Модні пальто 2017-2018 року - огляд актуальних трендів

У цьому сезоні куртки і шуби залишаються актуальними трендами, але першість у фешн-рейтингу за іншим видом верхнього одягу. Модні зимові пальто 2017-2018 року настільки різноманітні і красиві, що можуть догодити смаку будь-якої дівчини і жінки. Світові дизайнери відтворили майже всі існуючі фасони, представили як класичні, так і дуже яскраві кольори, випустили лаконічні і помітні моделі. Дивіться, милуйтеся і вибирайте варіант, гідний виявитися у вашому гардеробі.

Які пальто в моді в 2017-2018 року

Актуальною стає респектабельна жіночність, що відбивається на матеріалах вироби. Особливо цінуються дорогі вовняні тканини: твід, кашемір, вовна з мохеровыми волокнами. Дизайнерам Akris, Max Mara, Sonia Rykiel сподобався оксамит, а Nina Ricci, Ermanno Scervino – вельвет. Дуже ефектно виглядає стильна хутряна обробка рукавів, манжет, кишень. Шкіряні моделі займають окрему нішу в царстві верхнього одягу.

Що стосується особливостей крою, тут обмежень немає. Модні фасони пальт тішать різноманіттям:

  • Оверсайз. Вільний силует – хіт сезону. Однотонні кашемірові тканини прекрасно демонструють гідність фасону.
  • Трапеція. Другий за популярністю модний силует, що підходить жінкам з різними типами фігури.
  • Класичні лінії: прямий, приталений крій. Ексклюзивні дизайнерські рішення роблять стару добру класику дуже привабливою.
  • Напівпальто: ідеальні для прохолодної погоди. Популярні однотонні вироби з мінімумом декору, варіанти з великим хутряним коміром.
  • Міді та максі. Модні зимові пальто 2017-2018 року завдовжки до середини гомілки та щиколотки вбережуть від холодів і дозволять залишатися стильною.

Колірна гамма теж різноманітна. Чорний, сірий, білий, синій ніколи не втратять актуальності. Новинки сезону яскраві: червоні, жовті, гірчичні, бордові, зелені. Дизайнери пропонують гарні пальто і більш спокійних відтінків: ніжно-рожевий, бежевий, пісочний. Яскравими кольоровими принтами гуру моди не балують, в пріоритеті однотонні моделі або зі вставками контрастною гами.

Модні пальто осінь-зима

Fashion-індустрія диктує свої правила, але вони не завжди подобаються більшості людей. Хочете дізнатися, які ще тренди пропонують світові дизайнери? Нижче ви познайомитеся з готовими стильними образами, а зараз ловіть топ-7 хітів сучасної моди:

  1. Писк сезону: темне пальто у поєднанні з одягом або аксесуарами жовтого кольору.
  2. Відмінно гармонують червоний і чорний кольори (наприклад, чорна верхня одяг і червоний шарф), червоний відтінок з темно-синім.
  3. Модне пальто-оверсайз 2017-2018 року здійснить мрію багатьох: не вилазити вранці з-під ковдри. Найсміливіші моделі нагадують шотландський плед або ковдру. Зверніть увагу на пальто-кейп і халат.
  4. Мода подбала про любителька тепла: в цьому сезоні не соромно надягти пальто поверх куртки або навпаки.
  5. Відмінний варіант: шинель із заниженою лінією плеча і англійським коміром пиджачного типу.
  6. Великі кишені з оригінальним декором – те, що потрібно в цьому сезоні.
  7. Чи чули ви про моделі дафлкот? Це стильне зимове пальто з щільного вовняного матеріалу. Відмінні риси: великі гудзики у вигляді ікла, зовнішні петлі і накладні кишені.

Класичного крою

Прямий і приталений силует йде всім жінкам. Вдалі образи на тижні високої моди представили бренди Escada, Tomas Maier, Perret Schaad. Елегантний крій має вельветове пальто від Nina Ricci. Верхній одяг середньої довжини відмінно гармонує з шкіряним одягом міді світлого відтінку коричневого. Образ доповнюють високі бежеві чоботи на стійкому каблуці, легкі ажурні рукавички в тон верхнього одягу. Модний лук не обтяжать аксесуарами – легкого макіяжу і недбалою укладання вистачить, щоб зовнішній вигляд був досконалим.

