Як застосовувати гіалуронову кислоту особи

Тому, що наш організм на 92% складається з води, для підтримки здоров'я особи і молодості насиченість клітин водою – питання першорядної важливості. В юні роки наша шкіра здатна утримувати значний обсяг вологи. З віком ця можливість згасає. Гіалуронова кислота для особи – це найважливіший елемент структури шкіри. Ультрасучасні технології можуть повернути час назад, повернути молодість нашому обличчю. Зробити можливим швидке омолодження обличчя в косметології та медицині покликана гиалуронка.

Що таке гіалуронова кислота

Гіалуронова кислота розташована в тканинах дерми серед колагенових волокон і волокон еластину. Це важлива складова глікозаміногліканів. Кислота має зв'язує властивістю для молекул Н2О. Це забезпечує шкірі пружність, свіжість, здоровий тонус, регенерацію, необхідну вологу. Молекули гіалуронової кислоти шикуються під виглядом сітки, яка служить своєрідним каркасом для підтримання пружності дерми. Ця дивовижна здатність широко використовується косметологами контурної пластики обличчя і його корекції.

Шкода і користь

Переваги гіалуронової кислоти для особи незаперечні! Регулярно використовуйте крем для обличчя з гіалуронової кислотою, і ваша шкіра придбає особливі якості. Це і необхідне зволоження, тургор, і захист від зовнішнього агресивного впливу. Гіалуронова кислота для особи здатна пом'якшити або повністю розгладити носогубні складки, заломи між брів, кола під очима. Шкода від застосування гиалуронки може бути лише в надмірному її використанні. У тих, хто «перекармливает» шкіру гіалуронатом, є ризик, що вона зовсім перестане його самостійно продукувати.

Протипоказання

Гіалуронова кислота гіпоалергенна, оскільки міститься в організмі людини. Однак протипоказання до її застосування існують. Відомі випадки алергії на натуральну гіалуронку тваринного походження. Виходячи з цього рекомендується шукати биосинтезированную, високомолекулярну складову препаратів. Лікарі не рекомендують використовувати гіалуронку при вагітності. Пам'ятайте, що навіть самий першокласний продукт в руках непрофесіонала здатний завдати шкоди вашій особі. Користуйтеся послугами тільки ліцензованих професіоналів!

Застосування гіалуронової кислоти в косметології для обличчя

В актуальних косметичних розробках різноманітні виробники широко користуються препаратами, до складу яких входить високомолекулярна і низькомолекулярна гіалуронова кислота. Остання провокує синтез колагену, який відповідає за міцність і тургор шкірного покриву. Існує ін'єкційний і безін'екціонний метод введення гіалуронової кислоти. При біоревіталізації століття використовується ін'єкційна методика.

Дізнайтеся більше пробіоревіталізації особи - що це таке, як проводиться процедура і її вартість.

Ін'єкції

Гіалуронова кислота в ампулах використовується для ін'єкцій. Складність процедури залежить від проблеми, яку потрібно вирішити. Препарат може вводитися в середні і глибокі шари. Головне – чітко слідувати інструкції. Гіалуронопластика широко застосовується при корекції губ, усунення дрібних зморшок, наповнення зморшок в носогубної області. Для глибоких носогубних складок застосовують філлери на основі гиалуронки з високою в'язкістю. Ефект від використання складів тримається близько року. Це препарати:

  • Теосіаль;
  • Рестилайн;
  • Принцес;
  • Ювідерм.

Мезотерапія

Активний засіб при мезотерапії вводиться в середні шари шкіри. Препарат може містити крім гиалуронки, вітаміни, коензими і різноманітні допоміжні речовини, які покликані пролонгувати дію ліків. Рекомендований курс мезотерапії або мезококтейль становить від 8-15 сеансів і за цей час ваше обличчя перетворюється найприємнішим чином зникають кола під очима, сухість шкіри, дрібні зморшки, сірий колір обличчя. Як наслідки втручання в шкірні покриви протягом доби на обличчі можуть зберігатися невеликі гематоми, які швидко проходять.

Біоармування особи

З роками шкіра обличчя стає в'ялою: провисають щоки, підборіддя, втрачається еластичність покривів, розпливаються контури. Для вирішення цих неприємних проблем лікарі-косметологи розробили методику биоармирования, при якій поверхня особи як ніби «прошивається» найтоншими нитками за допомогою спеціальної голки. Спосіб введення речовини допомагає створити підшкірний каркас для ліфтингу контурів особи. Рівномірний розподіл активного кошти через час змушує його на молекулярному рівні зв'язуватися в єдину каркасну сіточку, яка «тримає» обличчя.

