Епіляція зони глибокого бікіні в домашніх умовах і салоні

Багато дівчата ретельно стежать за собою, регулярно роблять в салоні воскову або цукрову депіляцію інтимних зон, систематично стикаються з таким поняттям, як глибоке бікіні. Видалення зайвого волосся додає впевненості в собі, особливо напередодні пляжного сезону. Якісно виконане бікіні передбачає естетичний ефект, турботу про особисту гігієну, реальний вихід для чутливих шкірних покривів, схильних до подразнення.

Що таке глибоке бікіні

Це косметична процедура, яку виконують в салоні краси і не тільки. Запропонована техніка передбачає ефект остаточного видалення волосків разом з цибулинами при відсутності гострих болючих відчуттів. Тому отриманого результату вистачає надовго, і жінка може вберегти себе від неприємних і навіть пікантних ситуацій. Після усунення волосяних цибулин шкіра не червоніє, відсутня роздратування, а ще через пару днів приємно радує своєю зовнішньою привабливістю. Така процедура більше відома, як бразильське бікіні.

Зона глибокого бікіні

Біоепіляція набуває з кожним днем велику популярність, а грандіозний результат відчули на своєму тілі жінки різних віків і поколінь. Гоління підлягає область паху, внутрішня поверхня стегна, частково – місце з'єднання двох сідниць. В інтимних зонах промежини класичні бритви після використання викликають роздратування, можуть спровокувати появу дрібної висипи і свербіж шкіри делікатних зон. Тому потрібно вибрати перевірений варіант, яким є глибока епіляція бікіні, проведена при бажанні в домашніх умовах.

Техніки

Існують різні методи видалення волосяних цибулин, головне – безболісність сеансу, косметичний ефект, тривалий результат, доступна ціна. Перш ніж вибрати відповідну техніку, потрібно ознайомитися з запропонованим асортиментом послуг продуктивного позбавлення від небажаних волосків. Як варіант, це можуть бути:

  1. Класичне бікіні – усунення рослинності на тілі по краях нижньої білизни і видимої лобкової зоні.
  2. Тотальне бікіні – позбавлення від рослинності з статевих губ у жінок, або з калитки – у чоловіків.
  3. Французьке бікіні – крім вищеописаних областей, якісну обробку проходить зона між сідниць.
  4. Бразильське бікіні – повне видалення рослинності з лобкової зони, зовнішніх статевих органів, між сідницями.
  5. Японське бікіні – ідентична вищеописаною техніці, характерною особливістю якої є фігурка, яку майстер оформляє на лобкової зоні.

Протипоказання

Майстер приділяє особливу увагу обмежень, які перешкоджають організації сеансу в конкретному випадку. Від проведення процедури бажано повністю відмовитися при наявності таких проблем зі здоров'ям:

  • цукровий діабет;
  • порушення цілісності шкірних покривів зони промежини;
  • генітальний герпес;
  • надмірно короткі волоски;
  • схильність до алергічної реакції;
  • порушений температурний режим організму;
  • підвищена чутливість шкірних покривів.

Як роблять глибоке бікіні в салоні

Увага! Це класична салонна процедура. Не варто пробувати її проводити вдома, замовляти обладнання, експериментувати на собі і колег. Травми та інші ускладнення аж до новоутворень при самостійній роботі більш ніж можливі. Не пошкодуйте грошей і зверніться у гарний центр краси - вони є у всіх великих містах. Наприклад, хорошим варіантом буде лазерна епіляція області бікіні в центрі Ola - там працюють сертифіковані фахівці на обладнанні останнього покоління. Про лазерної епіляції можна почитати за посиланням. Відвідувач зможе отримати бажаний результат без травм і больових відчуттів.

Якщо до проведення безболісних сеансів протипоказання повністю відсутні, саме час розібратися, як роблять шугарінг глибокого бікіні, і як правильно підготуватися до майбутнього дійства. Першим ділом потрібно впевнитися, що довжина волосся досягає 4-5 см, щоб можна було їх захопити. Щодо інших підготовчих заходів рекомендації фахівців наступні:

  • обмежити зіткнення з поверхнею шкіри ультрафіолетових променів;
  • напередодні не варто висмикувати волоски з коренем, наприклад, за допомогою воскових смужок;
  • рослинність показано збрити за 1-2 дні до виконання косметичної процедури;
  • виключити контакт із косметичними засобами, щоб уникнути опіку;
  • за необхідності задіяти місцеву анестезію;
  • виключити медичні протипоказання;
  • у перший раз процедуру косметичним воском повинен проводити досвідчений майстер.

