Місячний календар стрижок на жовтень 2019 - вплив фаз Місяця на волосся

Місячний календар стрижки волосся на жовтень допоможе без знань астрології виявити сприятливі дні для зміни іміджу. Він вкаже на дні молодого місяця, повні, розташування місяця в знаках зодіаку і плани на зміну зачіски в ці дні.

Як здоров'я волосся залежить від фази місяця і знака зодіаку

Під час обертання навколо Землі супутник проходить 4 фази:

  • молодик;
  • зростаюча (нова, молода) місяць;
  • повний місяць;
  • щербатий (стара) місяць.

У молодика всі сили природи спрямовані на народження нового місяця. Період вважається несприятливим для зміни зачіски. Максимум, що можна зробити – підрівняти кінці. Слід зосередитися на догляді, робити зволожуючі маски. Час на зростаючу місяць вважається сприятливим. Стрижка відростає швидко, а фарбування буде радувати своєю стійкістю.

Повний місяць – не найвдаліший час для стрижки. Але якщо ви хочете кардинально змінити імідж – зробити сміливе фарбування, обрізати довгі локони, то повний місяць – непоганий варіант для таких змін.

Щербатий місяць вважається старою, краще відмовитися від стрижки. Волосся будуть відростати повільно, а нова зачіска не принесе радості. Направте сили на зміцнення: маски, ефірні олії – ось що принесе користь. Ще один фактор, що впливає на стан волосся – знак зодіаку, в якому перебуває супутник Землі.

У вогняних знаках:

  • В Овні – несприятливий момент для стрижки і косметичних процедур з волоссям. Після відвідування стиліста відзначають ослаблення імунітету, а невдоволення собою досягає піку.
  • В Леві – гарний час для зміни іміджу. Волосся після стрижки залишаються пухнастими, блискучими, немов лев'яча грива.
  • У Стрільці – чудова пора для походу в перукарню. Нова зачіска дозволить поліпшити взаємини з колегами, підвищити привабливість для протилежної статі.

У повітряних знаках:

  • В Близнюках, Вагах – сприятливий день. Волосся слухняні, укладання повітряна, форма тримається довго.
  • У Водолії – украй несприятливий період для зміни зачіски. Негативна енергетика супутника Землі може спричинити посилене випадіння волосся, аж до облисіння. Завивку, фарбування слід відмінити.

В знаках води:

  • У Раку – невдалий момент для стрижки. Укладання втрачає форму, волосся стають неслухняними, навіть миття голови небажано.
  • У Скорпіоні – не найкращий день для зміни іміджу. Підступність супутника полягає у непередбачуваності. Зміна зачіски в цей період може однаково як поліпшити, так і погіршити відносини з особами протилежної статі. Тому розумніше експериментувати із зачіскою у сприятливі періоди.
  • У Рибах – несприятливий момент. Після перукарських процедур волосся можуть ослабнути, втратити свою життєву силу, здоровий блиск. Лупа з'являється навіть після миття голови.

Знаки землі:

  • У Тельці, Діви, Козерозі – ідеальне час для стрижки, фарбування, відновлення. Швидкий ріст, блиск, поліпшення якості, густоти волосся. Всі види фарбувань, завивок, хімічне випрямлення рекомендовано здійснювати, коли супутник знаходиться в Діві.

Календар стрижок на жовтень за місячним календарем в 2019 році

Дата, жовтень

Місячний день

Знак зодіаку

Фаза місяця

Сприятливі/несприятливі дні для стрижки

1

4

скорпіон

місяць

Зміна іміджу несприятлива. Виникають незрозумілі страхи, пов'язані з острахом втрати улюблених речей або близьких людей.

2

5

стрілець

місяць

Хороший день для нової зачіски. Подстригшись в цей день, можна розраховувати на позитивні зміни в кар'єрі. Якщо ви плануєте придбати нерухомість, то зміна іміджу дозволить прискорити цей процес. Фарбування не рекомендується, можливі головні болі.

3

6

стрілець

місяць

Сприятливий період. Вплив знаку Стрільця дозволить волоссю швидко відростати. Після походу до стиліста стрижка не втрачає форму кілька тижнів. Стрижка сприяє зміні життя на краще: багатство, успіх не змусять себе довго чекати.

