Камуфляжні штани жіночі

Мілітарі-стиль знову на піку популярності в жіночій моді. Дизайнери пропонують все нові варіації на військову тему. Особливою родзинкою вважаються камуфляжні жіночі штани, які підкреслюють індивідуальність і сексуальність модниці.

Модні жіночі брюки в стилі мілітарі

Спочатку камуфляжний одяг задумували для облачення військових, свого роду спецформа. Однак вона була настільки зручна і навіть брутальна, що її з задоволенням стали використовувати рибалки, мисливці і туристи. Дизайнери вхопилися за камуфляж, оскільки він був варіативний, дозволяючи фантазувати не тільки на військові теми, але і допускаючи агресивні нотки, роблячи акцент на силу, брутальність, витягуючи назовні тварина початок і природні інстинкти.

Однак всі ті посили стилю мілітарі, які властиві чоловікам, стали залучати тендітних представниць слабкої статі. Тоді військові штани стали шити для жінок. Це дозволило дизайнерам випустити фантазію і віддатися творчості по повній, адже чим цікавіше буде жіноча модель і оригінальніше, тим краще. Камуфляжні дизайнерські жіночі штани стали відрізнятися колірними рішеннями, з'являлися варіації на тему крою.

Великі модні будинки, такі як Армані, Діор, стали пропонувати жіночі штани-камуфляж, граючи на боротьбі протилежностей – в їх колекціях поєднуються жіночні форми з брутальним силуетом, що виглядає невимушено сексуально і кидає виклик натовпі. Є модель жіночих штанів мілітарі – карго. Вони широкі, вільні по всій довжині, посадка може бути на талії або стегнах, зручні для повсякденного носіння.

Також модні бренди одягу грають зі стилем, пропонуючи колекції, де велика кількість кишень (на стегнах, з блискавками і без, куліскі, які регулюють довжину штанин, щоб перетворювати штани в бриджі) вражає своєю варіативністю, пропонуючи тонку стилізацію. Дизайнери, створюючи камуфляжні дизайнерські жіночі штани, намагаються грати з різними стильними принтами і квітами: в тренді сірий, коричневий, зелений, хакі і синій.

Іноді жіночий камуфляж робиться у вигляді «пікселів» рудою або пастельної гами. Різноманіття форм вражає. Модель галіфе цікава своєю рафинированностью, нам пропонується імітація забарвлення одягу, яку носили льотчики початку минулого століття. Камуфляжні жіночі штани світло-сірих і коричневих тонів повністю імітують уніформу тих років.

Жіночі військові штани із заниженою талією

Моделі з заниженою талією наглядають собі модниці, бажаючі блиснути в оригінальною і красивою одязі, яка підкреслить їх форми. Часто вони представлені яскравими принтами: це можуть бути як малюнки, так і оригінальні написи, з великою кількістю кишень. Занижена лінія підійде для більшості типів фігур. Такі жіночі джинси мілітарі щільно облягають, прямі штанини не повнять фігуру і не обмежують при русі.

Камуфляжні штани з гумкою внизу

Армійський одяг виглядає сексуально на дамах. Однак її основна перевага – це зручність. В цьому плані буде безпрограшним варіант штанів з гумкою внизу. Такі молодіжні моделі підійдуть для тих, хто робить акцент на стилі мілітарі в своєму образі. У них можна відправитися на тусовку з друзями або на роботу, якщо не зупинить дрес-код. Вони будуть добре поєднуватися з високими кросівками.

З такими брюками високі шкарпетки будуть зайвими. Якщо ви хочете створити лаконічний образ, підберіть до штанів кеди і футболку. Камуфляжні штани з гумкою підійдуть для занять спортом. Жінки-екстремалки, б підкорили гірські вершини або подорожують з наметами по далеких просторах, в такому одязі будуть відчувати себе комфортно, практично і елегантно.

Завужені камуфляжні штани

Завужені моделі камуфляжних штанів – це завжди модний виклик. Агресивний принт розбавляється милою посмішкою дами. Однак такі моделі дуже зобов'язуючі, їх можуть собі дозволити тільки дами з фігурою без вад (занадто худим і повним доведеться про них забути). До таких штанів підійдуть черевики з високим каблуком. Така собі жінка-вамп або спокусниця. Оновлений гардероб піде на користь!

Вільного крою

Камуфляжні джинси жіночі, пошиті вільно, підійдуть всім любителькам активного відпочинку. Такий одяг дуже зручна, непомітна, але з родзинкою. У ній можна сміливо вирушати грати в пейнтбол, благо камуфляж приховає від «ворогів», або в похід. У тон до штанів виберіть майку, з взуття підійдуть кеди. Такий вибір ще допоможе створити хуліганський і грайливий образ.

Де купити і скільки коштує жіноча камуфляжний одяг

Армійську одяг можна придбати в спеціалізованих магазинах-военторгах Москви і Санкт-Петербурга. Там є в продажу такі товари, як військова форма з водовідштовхувальним ефектом, прапори, пілотки. В інтернеті можна знайти величезну кількість сайтів, що торгують брюками в стилі мілітарі. У каталогах вибирайте модель, розмір, замовити можна з доставкою. Ціна залежить від якості матеріалу, популярності фірми-виробника – дешеві від 1 тис. рублів, моделі відомих брендів – від 5 тисяч і вище.

З чим носити камуфляжні штани

Стилісти рекомендують брюки жіночі, камуфляж, не обтяжувати військовим нашаруванням. Розбавляйте легкими тканинами: шовковим шарфиком або тонким поясом. Завужені жіночі штани мілітарі будуть гармонійно поєднуватися з чорною шкіряною курткою або довгим пальто в стилі класик, непоганим вибором стане жакет. Нагадають про те, що ви жінка, прикраси з золота або срібла або цікаві шпильки у волоссі.

Для створення елегантного образу до штанів в стилі мілітарі підбирайте топи в світлих тонах з відкритим вирізом. Блузки з шовку светри з мохеру, кардигани з кашеміру теж будуть вдало поєднуватися. Взуття підібрати до таких штанів буває важко, оскільки вона не має символізувати брутальність, інакше її буде занадто багато, і ви зазнаєте модний провал. До галіфе підійдуть «жокейські» чоботи на плоскій підошві. До фасону карго підберіть черевики, де є висока шнурівка, з одягу бомбери або свитшоты.

Як виглядають жіночі спортивні штани камуфляжні – фото 2017

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!