Наклейки на нігті: слайдер-дизайн

Без здорових, красивих, доглянутих нігтів не можна уявити ні один жіночий образ. Завдяки сучасним інновацій і технологій манікюр сьогодні став прикрасою представниць прекрасної статі. Існує багато варіантів декору нігтьових пластин, але одним з найпопулярніших вважаються наклейки.

Манікюр з наклейками

Переносити на нігті давно стали маленькою жіночою хитрістю, дозволяє швидко зробити красивий манікюр самостійно. Наклейки для манікюру відмінно виглядають, легко наносяться, а види їх настільки різноманітні, що будь-яка дівчина може підібрати на свій смак те, що необхідно. Залежно від методу нанесення готових малюнків на нігтьову пластину, їх підрозділяють на: водні (слайдери) і клейові. Окремою категорією поділяють продукцію, яка покриває весь ніготь, частина або яка повністю просвічується.

Як клеїти наклейки на нігті

Перед нанесенням готового малюнка слід попередньо зробити манікюр (розпарити нігтьову пластину, видалити кутикулу, зробити форму однаковою). Як наклеїти наклейки на нігті? Наноситься декор по-різному, в залежності від обраного дизайну. Якщо візерунок наноситься на натуральну незабарвлену пластину, за поверхню її потрібно відполірувати спеціальним бруском після манікюру.

Іноді наклейки вимагають додаткової обробки нігтів (під гель-лак). В цьому випадку спочатку наноситься шелак (або інший гель), просушується в УФ лампі, а вже потім клеяться стікери для нігтів і закріплюються верхнім покриттям (фінішем). Коли потрібно приклеїти переводки на вже нафарбовані нігтики, то їм треба дати просохнути, а після проводити процедуру.

Під гель-лак

Під гель відмінно підходять перекладні картинки. Прозорі листи з готовим дизайном відокремлюються від основи, після чого прикладається до потрібної зоні. Треба мати на увазі, що поверхня нігтя повинна бути ідеально рівною, інакше картинка не буде триматися. Після нанесення етикеток на нігті, треба нанести фініш і гарненько просушити по інструкції. При правильному проведенні процедури дизайн повинен триматися 2-3 тижні.

Ще одні красиві і недорогі за ціною наклейки на нігті під гель-лак – слайдери. Малюнок нанесений зверху паперу, яка вирізається за розмірами нігтика. Потім основа опускається у воду, тримається декілька секунд, потім промакивается серветкою для видалення зайвої вологи. Потім слайдери для нігтів акуратно зворотною стороною наклеюються на шар гель-лаку. Після залишається нанести топ і гарненько просушити. Найпопулярніші мотиви слайдерів (судячи з фото в інтернеті):

  • геометричні малюнки, стрілки;
  • абстракція;
  • мультяшні герої;
  • тварини;
  • портрети відомих людей;
  • квіти, рослинні орнаменти.

Водні

Великий асортимент малюнків допомагає модницям вирішувати питання манікюру при дефіциті часу. Наклейки для нігтів на водній основі підходять, як для повсякденного використання, так і для торжества. Для того щоб самостійно викласти їх на нігтьову платину, потрібно мінімум вправності і трохи знань за технологією нанесення. Як користуватися наклейками для нігтів на водній основі? Послідовність виконання:

  1. Обробіть антисептиком нігтьову поверхню. Нанесіть зверху один шар гелю нейтрального або білого кольору.
  2. Виріжте по контуру водну картинку, занурте у воду на 10 секунд за допомогою пінцета. Від'єднайте від фіксатора термонаклейку, нанесіть на липкий шар гелю. якщо застосовувався звичайний лак, то слід дочекатися його висихання.
  3. Заключний крок – фінішне покриття. Гелем треба покрити тонким шаром і висушити під ультрафіолетом. Двома шарами необхідно наносити прозорий лак.