Ін'єкції гіалуронової кислоти в губи

Для виправлення асиметрії, додання об'ємності губ потрібні особливі процедури. При незначній зміні форми, пом'якшення зморшок навколо рота в косметології використовують ін'єкції гіалуронової кислоти в губи. Вони здійснюються при місцевій анестезії за допомогою найтонших голок, тому проходять максимально безболісно. Побічні явища можуть проявлятися як невеликі синці і набряки, які через кілька діб втрачають свою актуальність. Для корекції губ використовуються препарати:

  • Restylane;
  • Perlaine;
  • Teosyl;
  • Juvederm;
  • Surgiderm;
  • Yvoire.

Косметика з гіалуронової кислотою

У складі професійної косметики і засобів по догляду за шкірою обличчя все частіше можна знайти гіалуронову кислоту. Її найголовніша якість – зволожувати шкіру і утримувати вологу з успіхом використовується при виготовленні різних кремів, масок і лосьйонів для особи. Гіалуронова крем із захистом від ультрафіолету застосовується не тільки для особи – для всього тіла. При активному сонці він допомагає утримувати вологу всередині епідермісу і оберігає шкіру від сонячних опіків.

Креми

Самий бюджетний крем з гіалуронової кислотою – «Евелін». Крем містить стовбурові клітини, кальцій і гіалуронку. Крем марки «Мерц» провокує в шкірних покривах вироблення власної гіалуронової кислоти. Завдяки японським водоростям, глюкозаминам і гиалуронке він прискорює синтез колагену і є антивіковим. Бренд «Віші» розробив кілька продуктів з гиалуронкой: денний, нічний і крем навколо очей. Крем для обличчя либридерм містить крім низькомолекулярної гиалуронки олію рижію, яке протистоїть в'янення особи.

Сироватки

Сироватка з гиалуронкой швидше всмоктується і не залишає слідів, тому рекомендується для ранкового макіяжу. Польська компанія «Евелін» пропонує недорогу лінію гиалуроновых сироваток для обличчя. Препарати здатні зберегти природну вологість епідермісу. Сироватка з гіалуроновою кислотою Холі ленд відразу після разового використання створює відчуття підтягнутості шкіри і її зволоженості.

Гелі

Гелі з гиалуронкой мають густу консистенцію, що нагадує мазь. Їх не рекомендується наносити на сухе обличчя, тому що може виникнути ефект надмірної сухості шкіри. Гель Передовий від «Лореаль» швидко відновлює природний баланс гіалуронової кислоти у верхньому шарі епідермісу і забезпечує відчутний ліфтинг вашій шкірі на тривалий час.


Гіалуронова кислота в таблетках

Прийом таблетованої гіалуронової кислоти має свої переваги: капсули можна приймати в домашніх умовах; відсутній фактор стресу від пошкодження голкою шкірних покривів; розподіл гіалуронової кислоти здійснюється за всіма напрямами. Поєднуючи вживання гиалуронки з прийомом вітаміну З, ви збільшуєте її засвоюваність 8-кратно.

Відео: як використовувати гіалуронову кислоту для особи в домашніх умовах

Подивившись відеоролик, ви почерпнете для себе багато корисних знань про те, як правильно застосувати гіалуронову кислоту в домашніх умовах. Уточніть, з яких складових можна зробити гіалуронову маску. Визначте, яка оптимальна рекомендована тривалість курсу. Використовуючи гіалуронку на дому, слід пам'ятати про розумних заходи безпеки перед її використанням.

Гіалуронова кислота для обличчя. Як ЗАСТОСОВУВАТИ гіалуронову кислоту для особи в домашніх умовах

Фото до і після застосування

На фото чітко видно істотна відмінність перед застосуванням гіалуронової кислоти для особи і після її використання. Очевидно, що шкіра придбала здоровий, свіжий вигляд, розгладилися зморшки. Піднялися куточки губ, менш помітні стали носогубні складки. Жінка на фотографії помолодшала років на 10-15, зберігаючи при цьому свої природні риси обличчя.

Відгуки

Ольга, 41 рікДва роки тому в клініці краси я зробила біоармування особи препаратом Теосіаль з гиалуронкой. Мій косметолог попередила мене, що ефект буде тривати близько року. В моєму випадку минуло вже два, а личко таке ж підтягнуте. Відмінний препарат! Рекомендую всім, хто намагається продовжити свою молодість.
Марина, 53 рокиРегулярно роблю собі мезококтейли курсами по 10 процедур. З додаванням різних вітамінів. Повторюю кожні півроку. Дуже задоволена, як виглядаю. Особа постійно свіже, колір здоровий, як у молодої шкіри. Отримую компліменти кожен день. Роблю в клініці, довіряю себе тільки професіоналам.
Ліліана, 30 роківНещодавно придбала собі білоруську косметику Бэлита. Вибрала з-за того, що склад містить гіалуронку. Моя шкіра суховата і постійно просить зволоження. На мій подив, кремчик мене не розчарував. Відмінно вбирається, ніяких жирних слідів. Шкіра стала більш пружною і м'якою. Мені подобається моє відображення в дзеркалі!
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!