Рожеве пальто для дівчаток і жінок - кому підходить забарвлення і з чим носити

Стрімкий темп нашого часу диктує свої умови людям. Іноді людині потрібно зупинитися, закріпитися в поточному моменті, щоб не втратити індивідуальність. Для вирішення цієї проблеми сучасна жінка використовує одяг. Колір речей, з одного боку, формує її настрій, а з іншого, – «посилає сигнали оточуючим. Верхній одяг в рожевому кольорі може дозволити собі не кожна жінка. Для цього вона повинна бути романтичною, оптимістичною, витонченою і самовпевненою. Рожеве пальто – річ нетривіальна, вимагає особливого підходу.

Кому підійде рожеве пальто

Рожевий колір, скільки б суперечок навколо нього не було, залишається модним і, судячи з усього, буде таким ще не один сезон. Щоб створити вдалий образ на основі рожевого пальто, необхідно розібратися в деяких тонкощах. Палітра рожевих відтінків дуже багата. Залежно від своїх природних даних, жінка може створити неповторний образ, в якому рожеві відтінки ненав'язливо підкреслити привабливі деталі зовнішності:

  • Русокосим жінкам і блондинкам з блідо-рожевим обличчям краще вибирати одяг в холодних тонах: колір рожевою води, румянцевый, крижаний троянди.
  • Смуглолицим брюнеткам підуть яскраві тони рожевого: кармін, ліловою троянди, жимолості.
  • Для рудоволосих і шатенок з порцеляновою шкірою або золотистими її відтінками ідеально підійдуть тепла палітра: коралової фіалки, шаронской троянди, персиковий, лантановый.

Правильно підібраний рожевий відтінок додасть особі свіжий вигляд. Є ще одне правило, яким не можна нехтувати при виборі одягу: чим старше жінка, тим більш спокійною і вишуканою повинна бути забарвлення її речей. Наприклад, рожеве пальто з відтінком попелу додасть дамі зрілого віку благородства і буде доречно навіть у створенні ділового стилю.

Трендові відтінки сезону

Жінка в рожевому привертає загальну увагу. Якщо цей колір ідеально вписується в жіночий образ, від неї неможливо відірвати погляд. Невміло підібрані речі для ансамблю, в основі якого лежить рожевий колір, роблять її вид вульгарним. Палітра рожевого дуже багата. Сучасні технології створюють тканини неймовірно красивих відтінків: від отруйно-яскравих до ніжних пастельних. Тільки тонкі натури здатні відчути гармонійне поєднання кольорів і відтворити його в модних луках.

Забобони про те, що рожеву одяг носять дівчинки і ті, хто не в силах розлучитися з дитинством, пішли в минуле. Цей колір на піку популярності. В тренді сезону 2019-2020 такі відтінки рожевого:

  • ніжні:
  1. перловий рум'янець;
  2. димчаста роза;
  3. колір зардевшейся нареченої;
  4. квітка мигдалю;
  5. крем з персиком;
  • яскраві:
  1. димчаста орхідея;
  2. кармін;
  3. маджент;
  4. малиновий щербет;
  5. колір жимолості;
  6. фуксія.

Ніжно-рожеве пальто

Чоловіки втомилися бачити поряд з собою неприступних, змагаються у першості з ними жінок. Рожева одяг асоціюється у них з жіночністю і ніжністю, тому представники сильної статі завжди зупиняють свій погляд на жінок, які її носять. Напівпальто кольору ніжного рум'янцю на тлі першої весняної зелені або осінніх фарб виглядає дуже ефектно. Дизайнери відомих брендів пропонують прекрасні моделі ніжно-рожевих пальто. У нинішньому сезоні чітко простежується тенденція: багато нових фасонів, але довжина виробу, в основному, середня.

Модні півпальта кольору ранкового рум'янцю, приталені чи прямого крою, з двобортним відкладним коміром або коміром-стійкою можна вибрати в залежності від типу жіночої фігури. Ультра модною моделлю є розкльошені до низу від талії. Воно ідеально підходить власницям тонкої талії, широких стегон і вузьких плечей. Ніжний тон півпальта надає образу легкості. У поєднанні з одягом білого кольору формується чудовий святковий наряд.

Пудровое пальто

Дівчатам, які кидають виклик непрактичності, підійде елегантне рожеве пальто з легким відтінком персикового. У тандемі з джинсами-дудочками і водолазкою молочних тонів можна створити стильний повсякденний образ. Пальтечко без коміра до середини стегна з відрізним по талії фасоном підійде для цього як не можна краще. Чоботи до рожевому пальто для зручності краще вибрати на низькому ходу. Сумка через плече вдало завершить ансамбль.

Світло-рожеве

Якщо досвіду у створенні незвичних образів ще недостатньо, варто вибрати світло-рожеве пальто. Цей середній не вимогливий тон гармонійно буде виглядати з будь-яким одягом та гарантовано виділить дівчину з натовпу. Він ідеально поєднується з блакитним, білим, бежевим. Слід поповнити свій гардероб легким шарфом смарагдового або бірюзового кольору. Яскравий аксесуар в похмуру погоду додасть настрою. В тон йому повинна бути сумка або рукавички. Зимове пальто кольору полуничного крему можна задрапірувати теплим об'ємним шарфом, не порушуючи колірну гаму.