4

7

стрілець

місяць

Підстригтися – не найправильніше рішення. Будь фарбування, завивка, стрижка небажані. Фарба швидко змиється, завивка зробить локони непривабливими, висушивши їх. Якщо бажання підстригтися велика, то вибирайте молодого, енергійного перукаря.

5

8

овен

перша чверть

Відмінний час для візиту в салон. Оновлення будуть вдалі, зачіска порадує органічністю, підкреслить індивідуальність. Не варто боятися експериментів, але складні фарбування залиште до наступного походу в перукарню.

6

9

овен

місяць

Невдалий день для будь-яких змін. Зачіски, стрижки, зміна кольору не принесуть радості. Слід остерігатися хвороб після відвідування салону краси.

7

10

овен

місяць

Хороший момент для тих, хто бажає змінити зовнішній вигляд завдяки сміливому фарбування. Внутрішня гармонія і душевний спокій – основні причини по яким слід зважитися на зміни. Стрижка небажана, з-за можливих змін структури волосся.

8

11

овен

місяць

Сприятливий момент для зміни зовнішнього вигляду. Всі уходовые процедури, складні фарбування, експерименти зі стрижкою будуть вдалі. Нововведення підвищать привабливість в очах протилежної статі, авторитет серед колег зросте, може виявитися дар передбачення.

9

12

овен

місяць

Хороший період для завивки, фарбування. Завдяки впливу Сонця налагодять контакти з близькими. Процедури по догляду будуть ефективні. Волосся зміцняться, припиниться їх ламкість. Стригтися сьогодні небажано, тому як зміна зачіски може накликати невдачі в справах.

10

13

овен

місяць

Перенесіть стрижку на інший час. Травматизм, конфлікти з оточуючими, невдачі принесе бажання змінити зовнішній вигляд. Фарбування та хімічна завивка можливі, шкоди від процедур не буде.

11

14

овен

місяць

Відмінна можливість змінити стрижку. Укладка протримається довго, вдала форма стрижки порадує власника. Не рекомендується фарбування або інші маніпуляції з волоссям, пов'язані з застосуванням хімічних речовин.

12

15

овен

місяць

Сприятливий момент, несе в собі енергію для зміни іміджу. Стрижка освіжить образ, принесе удачу, благополуччя. Оздоровлення, фарбування волосся не рекомендуються, тому що не принесуть очікуваного результату.

13

16

овен

повний місяць

Відмініть похід до перукаря. Не рекомендовані будь-які маніпуляції з волоссям. Ефект буде відсутній, незалежно від витрачених зусиль.

14

17

овен

щербатий

Несприятливий день для стрижки. Зміна зачіски підвищить ризик невдач і зради з боку близьких людей. Оздоровлюючі процедури рекомендовані. Показано фарбування, біозавивка.

15

18

телець

щербатий

Відповідний момент для салонних процедур. Супутник у земному знаку дозволить стрижці підвищити зовнішню привабливість, прискорить ріст волосся. Експерименти і кардинальна зміна кольору внесуть в життя позитивні зміни, допоможуть позбутися від негативних думок.

16

19

близнюк

щербатий

Бажано відкласти похід у перукарню, можливо погіршення стану волосся, загального стану здоров'я. Для зміни іміджу рекомендуються процедури спрямовані на оздоровлення шевелюри: обгортання, відновлюючі маски. Ламінування і завивка не протипоказані.

17

20

близнюк

щербатий

Несприятливий період для стрижок і плетінь. Зміна зовнішнього вигляду принесе невдоволення собою, можливі конфлікти з оточуючими, підвищена тривожність. Проводити фарбування рекомендують у звичні, натуральні тони. Експерименти небажані.

18

21

близнюк

щербатий

Невдалий час для змін. Стан волосся багаторазово погіршиться після фарбування або химзавивки. Оновлення зачіски буде причиною невдоволення собою.

19

22

рак

щербатий

Відмінний час для будь-яких нововведень. Відвідування стиліста освіжить образ, зробивши його виразним. Фарбування у світлі або яскраві тони додасть родзинку в зовнішній вигляд.

