3d шпалери для стін

Сьогодні на ринку будівельних та оздоблювальних матеріалів представлений великий асортимент продукції. Навіть самий примхливий споживач обов'язково знайде щось вишукане для свого ремонту, дизайнерських ідей. Особливу популярність останнім часом завоювали шпалери, на яких об'ємне зображення.

Види 3д фотошпалер

Ефект 3д займає особливе місце в оформленні інтер'єру, наливні підлоги та підвісні стелі роблять розкішним будь-яке приміщення. Виробники оздоблювальних матеріалів не зупинилися на досягнутому результаті, і вже зараз можна придбати 3d шпалери для стін. Їх різноманітність настільки велика, що кожен може підібрати щось для себе. Види 3д фотошпалер:

  1. Стандартні. Шпалери для стін мають типовий розмір і малюнок, що не потребує підгонці. Як правило, на них зображені геометричні фігури, візерунки, орнаменти.
  2. Одиночні. Такий вид 3d шпалер для стін має нанесений фрагмент зображення і заздалегідь заданий розмір.
  3. Флуоресцентні. У денний час доби такі шпалери для стін виглядають звичайним зображенням, а ось з приходом темряви вони починають грати новими фарбами, в кімнаті з'являється нотка чарівництва. Домогтися такого ефекту можна за допомогою люмінесцентних ламп.
  4. Стереоскопічні шпалери. Тривимірне зображення на фотошпалерах, що випускаються за особливою технологією, не вимагає додаткового пристосування, щоб розглянути малюнок з різних ракурсів. Фотошпалери для стін мають глибокий обсяг і передають всю повноту картини.
  5. Світлодіодні. 3d шпалери, які можуть світитися, схожі на складну електронну систему з мільйонними світлодіодними лампочками, управляти якими можна за допомогою спеціального пульта. На жаль, неймовірний ефект від світлодіодів буде не кожному по кишені, адже це дуже дороге і недовговічне задоволення.

3d шпалери на стіну

Ремонт – справа клопітка, вимагає великих витрат коштів і часу, але модні новинки у сфері оздоблювальних матеріалів значно спрощують цей процес. Додати неймовірний ефект, розширити простір і освіжити ваше житло допоможуть 3d шпалери для стін. Перед тим, як замовити фотошпалери, необхідно вивчити майбутній інтер'єр, які фарби краще всього додати, що освіжити дизайн. Потрібно пам'ятати про те, що для маленьких приміщень застосовувати 3д шпалери не варто, адже вони не передають повного ефекту, а виглядають як простий малюнок.

У масових продажі 3d шпалери представлені в невеликих кількостях, адже виготовлення такої продукції дороге. У магазинах представлені стандартні картинки, формат яких не підійде під кожне приміщення. Багато фірм займаються 3d шпалерами під замовлення, в них ви можете вибрати малюнок, розмір зображення. Величезний вибір фотошпалер на стіну представлений в каталозі спеціалізованого інтернет-магазину, де продають як готову продукцію, так і під замовлення. Вартість 3d шпалер починається від 2000 р., залежно від розміру, якості матеріалу і може доходити до 4000 р. і вище.

3д фотошпалери в інтер'єрі

Сучасні технології не стоять на місці, і щоб втілити будь-яку дизайнерську задумку, треба просто розуміти, як це має виглядати. На допомогу приходять 3д зображення, популярність яких набирає обертів, особливо люблять прикрашати ними кімнату дитини, створюючи для малюка казковий чарівний світ. Але не варто зупинятися тільки на дитячій, адже фотодрук чудово підійде і для вітальні, кухні, спальні. Можна створити неймовірну і в теж час стильну атмосферу всієї квартири.

Для кухні

Фотошпалери виготовляються з екологічних матеріалів, просочуються спеціальним вологостійким засобом, а фарба на них з часом не вицвітає і не розтікається. Тому їх можна сміливо використовувати для інтер'єру на кухні. Найкраще вони виглядають біля обіднього столу, особливо, якщо на картинці зображена природа, такий малюнок заспокоює і покращує апетит. З часом шпалери можна протирати сухою або трохи вологою, м'якою ганчірочкою, не боячись пошкодити їх. На кухні добре використовувати яскраві, природні фарби, враховуючи інші елементи дизайну.

У спальню

До вибору фотошпалер в спальню потрібно підійти більш ретельно, адже ця кімната призначена для сну, відпочинку і розслаблення. Тут не повинно бути кричущих, що викликають відтінків, агресивних рисунків або фото. Зображення краще всього наклеювати на одну стіну, але обов'язково під колір інших. Поряд не повинно бути ніякої високої, великогабаритних меблів, світильників і інших елементів, які зможуть відвернути увагу від ефекту 3d шпалер на стіні.

Для вітальні

Кімната для гостей, мабуть, єдина в квартирі, де можна дати волю своїй фантазії. Тут немає якихось жорстких рамок, головне, щоб цей малюнок вписався в ваш інтер'єр, а не вибивався із загальної картини, все має бути гармонійно. Фотошпалери чудово виглядають у вітальні, коли на них нанесені міські пейзажі, великі квіти, фантастичні сюжети. Красиво виглядають шпалери, на яких зображено камін: він виглядає дуже реалістично. Не варто вітальню сильно перевантажувати зайвими меблями і елементами декору, особливо, якщо ви використовуєте тривимірне зображення.

Відео: флуоресцентні шпалери з 3d ефектом

Флуоресцентні покриття

Відгуки

Аліна, 35 роківРемонт у моїй квартирі тривав довгих 5 років. Я дуже ретельно підходила до вибору кожної деталі, кожного елементу мого будинку, не пропускала жодної новинки в сфері дизайну та оздоблення житла. 3d фотошпалери на стіну – найкраще, що могли придумати в сучасному світі. Я їх використовувала в кожній кімнаті і зараз просто в захваті від свого вибору.
Віктор, 37 роківЯ займаюся ремонтом і оздобленням квартир – це моя робота і хобі. Пам'ятаю, як вперше зіткнувся з настінними 3д шпалерами, тоді я був просто приголомшений тим, наскільки вони можуть бути реалістичні. Тривимірне зображення допомагає втілити будь-які дизайнерські задуми, візуально розширити простір житла, зробити його стильним і одночасно комфортним.
Ангеліна, 25 роківОдного разу я побачила об'ємні 3d шпалери для стін в нашому міському ресторані, я була не просто ними зачарована, швидше, я в них закохалася. Мені настільки захотілося наклеїти собі такі в спальню, що я навіть перестала спати вночі. На пошуки фотошпалер моєї мрії я витратила близько двох тижнів, але воно того варте. Всім рекомендую купувати їх, ви не пошкодуєте.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!