Брудно-рожевий колір

Рожевий колір утворюється шляхом злиття червоного і білого. Чим більше білого, тим ніжніше тон. Червоний робить відтінки насиченими. Сучасна палітра рожевого кольору допускає використання бежевих, фіолетових і сірих тонів. Поєднання рожевого, фіолетового і сріблястого дають колір, який називається брудно-рожевим. Цей приглушений, ненав'язливий колір пальто більше підійде для ділового та повсякденного стилю одягу.

Модель такого забарвлення не просто знайти в магазині, але якщо вдасться відшукати пальто такого оригінального відтінку, не варто роздумувати – потрібно купувати. Це «анти» річ. У ній однаково добре виглядає юна дівчина і жінка бальзаківського віку. З чим носити грязно-рожеве пальто? Прямі брюки, спідниця-олівець сірого, чорного, темно-синього кольору будуть виглядати виграшно. Підійдуть чоботи і півчобітки із замші або шкіри на середньому каблуці. Діловий стиль підкреслюють модними аксесуарами: годинами, сумкою чіткої форми, шарфом пастельних тонів.

Відтінок попіл троянди

Попелясто-рожевий відтінок описаний в романі видатного Коліна Маккаллоу «Співаючі в тернику», де герой роману захопився кольором сукні своєї коханої, назвавши його «попіл троянди». По-іншому, цей тон називають «запилена троянда», «троянда пустелі» і т. п. Побачивши хоч раз цей витончений, але благородний відтінок, людина не зможе залишитися байдужим. Пальто такої забарвлення стане надбанням гардероба будь-якої жінки.

В 2019-2020 році це мега популярний колір. Дизайнери пропонують моделі, виконані з твіду, драпу, кашеміру, вовняної тканини та інших матеріалів. Поверх одягу бежевих, сірих і будь-яких постільних тонів попелясто-рожева верхній одяг виглядає приголомшливо. У комплекті з пальто відтінку «попіл троянди» здатні змінити зовнішність жінки і зробити оригінальною:

  • гарні капелюшки;
  • берети;
  • хустки;
  • ботильйони;
  • сумки-саквояжі, клатчі;
  • окуляри та ін.

Малинові відтінки

Психологи стверджують, що одяг малиновою забарвлення обирають творчі особистості. Будучи цілеспрямованими натурами, вони, одночасно, ранимі й уразливі. Верхній одяг малинового кольору кидає виклик холоднечі, вказуючи на перевагу його власниці залишатися в настрої тепла і безтурботності. Напівпальто малинових відтінків – пріоритет молоді, на його тлі сильніше проявляються зміни зовнішності, накладені віком. І навпаки, юне створіння, одягнена в одяг малинового кольору, сяє здоров'ям і молодістю, заряджає оточуючих своїм піднесеним настроєм.

Модні фасони рожевого пальто

Фасонів рожевого пальто так багато і вони настільки демократичні, що підібрати для себе підходящу модель зможе кожна жінка. Класикою вважається приталені однобортная модель довжиною вище колін без додаткового декору. Оригінально виглядає верхній одяг рожевого кольору з тканини букле. Тепла і затишна на вигляд модель підходить не всім, так як візуально збільшує форми. Рукави та комір її бувають облямовані штучним хутром такого ж кольору. Грайливі нотки цієї моделі більше до лиця юним кокеткам.

Молодіжне на блискавці

Симпатично виглядають молодіжні рожеві пальто на застібці-блискавці. Як правило, ці моделі прямого силуету з суцільнокроєними рукавами і великими накладними кишенями, часто декоровані капюшоном. Окремою лінією стоять стьобані рожеві пальто-пуховики на блискавці. Вони дуже популярні, практичні і пропонуються як елемент міського або спортивного стилю. Відмінно виглядають з взуттям на товстій підошві.

Елегантне півпальта

Приталений фасон у вигляді двобортного піджака довжиною до середини стегна з шістьма великими гудзиками в два ряди називається регинот. Низ пальто від талії буває розкльошені. Це додає образу жіночності. Рукавиці замшеві півчобітки і капелюх з широкими полями чудово доповнять елегантний наряд. Однобортне трапецієподібне півпальто-свінгер вільного силуету довжиною до колін відмінно виглядає з укороченими вузькими штанів і туфлями на високих підборах. Біла сорочка або світло-бежевий светр підкреслять витончений смак жінки.

Об'ємне розміру oversize

Пальто оверсайз прямого вільного крою універсально завдяки тому, що на основі його можна створити безліч модних образів, з одного боку. З іншого – функціональними перевагами модної речі є те, що:

  • Фасон можуть вибрати стрункі дівчата. Його об'ємна форма вигідно підкреслить витончену фігуру.
  • Повним особам модель допоможе приховати надміру округлі форми.