20

23

рак

щербатий

Стрижка й фарбування принесуть фінансовий успіх і просування на професійному терені. Не варто кардинально змінювати образ, освіжіть зовнішній вигляд за допомогою невеликої корекції зачіски. Оздоровчі процедури для волосся зроблять їх густим і блискучим.

21

Двадцять чотири

лев

третя чверть

День насичений негативною енергетикою, не підходить для стрижки. Можливі процедури зміцнюють і відновлюють структуру волосся. Фарбування, біозавивка можливі.

22

25

діва

щербатий

Від серйозних змін у зовнішності краще відмовитися. Великий ризик встати з перукарського крісла у пригніченому настрої. Нова зачіска може накликати хвороби на її володаря. Не завдасть шкоди лише фарбування в темні відтінки.

23

26

діва

щербатий

Несприятлива пора для маніпуляцій з волоссям. Будь-яке втручання призведе до зосередження негативної енергетики навколо вас. Плітки, інтриги, погіршення самопочуття, занепад сил – основні негативні чинники, можливі після відвідування перукарні.

24

27

діва

щербатий

Невдалий день для зміни зачіски. Стрижка засмутить, можливо погіршення здоров'я. Показано процедури відновлення та фарбування натуральні відтінки.

25

28

ваги

щербатий

Гарний час для зміни іміджу. Нова зачіска додасть впевненості в собі, додасть зовнішньої привабливості. Фарбування, плетіння, химзавивка вдало доповнять образ, додавши гармонії.

26

29

ваги

щербатий

Вкорочувати волосся небажано. Після зміни іміджу вони можуть сіктися, втрачати привабливий зовнішній вигляд. Можна дозволити собі фарбування і уходовые процедури.

27

30

ваги

щербатий

Час підбиття підсумків за місячний період. Зустрічей з перукарем слід уникати, його дії обернуться втратою везіння. Багатство і удача явно будуть не на вашій стороні. Укладання в звичному стилі можлива.

28

1

ваги

молодий місяць

Зміна довжини в цей час загрожує втратою енергії. Коріння волосся ослабнуть, випадання може посилитися. Хороші результати дає фарбування натуральними барвниками. Відповідна зачіска – коса.

29

2

скорпіон

місяць

Сприятливий час для відвідування майстра. Вірним рішенням буде нова стрижка або яскраве фарбування. Процедури, оздоровлюючі шкіру голови ефективні.

30

3

стрілець

місяць

Захисні сили організму ослаблені, тому стригтися не рекомендується. Приділіть увагу догляду та фарбування натуральними засобами.

31

Чотири

стрілець

місяць

Ознаменується нестабільним настроєм і бажанням щось змінити. Нова зачіска – невдале рішення, стрижка засмутить неаккуратностью, а завивка і фарбування можуть зіпсувати стан решт і коріння волосся.

Сприятливі дні місяця

Сприятливі дні для стрижки волосся у жовтні 2019 року дозволять вибрати підходящий момент для відвідування салону краси. Вдалими числами жовтня для стрижки вважаються:

  • 2 – обіцяє просування по кар'єрних сходах;
  • 3, 5, 8, 11, 15, 19, 29 – дарують привабливість для протилежної статі, швидкий ріст волосся;
  • 12 – обіцяє везіння і багатство;
  • 20 – дарує фінансовий успіх, просування по кар'єрних сходах;
  • 25 – забезпечить впевненість у власних силах.

Коли не можна стригти волосся у жовтні

Стрижка волосся за місячним календарем на жовтень включає дні, коли салони краси краще обходити стороною:

  • 1 – з'являються незрозумілі страхи після зміни стрижки;
  • 6, 4, 22, 24, 30 – віщує ослаблення сил організму;
  • 7, 13, 16, 26, 28, 31 – сприяє зміні структури волосся;
  • 9, 10, 14, 17, 21, 23 – загрожує конфліктами з оточуючими, травматизмом;
  • 18, 27 – обіцяють невдоволення собою, втрату везіння.

Відео

Місячний календар стрижок на жовтень 2018 року

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!