Воском

Якщо жінка вибирає для себе воскову епіляцію, майстер видаляє підвищену рослинність області бікіні гарячим воском. Використання таких косметичних засобів допомагає вирішити таку пікантну проблему на 3-4 тижні, потім слід знову звернутися до косметолога і повторити сеанс. Головне – не спалити шкіру гарячим складом, який зміцнює волосяні цибулини. Отже:

  1. Спочатку якісно обробляються дільниці області бікіні.
  2. Потім потрібно дочекатися остаточного затвердіння і висихання воску.
  3. Різким рухом з допомогою шпателя прибрати його з шкірних покривів.
  4. Обробити шкіру відновлює кремом, інакше виникає подразнення інтимних зон.
  5. В якості альтернативи можна використовувати холодний віск, який продається в тубах, а представлений у формі готових паст.

Шугарінг

Вивчаючи особливості процедури шугарінга, мова піде про цукрової депіляції, яка має не високу вартість, але косметичний ефект забезпечує 3 тижні і більше. Потім волосся знову відростає, але кожного разу вже в меншій кількості. Основою вважається застосування цукрових паст в'язкої консистенції, які потрібно наносити, а потім видаляти по зростанню волосся. Техніка ідентична воскової глибокої депіляції, змінюється тільки косметичний склад.

Бразильська епіляція

Це ще один варіант глибокого видалення волосків, хороший спосіб позбутися від рослинності лобок за допомогою воску. Професіонали проводять процедуру без скарг пацієнта, а легке роздратування оброблених ділянок шкіри можна змастити спеціальним лосьйоном проти роздратування. Спочатку показано наносити пасту, при цьому натягувати шкіру, а після її висихання зривати разом з волосяними фолікулами. Процедура коштує дешево, тому бажано замінити лазерну епіляцію і фотоепіляції.

Ціна на глибоке бікіні

Деколи надмірно завищені ціни по Москві і Санкт-Петербургу, однак шугарінг зони глибокого бікіні повинен проводитися професіоналами, нехай навіть дорого. Головне – вибрати салон краси або косметологічний кабінет з високою репутацією. Отже, якщо має епіляція глибокого бікіні, нижче представлені приблизні розцінки по столиці:

Назва, яка виконується епіляція глибокого бікіні в салоні краси

Ціна, рублів

Шугарінг

Від 600

Воскове бікіні

Від 1 000

Електроепіляція

Від 15 хв.

Фотоепіляція

Від 4 000

Епіляція лазером

Від 6 000

Елос

Від 2 500

Як зробити глибоке бікіні будинку

Якщо необхідна глибока депіляція зони бікіні, можна самостійно провести процедуру в домашній обстановці або користуватися епілятором, спеціальним кремом. Результат один, ось тільки вистачає його на різні періоди часу. Оптимальний варіант в домашніх умовах – бікіні глибоке за допомогою воску. Ось особливості процедури:

  • розтопити віск і дочекатися його теплою температури;
  • обробити ділянки бікіні, не варто уникати складок;
  • залишити складу до застигання;
  • зірвати різким рухом;
  • обробити шкіру кремом.

Відео

Видалення волосся в зоні глибокого бікіні в домашніх умовах

Відгуки

Яна, 24 рокиРоблю глибоку епіляцію тільки воском, але попередньо чекаю, поки чорні волоски пристойно підростуть. В іншому випадку краще використовувати класичну бритву, оскільки все одно вдало захопити рослинність інтимних зон не вийде. На собі пробувала, відтепер знаю всі тонкощі цієї косметичної процедури.
Ірина, 27 роківЯ вибираю для інтимної гігієни шугарінг, тому що цукрова суміш не викликає в моєму випадку сильного роздратування на шкірних покривах. Сама по собі процедура не дуже приємна, зате потім 3 тижні можна ні про що не думати і не комплексувати на пляжі. Довіряю тільки майстрові, хоча мої подружки самі собі роблять таку красу.
Ілона, 43 рокиУ мене епілятор на батарейках і живиться від мережі. Користуюся ним вже більше 5 років і ніяких нарікань по функціях і кінцевого результату немає. Волоски збриває відмінно, шкіра залишається рівною і гладкою, приємно навіть доторкнутися. Працює безшумно, легко чиститься. Так що глибоке проведення процедури бікіні не довіряю.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!