Строгий образ виходить з модним пальто від Neil Barrett. Повністю шкіряний верхній одяг полуприталенного силуету з двобортним коміром та поясом поєднується з вільними чорними брюками прямого крою. Тотал цибулю завершують чорні черевики або чоботи на плоскій підошві. Яскравим акцентом в похмурій панелі стануть червоні губи. Очі при цьому виділяти не варто. У цьому образі гарні та інші чорні пальто з колекції Neil Barrett.

Хутряні

Для відвідування розважальних заходів підійде рожеве пальто від Anya Hindmarch. Об'ємна галявина в плечовій зоні відверне увагу від широких стегон, тому модель актуальна для молодих власниць фігури «груша». З цим вбранням гармонує об'ємна м'яка сумка з яскравими прикрасами, рожеві хутряні навушники, коричневі окуляри з градієнтними лінзами. На показі модель вийшла в шкарпетках і капцях з опушкою, однак для повсякденного життя такий варіант не годиться. Можна замінити його коричневими або сірими чобітками на невисокому каблуці.

Осінні моделі для ділового образу пропонує бренд Kiton. Актуальна довжина міді, А-силует, однотонний сірий колір, об'ємний хутряний комір – у сукупності ці елементи утворюють сувору, але ультрамодну річ. З верхнім одягом гармонують чорні монкі, сірий брючний костюм у велику клітку, жорстка сумка. У такому вбранні будуть відчувати себе комфортно бізнес-леді.

Яскравого відтінку

Соковиті кольори підійдуть дівчатам і жінкам до 40-45 років. Найбільш приваблива гамма – червона. Монохромний образ представив в 2018 році модний бренд Fendi. Всі деталі лука виконані в червоному кольорі: довге приталене пальто із заниженою лінією плечей і хутряною обробкою на рукавах, м'яка сумка, круглі сережки, великі окуляри-тішейди, високі чоботи на шпильці. Дуже ефектно і сміливо.

Модні жіночі пальта 2018 року представив Derek Lam. Родзинка колекції – довга модель з флористичним принтом і хутряним коміром. Вона настільки самодостатня, що не вимагає додаткових прикрас. Завужені чорні або темно-сині штани, чорні чоботи на підборах з гострим носком стануть доповненням образу. Якщо на вулиці холодно, надіньте тонкі шкіряні рукавички. З зачіскою можна не експериментувати – гладко зачесане волосся, зібране у хвіст, будуть добре виглядати з яскравим вбранням.

Прямі

Якщо ви любите коротку верхній одяг, зверніть увагу на останню колекцію Biryukov. У темно-сірому осінньому пальто немає нічого екстравагантного – прямі лінії, комір стійка, відсутність аксесуарів. Цей мінімалізм можна розбавити вовняною спідницею міді прямого крою. Буде вона яскравою або темною, залежить від вашого настрою і цілей. Останні штрихи – чорні черевики на товстому каблуці і сумка доктора.

Модний будинок Prada в сезоні 2017-2018 року випустив чимало речей оригінального крою. Класичним лініях залишилося місце, але і вони розбавлені яскравими акцентами. Бренд представив незвичайне пальто в дрібну клітку з хутряним подолом та шкіряного великої бахромою на грудях. Цибуля доповнює чорна кепка-кашкет, зелена жорстка сумочка на тонкому ремінці, чорна спідниця, яскраві хутряні чоботи. Чоботи можна замінити на більш лаконічні, а сумку підібрати в тон взуття. Верхній одяг акцентує увагу на нижній частині тіла, тому підійде дівчатам з фігурою «перевернутий трикутник».

Шкіряні

Зимові пальто для жінок, зроблені зі шкіри, виглядають розкішно. Versace показав, наскільки круто виглядає чорна шкіряна одяг у поєднанні з червоною в'язаній шапкою. Яскравий комір не дає способу стати нудним. Шкіряний пояс підкреслює лінію талії, а довжина міді приховує повні ноги – ідеальний варіант для «груші». Інші елементи образу – спідниця-олівець, завужені брюки, невисокі чоботи. Якщо вийде придбати чорну сумку з червоними вставками на короткій ручці, будете королевою стилю.

