Як згадати минулі життя з допомогою регресивного гіпнозу, медитацій або уві сні

Інтерес до своїм попереднім життям, ідея реінкарнації в езотеричному плані стали активно проявлятися з поширенням східних практик. Реінкарнація як поняття теорії втілень відноситься до азіатським і індійських релігій, проте, християнство також не відкидає до кінця таку можливість. Технік, як згадати минулі життя, дізнатися про свої попередні втілення, безліч: можна це робити уві сні, медитаціях або методами логічного аналізу.

Існує минуле життя

Якщо віруючі різних релігійних напрямків фактично єдині в тому, що душа є обов'язковою складовою людини, то в баченні того, що відбувається після смерті, існує кілька протилежних версій:

  • Християнські релігії ґрунтуються на тому, що земне існування одиничне, і після смерті чекає пекло чи рай (втілення в новому тілі не мається на увазі).
  • Східні вчення (буддизм, індуїзм), навпаки, говорять про те, що душа перероджується незліченну кількість разів, поки не досягне досконалості.

Докази існування інкарнацій базуються на регресивний гіпноз, але така база може оскаржуватися (випробуваний міг колись прочитати про персоналії, яку асоціює з собою, і забути, але інформація лишилась в глибинній пам'яті). Випадки підміни особистості після травми або клінічної смерті (коли людина починає говорити на інших мовах і володіти не своїми спогадами) задокументовані, але безпосередньо не доводять можливість переселення душ, тому питання про реальності феномена залишається відкритим.

Як згадати своє минуле життя

Інтерес до свого глибокого минулого – це не тільки звичайна цікавість. Знаючи минулий інкарнацію, можна зрозуміти процеси та ситуації, що відбуваються в реальності, знайти джерела проблем зі здоров'ям і в особистому житті. Головне, що потрібно від людини, – щиро вірити в поняття реінкарнації або перевтілення (для християнства, ісламу, іудаїзму така можливість відноситься до категорії разових чудес, але не норми). Навчитися згадувати важливе з життів для нинішнього втілення, шукати необхідні підказки стане просто, якщо повірити.

Найчастіше саме життя дає безліч підказок, які вказують на ранні інкарнації: відчуття дежавю, раптова необґрунтована тяга або неприязнь до музики, книг, людей, місць, прагнення робити вчинки, нехарактерні виховання або культури. Коли людина усвідомлює можливість реінкарнації, можна використовувати практики, які допомагають зануритися усередину власної підсвідомості. Вважається, що воно зберігає історію всіх попередніх життів. Основні техніки перекочували зі Сходу чи вже в якійсь формі існували на території Європи:

  • медитація;
  • астрологія;
  • реинкарнационика;
  • розстановки за Хеллінгером;
  • усвідомлені сновидіння;
  • холотропне дихання;
  • допомога гіпнозу;
  • ворожіння.

Спонтанні спогади

До такого поняття відносяться індивідуальні риси характеру та особливості смаків людини. Найчастіше суспільство і сімейне оточення формують схожі переваги для загального кола осіб. Коли у людині проявляються риси, відмінні від оточення, варто задуматися про можливості прояву минулого життя (все має свою причину). До таких рис-маркерами втілень можуть ставитися:

  • обрана професія чи хобі;
  • улюблені книги, музика, картини, напрямки мистецтва, звуки, тактильні відчуття;
  • країни, де любите відпочивати або куди нестримно тягне;
  • фобії, страх і неприязнь;
  • переваги в ранньому дитинстві;
  • знання, які ніколи не вивчалися;
  • любов до конкретної історичної епохи;
  • повсякденні звички;
  • раптові таланти;
  • переваги в їжі, напоях.

Подорожі

Одним із способів того, як згадати минулі життя, є прагнення подорожувати. Іноді трапляється так, що, потрапляючи в якусь країну, людина розуміє, що він удома. Створюється відчуття рідних місць аж до пізнавання міст і навіть будинків. Сильні емоції, які проявляються в таких ситуаціях, можуть допомогти згадати минуле життя самостійно без трансових практик або гіпнозу.

Фільми і книги

Згадати свої інкарнації можна, грунтуючись на культурологічних уподобання. Любов до певних книг і кіно (не конкретного напрямку, а епохи) вказує на пережите в минулому житті. Занурення у твір мистецтва аж до повного відречення від світу, як і при подорожах, задіює емоційний контур, коли впізнавання і емоції є маркерами втілень. Не обов'язково чоловік перебував у описуваному місті або був пов'язаний з історичним персонажем, але такі почуття побічно вказують на приналежність до даної точки в історії.

Сновидіння

Фактично, сни – це регресія в ранні життя самостійно. Більшість сновидінь людина забуває в перші хвилини після пробудження. Однак практично у кожного присутні сни, що повторюються регулярно, відрізняються точністю до деталей і залишаються яскравими навіть через кілька днів. Якщо в них задіяні реалістичні картини минулого, історичні місця, а життя сновидця відрізняється типовими побутовими моментами, то тут можна говорити про можливе проникнення у свідомість глибинної пам'яті душі.