Металізовані

Сама модна тенденція манікюру – матові і глянсові металізовані наклейки для нігтів. У продажу зустрічаються золоті і металеві візерунки для суцільного покриття і для комбінації з різними квітами лаків. Нанесення стандартне: тирса, шліфування нігтьової пластини, наклейка, покриття базою. Металеві візерунки краще не у воді розігрівати, а біля тримати лампи, щоб не отримати непотрібних розлучень. Обрізати декор треба максимально точно, щоб не було загинів.

Перевідні

Суть методу нічим не відрізняється від водного – переказні наклейки теж треба опускати в воду перед нанесенням. Варіацій цього підвиду продукції величезна кількість. Дуже ніжно виглядають мереживні переносити, особливо на френчі. Такий дизайн, як правило, не клеїться на всю нігтьову поверхню, їм оформляються бічні зони або краю. Плюс перекладних картинок – щільне прилягання до пластини, що надає стійкість манікюру.

Як вибрати наклейки для нігтів

Манікюр з картинками відразу привертає увагу, тому важливим правилом є дуже акуратне його нанесення. Що стосується вибору дизайну, то потрібно знати про особливості популярних видів переводок:

  1. Слайдери. Зручні нанесенням, багатим асортиментом, демократичною ціною. Клеїти треба дуже акуратно, оскільки матеріал легко рветься.
  2. Фотодизайн. Плівки мають клейку основу, тому бояться води. Якщо волога потрапила, потрібно відразу її промокнути, інакше продукція буде зіпсована. Передача кольору в фотодизайне значно вище, ніж у слайдера, але по довговічності картинки набагато поступаються.
  3. 3Д ефект. Не потрібно замочувати у воді, так як клеїться на підсохлу основу. Красиво виглядають тривимірні стікери у вигляді метеликів, сердечок, квітів. Стиль більше підходить молодим дівчатам і підліткам.

Ціна

Переносити для нігтьової пластини купити легко, як в спеціалізованих відділах нейл-арту, так і в інтернет-магазинах (наприклад, Алиэкспресс). Можна замовити свій дизайн, але така послуга буде коштувати недешево. Середня вартість продукції:

Назва

кількість

Ціна, руб.

Водні в асортименті

1 шт.

30 – 45

Слайдери різного дизайну

1 шт.

35 – 50

3 Д

1 шт.

25 – 120

Декупаж

1 шт.

65 – 80

Фото дизайну нігтів

Колекція готових картинок для нігтьових поверхонь дуже обширна. До того ж, наклейки володіють великими перевагами: не стирчать, не скручується, не липнуть до рук, не тягнуться. Плівки легко приклеюються і перетворюють манікюр до невпізнання. Найголовніше – нігті при такому нейл-арте не страждають. Хочете зробити собі гарний дизайн самостійно? Почерпніть ідеї з наданої колекції.

Відео

Як клеїти водні наклейки. Слайдер-дизайн

Відгуки

Кароліна, 18 роківМої нігті з наклейками, зроблені самостійно, завжди виглядають як після дорогого салону. Манікюр, виконаний у домашніх умовах, виходить набагато дешевше за ціною, навіть якщо купити УФ лампу, кілька гель-лаків, фініш і безліч наклейок на різні випадки життя. Якщо порівнювати фото в інеті і мої пальчики – по красі нанесення не відрізнити.
Олена, 36 роківЯ – майстер манікюру, тому в мене завжди мають різні слайдери, адже клієнтки їх часто замовляють. Найбільш популярні останнім часом – мереживо на один палець з іншим французьким дизайном і абстрактні наклейки. Я люблю працювати зі слайдерами – результат завжди ідеальний, а часу витрачається мінімум, на відміну від розпису вручну.
Віталіна, 24 рокиПробувала самостійно приліпити дзеркальний дизайн з металевими наклейками – не сподобалося. Пластини великі, а в процесі обрізки зіпсувалися. Розгладити ідеально складки теж не вийшло. Тільки гроші даремно витратила, адже продукція Фаберлік за ціною не з дешевих. Такий манікюр потрібно робити тільки у професіонала.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!