Ефективний засіб від клопів

Сьогодні є багато методів, які допомагають боротися з постільними клопами. Виробники випускають багато різних засобів-інсектицидів, які можна використовувати самостійно. Щоб швидко позбутися від паразитів, потрібно знати, коли використовувати народні методи, а в яких випадках будуть ефективніше хімічні препарати.

Як вибрати ефективний засіб проти клопів

Існує великий асортимент речовин, які знищують комах. Щоб правильно вибрати ефективний засіб від клопів, варто орієнтуватися на наступні критерії:

  1. Сила дії інсектициду. Важливо, щоб він виконував не тільки з дорослими постільними клопами, але і з їх потомством.
  2. Прийнятна ціна. Хороший склад проти паразитів не завжди повинен дорого коштувати. У наш час можна вибрати варіант, який підходить для будь-якого гаманця.
  3. Безпека. Якісний інсектицид проти комах не повинен надавати отруйну дію на людини або тварини.
  4. Ефективний засіб від домашніх клопів повинно бути легким і простим у використанні.
  5. Варто вибирати той варіант проти паразитних продуктів, який не має різкого неприємного запаху (мінімум легкий, ледь відчутний аромат).

Народне засіб від постільних клопів

Є шанс витравити комах з дому без допомоги професійних дезинсекторов. Наприклад, можна спробувати народні методики. Найрезультативнішими вважаються наступні способи:

  1. Паразити бояться низьких температур. Тому ефективний засіб від клопів – провітрювання квартири або будинку. Також варто винести на вулицю постільна білизна, подушки, ковдри.
  2. Непогане вплив на кровососів надає оцет. Цим складом потрібно обробити всі місця, де мешкають шкідники. Різкий неприємний запах оцту з великою ймовірністю відлякає постільних комах.
  3. Ще один ефективний засіб від постільних клопів – випарювання окропом. Гарячою водою необхідно обробити всі щілини, заглиблення і шви меблів.
  4. Проти комах відмінно працює розчин з скипидару (15 мл), гасу (20 мл), гарячої води (150 мл) і мила (30 г). Всі інгредієнти змішуються, отриманим складом обробляється потрібна поверхню.

Найсильніший засіб від клопів в квартирі

Більш ефективними є сучасні хімічні препарати проти клопів. Вони представлені декількома видами і мають широкий діапазон цін. До сильних засобів для боротьби з комахами відносять:

  1. Аерозолі. Основний плюс – це відсутність попередньої підготовки і простота у використанні. Ще кілька переваг розпилювачів: економічний витрата, доступність, недорога ціна. Аерозолі можна вибирати і купувати в різних місцях, замовити по інтернету.
  2. Спеціальні протипаразитні гелі. Відрізняються контактним дією, наносяться на ділянку приміщення, де мешкають кровососи. Головна перевага – залишковий результат.
  3. Порошок (дуст). Цей тип інсектицидів дає шанс ефективно і надовго позбавлятися від комах.
  4. Ефективний засіб від клопів – концентровані емульсії. Вони вважаються найсильнішими. Якщо розвести концентровану емульсію правильно, то його кількості вистачить на весь будинок або квартиру.

Як труїти потужним засобом від клопів

Перед тим, як позбавлятися від комах, використовуючи інсектициди, потрібно підготуватися. Спочатку необхідно провести огляд меблів, посуду, дитячих іграшок та інших речей для можливого виявлення шкідників. Треба покрити предмети герметичною плівкою, щоб на них не потрапили отруйні речовини при обробці приміщення. Обов'язково потрібно убезпечити себе пов'язкою з марлі або респіратором, надіти гумові рукавички і максимально закритий щільний одяг. Після цього можна позбавлятися від постільних комах.

Аерозольні засоби потрібно розпорошувати над областю проживання паразитів. Треба струсити балончик, розпорошити отруйна речовина на відстань 20-30 сантиметрів над поверхнею. Концентрат розводять водою в тих пропорціях, які вказані на упаковці. Наносять його широким пензлем або пульверизатором. Порошкоподібні інсектициди використовують двома методами:

  • сухим (препарат розсипається в приміщенні навколо ліжка, уздовж плінтуса, всередині ліжка і так далі);
  • мокрим (порошок розводиться водою, наноситься на потрібні області пульверизатором або пензликом).

Ціна засоби від клопів

Інсектициди різних типів можна купити в інтернет-магазині, замовити по каталогу в спеціалізованих торгових точках, придбати на ринку недорого за помірною вартістю. Продавець хімічних проти паразитних засобів допоможе зробити правильний вибір і підкаже, як використовувати придбання. Нижче представлена таблиця з приблизними цінами на отруйні сполуки проти комах.

Назва засобу

Ціна (рублі)

Кат

100-150

Форсайт

250-300

Раптор

300-320

Карбофос

400-430

Комбат

450-500

Гет

700-740

Тетрикс

2000-4000

Відео: професійний засіб від клопів

Кошти від клопів

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!