Пальто-халат

Рожеве пальто-халат відрізняється оригінальністю, елегантністю і комфортом. Цей фасон, обхваченный на талії поясом або декоративним ременем, не передбачає наявність ґудзиків. Буває одна-дві великих гудзиків, які виконують функцію додатка. Рукава типу реглан або вшиті в пройму, з вилогами і без них. Довжина пальто – частіше міні або міді. Домашній халат не додає господині привабливості, але верхній одяг отримала таку назву, скоріше, зважаючи на її зручності. Ця неизбитая модель заслужено потрапила в гардероб світських дам і юних модниць.

З чим носити

Стилісти дають поради з чим носити рожеве напівпальто. Чорний колір одягу нижньої частини тіла – безпрограшний варіант. Шкіряна спідниця-олівець з блузою в тон півпальта можна використовувати для створення ділового стилю. Темні джинси, брюки довжиною 7/8 зі стрілками і аксесуарами білого, сірого, чорного кольору чудово вписуються в цей образ. Ідеальним доповненням буде взуття нетривіальних забарвлень: чорничної, вишневої, маджента. Необхідно, щоб сумка, ремінь або рукавички були такого ж кольору або мали подібні вставки.

Для романтичних зустрічей підійдуть жіночні сукні, спідниці та джинси. Блакитний і сірий колір відмінно поєднується з рожевими відтінками. Класичні туфлі на підборах в цьому випадку підійдуть як не можна краще. У виборі одягу для формування образу потрібно пам'ятати одне правило: акцентом ансамблю є рожеве пальто. Прикраси, декор, аксесуари повинні лише допомагати цьому і завершувати чарівно-жіночний образ.

З чим носити малинове пальто? Діловий костюм, маленьке плаття чорного, сірого або білого кольору під туфлі-човники підходять для офіційних зустрічей. Туфлі, чоботи, ботильйони можуть бути в темних фіолетових і синіх тонах, але високі чоботи – тільки чорними або сірими. Насичений малиновий колір вимагає обережності. Необхідно дотримуватися просте правило – не більш трьох основних кольорів в образі (один з них – малиновий). Потрібно ретельно вибирати речі яскравих кольорів (зеленого, оранжевого, синього) для цього ансамблю. Вони можуть перевантажити образ.

Який одяг підійде до рожевому пальто

У підборі одягу до пальто рожевих відтінків слід керуватися спосіб, який найбільше підходить до ситуації:

  • Офісний варіант: кавова спідниця і біла блузка, прямі бежеві штани і персикова водолазка.
  • Елегантний стиль: речі м'ятного, лавандового, ванільного, молочного відтінків.
  • Вуличний: джинси-скіні, светр з високим горлом, шапка біні, шарф; в'язана спідниця в підлогу і лонгслив, плаття-светр.
  • Романтичний: спідниця-сонце золотистих, пісочних відтінків з атласної блузкою або облягаючим светром, однотонні сукні в підлогу.
  • Молодіжний: шорти, коротка спідниця з водолазками, бойфренди з свитшотами, джинси кльош, короткі сукні.

Взуття та аксесуари

Шарф – неперевершений аксесуар. Той, хто вміє користуватися його секретами, виглядає мега-модно. Шарф до рожевому пальто слід вибирати виходячи з таких правил:

  • Чим холодніше, тим яскравіше шарф. Насичені фарби роблять образ жінки більш виразним і привабливим.
  • Підбирати відтінки шарфа потрібно у відповідності зі своїм кольоротипом. Зав'язаний як можна ближче до лиця, шарф створить свіжий і здоровий вигляд обличчя.
  • Необхідно співвідносити розміри. Масивний шарф формату оверсайз безглуздо виглядає на тендітній дівчині маленького росту.
  • Для нейтральних тонів краще підбирати монохромні поєднання контрастуючи на фактурі тканин (глянцеві, блискучі, з ворсом).
  • Шарф не створений для виправлення невдало підібраного наряду.

Сумка до рожевому пальто підбирається, грунтуючись на особливості нинішньої моди – повна свобода при складанні лука. Допускається змішування стилів, дотримуючись деяких правил. З верхнім одягом рожевих відтінків витончено виглядають клатчі і сумки-конверти, але носити їх потрібно на довгій ручці через плече. В руці вони виглядають менш ефектно. Сумку необов'язково підбирати в тон взуття. За стилем вони можуть бути теж різними.

Наприклад, персикову півпальта, сувора сумка і стильні білі кеди при вмілому підборі одягу можуть перетворитися в чарівний ансамбль. Верхній одяг ніжних тонів в стилі кежуал, тімберленди і рюкзак створять незаяложений образ. На підборах або на плоскій підошві взуття – не важливо, головне, щоб вона гармонійно вписувалася по тону. Сумка з дешевих замінників шкіри, з великими емблемами відомих брендів накладе шар вульгарності на зовнішній вигляд. Варто побоюватися аксесуарів контрастних відтінків. На тлі рожевих тонів ніжно виглядають бежеві, сріблясто-сірі сумки.

Модні образи з рожевим пальто – фото

Відео

Рожеве пальто — модний тренд сезону

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!