Дежавю

Ефект дежавю (від французького «я вже бачив») відносять до особливостей людської пам'яті, коли вона затирає несуттєві спогади і при їх повторенні проявляється характерне відчуття. Це відноситься до поточної реальності. Якщо ж дежавю виникає під час подій, які ніколи не могли відбуватися (катастрофи, смерті, хвороби, раптова закоханість), це може вказувати на інші (попередні) життя. Відчуття можуть бути відлунням подій у попередніх реінкарнаціях.

Сильні емоції, страхи і прихильності

Емоційна картина свідомості, нехарактерна для конкретної людини, теж може бути проявом минулих життів. Особливо це стосується сильних категоричних емоцій: страх, любов, ненависть. Приміром, необґрунтована антипатія до людини, яка навіть незнайомий, або боязнь конкретних тварин, хоча вони жодного разу в житті не зустрічалися. Багато психологів, регрессологи відносять до таких проявів минулого сильну любов, яку пояснюють випадковістю втілень.

Регресія

Свідомий рух і впізнавання минулого життя вимагає хорошої підготовки і вибору відповідної техніки. Моментальне спогад інкарнації – можливість вкрай рідкісна. Більшості людей хоча б для часткового проникнення в своє минуле потрібно тривалий період. Цілком можлива ситуація, коли пам'ять про втіленнях настільки глибоко прихована, що результату може не бути зовсім. Вибирати техніку, як згадати минуле життя, доведеться методом перебору.

За датою народження

Нумерологи припускають, що в даті народження людини зашифрований величезний пласт інформації, який включає в себе дані про минуле життя. Однак більшість регрессологов використовують ці дані як допоміжні, так як потрібно розуміти, що дане число, місяць і час доби народилося величезна кількість людей. До того ж, втручаються похибки із змінами календарів, тривалістю днів і років. Дата народження дозволяє приблизно визначити напрямок, в якому слід рухатися для пошуку минулого життя.

За допомогою дзеркала

Відбиваючі поверхні допомагають виконати регресивний гіпноз самостійно. Для повноцінного регресу в глибокі спогади потрібно практика і час. Спосіб не вимагає ніяких ритуалів. Потрібно встановити дзеркало так, щоб у ньому не відбивалося нічого (наприклад, навпроти однотонної стіни). Самому сісти під кутом, щоб не створювати відображення, і зосередитися на поверхні, що відбиває. Поступово картинка почне затуманюватися, і повинні почати проявлятися події попередніх життів.

Астрологія і ворожіння

Астрологію вважають чи не єдиною технікою, яка дає максимально точну відсилання до минулого життя: де вона протікала, ким був аналізований. Астрологічні гороскопи не тільки прогнозують майбутнє, долю, але і можуть прорахувати втілення людини в минулому. Ворожіння у цьому сенсі менш точні: гадаю повинен бути вкрай чутливий до інформаційних потоків, енергіям. Вибір методики не має значення: кавова гуща, кришталева куля, карти Таро.

Сеанси Рейки

Система Рейки – це практика зцілення і самозцілення людини. При сеансі впливу на конкретну проблему у людини можуть виникати бачення, фрагменти з минулого життя, які пов'язані з даною хворобою. Проте техніка не дає повної картини втілення, не регресує свідомість. Бачення епізодів минулого – це лише побічний неконтрольований ефект сеансу Рейки.

Розстановки за Хеллінгером

Техніка розстановки за Хеллінгером спочатку не спрямована на те, щоб дізнатися про своє минуле. Практика розрахована на визначення позиції людини, можливе заміщення ролей всередині сім'ї або колективу. З часом техніка показала, що деякі психологічні проблеми пацієнтів не залежать від реального соціуму, а відносяться до глибинних рівнях підсвідомості, які можуть бути проявами минулого життя. У таких випадках розстановки добре поєднуються з сеансами регрессолога.

Реинкарнационика

Маріс Дрешманис розробив практику реинкарнационики, яка допомагає активувати глибинні шари пам'яті. З її допомогою люди намагаються зрозуміти джерело дійсних проблем і знайти методи їх подолання, грунтуючись на регресивний досвіді. Фактично ця техніка є гіпнозом або самогіпнозом, сеансом регресії, зануренням у глибини підсвідомості. Автор зібрав безліч духовних практик і з'єднав дієві, з точки зору вивчення минулих життів, методи спогади інкарнацій.

Відео

ЯК ЗГАДАТИ СВОЇ МИНУЛІ ЖИТТЯ?

Минулі життя. Як згадати минуле життя. Медитація

Про моїх реінкарнаціях. Як я згадала минулі втілення. Минулі життя.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!