погіршення м'язового каркаса особи виступають:

  • нестача рідини в організмі;
  • прагнення швидко схуднути, не роблячи вправ;
  • нестача вітамінів, мікроелементів.

Як прибрати щоки особи, нівелюючи наслідки для шкіри:

  1. Ефективні для підтримки тонусу шкіри схудлого обличчя желатинові маски з гліцерином. Змішайте розведений на водяній бані харчової желатин з рівною кількістю гліцерину. Нанесіть на чисте обличчя, залишивши на 10 хвилин. Видалити ватним диском або змийте теплою водою.
  2. Добре стимулює вироблення колагену контрастний душ. Робити процедуру, що допомагає особі схуднути, слід щодня.

Як зробити повне обличчя худим за допомогою макіяжу та зачіски

Невдала зачіска, макіяж в яскравих рожевих тонах здатні надати акуратному личку зі злегка округлими щоками зайву повноту. Пишна копиця волосся довжиною до лінії підборіддя, класичне каре надають непотрібний обсяг. Що потрібно робити, щоб схудло обличчя візуально:

  1. Зупиніть вибір на коротких стрижках або довжині волосся від плечей.
  2. Рвані, косі чубчика, криві лінії стрижки – відмінний варіант надати «схудлі» форми особі.
  3. Використовуйте для макіяжу бежево-золотистий палітру. Натуральні відтінки, гра відтінків – від світлого до темного – підкреслять природність, роблячи акцент на гарній формі обличчя.

Що робити, щоб товсті щоки стали візуально менше

Мріючи про ідеально чіткої лінії скул, «як на фото у моделей», не забувайте, що над їх зовнішністю працювали відомі стилісти. Перш, ніж робити кардинальні кроки, освойте будинку секрети і тонкощі коригуючого макіяжу. Він допоможе візуально «схуднути», крадучи зайві обсяги. Прислухайтеся до порад візажистів, як зробити менше щоки:

  1. Щоб схудло особа, скористайтесь тональною основою більш темного кольору. Наносите її м'якими рухами пальців, намагаючись розтушувати контур.
  2. Скористайтеся товстої пензликом при нанесенні звичного тони пудри. Роблячи макіяж, слідкуйте за плавними переходами відтінків: особа повинна виглядати свіжим, а щоки – природно схудлими.
  3. Схуднути пухким щоках допоможуть рум'яна з бронзовими світловідбиваючими частинками. Зупиніть вибір на бежево-коричневої палітри темніше вашого кольору шкіри на пару тонів.

Відео

Найчастіше стрункі дівчата, яких ще недавно дражнили толстухами, залишаються незадоволені тим, що успішно скинули зайву вагу, їм не вдається скорегувати овал обличчя: воно залишається круглим, а то і повним. Більшість дієт, комплексів фізичних вправ спрямована на спалювання жиру в проблемних зонах. Що робити в такому випадку? Дізнайтеся, як схуднути в обличчі з'явилися вилиці, подивившись відеопоради.

Як позбутися від пухких щік через 3 хвилини

Як зробити обличчя худішим з допомогою макіяжу | як схуднути в особі | прибрати щоки і подвійне підборіддя

Вправи для овалу обличчя

ІДЕАЛЬНИЙ ОВАЛ ОСОБИ / Вправи для обличчя / Фітнес для ОБЛИЧЧЯ / ФЭЙСБИЛДИНГ(KatyaEnergy)

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!