Блузки для повних жінок, які їх стройнят

Приведення фігури до ідеальним пропорціям – головне завдання одягу, поряд з практичністю і зручністю. Помилково вважати, що при певних зовнішніх вади тіла не можна виглядати стильно – потрібно лише вміти формувати модний гардероб для повних жінок. Як правильно це зробити і яких речей необхідно уникати?

Святковий одяг для повних жінок

Ключовою відмінністю речі для повсякденного носіння і для урочистого виходу є декор, який може бути представлений яскравим принтом, нашивкою або опуклим елементом: каменями, бісером, металевими деталями з фаскою і т. д. Такий одяг завжди привертає увагу, акцентує погляд на певній зоні, але не буде стрункості. Нарядна блузка для повних жінок теж може мати на увазі цікавий декор, однак він не повинен впадати в очі.

Дотримуйтеся наступних рекомендацій:

  • Зробіть акцент на матеріалі: легкий, повітряний шифон або шовк, навіть не маючи ніякого малюнка, вже виглядає небуднично. Додати елегантне прикраса у вигляді брошки або кольє, і святковий образ готовий.
  • Блузки для повних невисоких жінок, які їх стройнят, можуть мати незвичайний фасон, наприклад, приталені моделі з баскою.
  • Атласні тканини вважаються вечірніми, але через велику кількість відблисків вони візуально додають об'єм – будьте з ними обережні. При правильному використанні вони будуть стрункості і витягати.

Блузки трикотажні для повних жінок

Даний матеріал частіше користується популярністю для пошиття тунік та/або штанів, однак стрейчеві блузи з трикотажу при будь-якій ціні теж можуть виглядати красиво і незвично. Якщо у такого виробу приталені викрійка, а тканина дуже тонка, річ може стрункості за рахунок повного прилягання до тіла. Однак потрібно розуміти, що:

  • Трикотаж вимагає талію: при її фізіологічному відсутності (дами типів «яблуко», «прямокутник») знадобиться пояс.
  • Ущільнювати трикотажні вироби не варто – це додасть візуальної тяжкості.

Стильні блузки для повних жінок

Відхилення фігури від загальноприйнятого ідеалу – не причина відмовлятися від модних речей. Дама в тілі теж може виглядати ефектно, якщо правильно складе свій гардероб. Якими повинні бути ідеальні блузки для повних жінок, які їх стройнят? Інструкції нижче:

  • Трикутна фігура потребує додавання обсягу по грудях: це може зробити як складання, так і запах або увійшло в моду спущене плече з оборкою.
  • Якщо вам потрібен виріз, вибирайте V-образний – він візуально подовжує і буде стрункості.
  • Об'єднані тканини – хороший спосіб візуально перекроїти силует. Однотонні натуральні матеріали можуть стрункості, тому з них складають основну викрійку. Більш легкі і летять, пущені на обробку, додадуть вишуканості.
  • Мереживо – ідеальні доповнення до будь-блузки для повних жінок, але ними бажано нівелювати глибокий виріз або декорувати верхню частину, а не перекривати весь виріб.
  • Літні блузки з шифону для низьких повних жінок можуть стрункості, якщо мають подовжений фасон і невелике клешение до низу. Під напівпрозорі тканини рекомендовано надіти щільну майку.

Стиль для повних дівчат

Молодіжна одяг характеризується яскравими квітами і великою кількістю декору, нерідко навіть повсякденні моделі виглядають як вечірні при будь-якій ціні, але не здатні стрункості. Тканини тут переважно легкі, більш гладкі, часто з набивним малюнком. Різноманітні принти, вишивка, камені супроводжують більшість блузок, а щоб така річ могла стрункості фігури, вона повинна мати приталений фасон або А-силует, який на талії збирають поясом. Особливо ефектно це виглядає на літніх моделях.

Як вибрати блузку для повних

На думку стилістів, така річ повинна бути в гардеробі будь-якої дами, якою б фігурою вона не володіла. Навіть біла блузка для повних жінок може стрункості сильніше чорної туніки. Професіонали рекомендують завжди пам'ятати, що:

  • Жодних балахонів і багатошаровості. Об'ємні «летять» силуети нерідко роблять жінку ще повніше.
  • Блузи-облипки будуть стрункості тільки міцно збитих дам, коли повнота виражається не в складках, а через збільшені параметри.
  • Вибирайте викрійки, при яких виріб частково прилягає до тіла, але не сковує руху.
  • Відмовтеся від поперечних малюнків, особливо смужок – виструнчувати будуть тільки вертикальні.
  • При широких стегнах (тип «трикутник») прямі блузки не рекомендовані, зате вони здатні стрункості жінок з типом «яблуко» або «коло», особливо якщо завищити талію.
  • Чим простіше принти, тим вигідніше виріб подасть фігуру. Жодних недоладних малюнків на половину тулуба: ледь помітні переходи кольору, непомітну шиття – ідеальні варіанти декору блузки для повних жінок, які їх стройнят.
  • Холодні відтінки роблять фігуру менше, теплі розширюють її.
  • Банти і рюші можуть бути присутніми на блузці, і навіть здатні стрункості, якщо будуть додані на ділянки, які потребують додаткового обсягу. Наприклад, верхня зона у дами-трикутника.

Ціни на блузки для повних жінок

Вартість такого предмета гардероба визначається пущеним на нього матеріалом, оздобленням і ім'ям виробника. Приблизний розбіг цін: від 1300 до 7000 р. Зрозуміти, на що орієнтуватися, можна з даної таблиці:

Тип виробу

Ціна

Трикотажні повсякденні блузи

800-2300 р.

Шовкові

3500-5000 р.

Офісні бавовняні

1700-2900 р.

Шифонові туніки

1000-3300 р.

Ділові блузони для повних жінок

Викрійка вироби для офісу не передбачає особливих надмірностей: це класичний прямий силует з мінімальним акцентом на талії, натуральна нестрейчевая тканину, наприклад, бавовна. Переважні нейтральні світлі тони: білий, кремовий, пісочний, сталевий сірий. Відмовтеся від занадто яскравих і теплих кольорів: вони будуть збільшувати обсяг верхньої частини силуету.

Фото: модні блузки для повних

Завдяки представленій збірці прикладів стильних речей для пишних дам ви зможете зрозуміти, як підібрати собі ідеальну легку літню блузку для прогулянки і щільну для офісу. Ви переконаєтеся, що стильні речі для повних жінок існують і можуть робити фігуру візуально стрункішою. Підбірка фотографій включає в себе як буденні бавовняні моделі, так і ошатні шифонові та шовкові різного фасону.

Відео: моделі одягу для повних жінок

Ці блузки для повних стройнят наших пампухів

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!