Шкіра буває не тільки похмурих кольорів. Модні пальто 2017-2018 року розбавив яскравими фарбами бренд Philosophy di Lorenzo таки serafini. Блакитна річ з леопардовим коміром доповнено поясом. Під неї надіньте темний гольф, коротку спідницю, на ноги – чорні капронові колготки, елегантні чобітки. Відмінний аксесуар – чорні сітчасті рукавички. Модель підходить майже всім молодим дівчатам і жінкам.

Двобортні

Верхній одяг такого типу модна завжди,в тому числі і в сезоні 2017-2018 року. Якщо вироби від світових кутюр'є для вас недосяжні, зверніть увагу на вітчизняних виробників. Навряд чи вони продемонструють незвичайні фасони, але модні зимові пальто 2018 року в їх арсеналі є. Взяти, приміром, чорну верхній одяг фасону трапеція. Великий англійський комір і яскраві червоні гудзики, розташовані навскоси, роблять річ необыденной. Доповнити її можна джинсами, брюками, яскравим шарфом або звичайною блузою з коміром-стійкою.

Ще один варіант на кожен день – світло-коричневе пальто з кашеміру довжиною до коліна. Відмінно поєднується з клатчем на ланцюжку, сірими туфлями з гострим носком. Під нього можна надіти плаття такої ж довжини, завужені або прямого крою штани. Шию прикрасьте яскравою хусткою (або пов'яжіть його на сумочку), шарфом тонкої в'язки або обмежтеся светром з високою горловиною.

Однобортні

Ці модні пальто мають вузькі борту і один стовпчик застібок – носити його можна, застебнувши тільки на одну сторону. Цікаві варіанти з супатной застібкою – прихованою. Бірюзове пальто прямого крою довжиною до коліна здорово виглядає з кремовими прямими брюками 7/8, бежевими туфлями на товстому каблуці і клатчем на довгому ремінці. Світлий шовковий шарф або хустку впишуться в композицію.

Довге однобортне пальто з чорного оксамиту в 2018 році представив бренд Max Mara. Стиль оверсайз доречний навіть для ділових зустрічей, якщо мова йде про цьому виробі. Сірий шарф, накинутий на шию, класичні туфлі – начебто нічого особливого, але образ виходить шикарним. Принадність його універсальність для всіх типів фігури. Однак якщо у жінки надто пишні форми, від такого варіанту варто утриматися.

Як вибрати модне пальто 2017-2018 року

Якщо ви не маєте поняття, яка верхній одяг вам потрібна, подивіться фото з модних показів. Деякі варіанти здивують, а може, і шокують, інші залишать приємне враження. Короткий опис критеріїв вибору:

  • Вік. Молоді дівчата можуть не соромитися купувати яскраві (але не перевантажені квітами) моделі. Жінкам у віці бажано зупинитися на пастельних відтінках і однотонних варіантах.
  • Матеріал. Найдорожчий і теплий – кашемір. Твід (різновид вовни) міцний, зносостійкий. Для міжсезоння підійдуть шкіряні, оксамитові, велюрові пальто.
  • Тип фігури. «Грушам» потрібен акцент на верхній частині тіла, а «переверненого трикутника» - на нижній. «Яблуку» варто звернути увагу на фасон із завищеною талією або модель з пояском. «Пісочним годинником» йдуть всі силуети.
  • Повнота. Дівчатам і жінкам з пишними формами можна зупинитися на фасон трапеція і верхньому одязі без зайвих елементів. Дорога тканина і відсутність візерунків, вишивок, аплікацій додадуть краси і «згладять» фігуру.
  • Зростання. Високі і стрункі дівчата можуть носити довге пальто прямого крою. Якщо панянка низька, їй варто звернути увагу на укорочені варіанти або вироби середньої довжини.

Відео

ТОП МОДНИХ ПАЛЬТО НА ОСІНЬ 2017 і ЗИМУ 2018 || Katrin from Berlin

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!